s Career Booster Osijek [2016.] - Prijave su otvorene!
Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
pet 21. 01. 2022.
Plesni klub &quo...
Škola klizanja p...
ISSF Grand Prix ...
Campus caffe Osi...
CineStar Osijek ...
sub 22. 01. 2022.
Plesni klub &quo...
Škola klizanja p...
ISSF Grand Prix ...
Campus caffe Osi...
CineStar Osijek ...
ned 23. 01. 2022.
Plesni klub &quo...
Škola klizanja p...
Vikend predstave...
SF Coffee House ...
CineStar Osijek ...
pon 24. 01. 2022.
Plesni klub &quo...
Škola klizanja p...
Društveni atelje...
NK Osijek: Od po...
CineStar Osijek ...
uto 25. 01. 2022.
Plesni klub &quo...
Škola klizanja p...
Društveni atelje...
DOKKICA: Otvoren...
CineStar Osijek ...
sri 26. 01. 2022.
Škola klizanja p...
Društveni atelje...
CineStar Osijek ...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

[3.5.2016.] Prvi Career Booster Osijek okupio vrhunske domaće i inozemne predavače te brojne tvrtke [2016.]


[21.4.2016.] Career Booster održat će se od 2.- 4. svibnja 2016. na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Sudionici će imati priliku vidjeti kako izgleda rad u uspješnim kompanijama, koje su mogućnosti zapošljavanja te rješavati njihove mini case study-e.

Projekt Start-Up udruge „Career Booster“ predstavlja jedinstven koncept u Hrvatskoj koji studentima i mladima omogućava da steknu znanja i vještine potrebne za brži i lakši ulazak na tržište rada. Sudionici će imati priliku steći praktična znanja i vještine iz različitih područja, naučiti kako tražiti posao, ostvariti kontakte s budućim poslodavcima, bolje upoznati svoje sposobnosti, saznati što od njih očekuju poslodavci, kako upravljati svojom karijerom te dobiti potrebne informacije i motivaciju za uspjeh na studiju i poslu.

U sklopu Career Boostera poslodavci iz različitih djelatnosti (financije, marketing, turizam, IT, prodaja i dr.) predstaviti će osnovne informacije o kompanijama, proizvodima/ uslugama, selekcijske postupke, sezonske poslove, mogućnosti za praksu i zapošljavanje i dr. Također, sudionici će imati priliku rješavati mini case study-e kompanija iz različitih djelatnosti. Osim toga, održat će se radionice iz različitih područja poput financija, marketinga, IT, vještina traženja posla, upravljanja karijerom, komunikacijskih i prezentacijskih vještina, soft skills, poduzetništva i dr.U projektu mogu sudjelovati dvije kategorije sudionika: studenti svih godina studija različitih struka (ekonomija, informatika, tehničke i humanističke znanosti i dr.) i mlade osobe do 30 godina s VŠS i VSS. Sudjelovanje u svim aktivnostima projekta je besplatno, a prijaviti se može najkasnije do 1. svibnja.

Organizator Career Booster Osijek je Start-Up udruga, a u projektu će sudjelovati 20-ak kompanija, potpornih institucija poslovanja, tijela lokalne i državne vlasti, obrazovnih institucija, organizacija i udruga. Organizacijski tim Career Booster Osijek čine Vladimir Puvača, Ena Pavić, Anđela Šubarić, Matija Krajtner, Andrej Jurković i Amel Hadžipašić.

Prvi Career Booster održan je krajem 2015. godine na Fakultetu ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ u Puli. Kroz projekt par je studenata zaposleno kod partnera koji su predstavili poslovne slučajeve. U prvom izdanju u 2016. godini na Ekonomskom fakultetu u Rijeci sudjelovalo je preko 250 studenata, a projekt će se uskoro održati i na drugim Sveučilištima u Hrvatskoj.

Više informacija o projektu i načinu prijava možete pronaći na web stranicama udruge tartup-udruga.hr/, facebook stranici Career Booster ili postaviti upit na start.up.udruga[at]gmail[dot]com

[klik za uvećanje]
 Stranica prilagođena ispisu
Na prodaju dva steneta...
Ostenjeni 08.11.2021. ...
Prodajem štenad zapadn...
INDIVIDUALNE PRIPREME ...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:88

Registrirani online (): Nitko