Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
sri 20. 06. 2018.
Kino Urania [14....
CineStar Osijek ...
Belišće: Mali gr...
Ljetni sportski ...
Raspored ispiran...
čet 21. 06. 2018.
Svjetski dan gla...
Odjel za matemat...
Belišće: Mali gr...
Ljetni sportski ...
Raspored ispiran...
pet 22. 06. 2018.
Centar osobne mo...
Tenja: Malonogom...
Belišće: Mali gr...
Ljetni sportski ...
Raspored ispiran...
sub 23. 06. 2018.
Centar osobne mo...
KBC Osijek: Dobr...
Belišće: Mali gr...
Bilje: Piknik ko...
Samatovci: Ljetn...
ned 24. 06. 2018.
Centar osobne mo...
Anica, Danica i ...
Belišće: Mali gr...
Perivoj kralja T...
Samatovci: Ljetn...
pon 25. 06. 2018.
Centar osobne mo...
Aiesec Osijek: P...
Belišće: Mali gr...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

[05.03.2014.] Udruga "9 života" za dobrobit i zaštitu mačaka i pasa organizira višednevni sajam rukotvorina u sklopu Osječkog proljetnog sajma od 07. - 09. ožujka 2014 na sajamskom prostoru Pampas.

I ovaj put će svima koji žele pomoći radu Udruge ponuditi sitnice iz radinosti, ali i brošure u kojima će moći pročitati sve o nama i tako nas još bolje upoznati. Za sve one koji nas neće moći doći posjetiti a žele nam pomoći, imamo otvoren račun u Privrednoj banci Zagreb, na ime Udruge, broj računa je: HR3923400091110475218 ili pak mogu nazvati naš humanitarni telefon 060 890 899 (3,75kn iz fiksne mreže i 5,05kn iz mobilne mreže)iz udobnosti svoga doma.

Sa donacijama prikupljenim na štandu pokrit će veterinarske troškove koji su nastali u proteklom mjesecu kada smo imali nekoliko težih slučajeva mačaka i pasa te nekoliko virusnih oboljenja. Ovo je način na koji se Udruga financira i svaka donacija je ta koja spašava jedan od devet života naših štičenika.
Udruga "9 života".

[klik za uvećanje]Osječki sajam d.o.o., organizator je 21. Osječkog proljetnog sajma, u Osijeku, od petka, 07. do nedjelje, 09. ožujka 2014. u suradnji s HGK ŽK Osijek, Hrvatskom obrtničkom komorom i HOK OK Osječko-baranjske županije, pod pokroviteljstvom Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka.

Sajam se održava na 2000 m² zatvorenog i 5000 m² otvorenog izložbenog prostora i predstavlja značajnu sajamsku priredbu, čiji je cilj promicanje proizvoda, usluga i tehnologija koje će unaprijediti poljoprivrednu proizvodnju, te na ekološki prihvatljiv, energetski učinkovit i ekonomski opravdan način pridonijeti unaprjeđenju ruralnog razvoja koje direktno utječe gospodarskom razvoju naše regije. Sajamska manifestacija, nastala iz potrebe podrške poljoprivrednoj proizvodnji, kao osnovnoj djelatnosti naše regije, održava se svake godine u ranom proljetnom terminu, na početku novog sjetvenog ciklusa.

Programom sajamske priredbe obuhvaćene su slijedeće djelatnosti: poljoprivreda, prehrana, voda, tlo, osiguravajuće institucije i banke, a od ove godine i prikaz dostignuća hrvatskog obrtništva. Zahvaljujući petnaestogodišnjoj suradnji na stvaranju i razvoju Obrtničkog sajma, Hrvatske obrtničke komore i Osječkog sajma, našoj regiji predstavljen je značajan broj hrvatskih obrtnika organiziranih u županijske obrtničke komore. Predstojeća sajamska priredba na kojoj će se predstavljati obrtničke komore naše i susjednih zemalja je 15. Obrnički sajam kao sastavni dio 21. Osječkog proljetnog sajma.

Velike šanse i potencijal, u službi razvoja hrvatskog gospodarstva, upravo je u hrvatskom obrtništvu, posebice u našoj regiji kao podrška poljoprivrednoj proizvodnji. Proizvodnja zdrave hrane i razvijeno obrtništvo kao prilika i mogućnost za zapošljavanje, opravdani su temelj za mogući gospodarski prosperitet i održivi ruralni razvoj. Uz održivo gospodarenje prirodnim resursima, sajamska priredba pridonosi nacionalnoj strategiji ravnomjernog regionalnog razvoja.

21. Osječki proljetni sajam, kao snažan alat tržišne komunikacije, postao je nezaobilazno mjesto poslovnih susreta izlagača: proizvođača, trgovaca, obrtnika s krajnjim kupcem – brojnim posjetiteljima. Tematsko određenje sajamske priredbe, uvjeti izlaganja i prodaje, velik broj posjetitelja, tradicija održavanja, mjesto održavanja u središtu poljoprivredne proizvodnje u regiji, profesionalnost u izvedbi i oblikovanju priredbe, komparativne su prednosti zbog kojih smo uvjereni u odaziv dosadašnjih, ali i nastup novih izlagača.

Postanite i vi sudionikom ovog jedinstvenog gospodarskog događaja!

Prijavnica:


Program:


Proljetni sajam u Osijeku postao je nezaobilazno mjesto susreta s brojnim posjetiteljima, a Borovo već tradicionalno sudjeluje na sajamskom prostoru Pampas.

Od 07. ožujka do 09. ožujka 2014. pronađite visokokvalitetnu kožnu i gumenu obuću po povoljnim sajamskim cijenama sniženim za 20%. Na borovskom štandu čekaju vas gumene lovačke čizme, popularne gojzerice, tople filcane radničke čizme ali i udobne natikače.

Za proljetne dane pripremili smo popuste na asortiman Startas i Borosana. Kako biste ostvarili popust dovoljno je posjetiti Facebook stranice Startas i Borosana, isprintati, izrezati kupon i ostvariti popust u svim prodavaonicama Borovo.

Kako je bilo prijašnjih godina:
Pampas: Osječki proljetni sajam 2012. [FOTO]

Galerija 031: Pampas: Osječki proljetni sajam 2012.
[Foto: Dino Spaić][02.03.2012. Pampas]

[FOTO] Na Pampasu otvoren 20. Osječki proljetni sajam [2013.]

Galerija 031: Pampas: Osječki proljetni sajam [2013.]
[Foto: Dino Spaić][08.03.2013. Pampas]
Napomena: Fotke pregledavate KLIKOM na fotku ili strelicama lijevo-desno, kao na Facebooku ;-)


 Stranica prilagođena ispisu