Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
uto 19. 06. 2018.
Kino Urania [14....
CineStar Osijek ...
Belišće: Mali gr...
Ljetni sportski ...
Raspored ispiran...
sri 20. 06. 2018.
Kino Urania [14....
CineStar Osijek ...
Belišće: Mali gr...
Ljetni sportski ...
Raspored ispiran...
čet 21. 06. 2018.
Svjetski dan gla...
Corner četvrtak ...
Belišće: Mali gr...
Ljetni sportski ...
Raspored ispiran...
pet 22. 06. 2018.
Centar osobne mo...
Tenja: Malonogom...
Belišće: Mali gr...
Ljetni sportski ...
Raspored ispiran...
sub 23. 06. 2018.
Centar osobne mo...
KBC Osijek: Dobr...
Belišće: Mali gr...
Bilje: Piknik ko...
Amfiteatar na li...
ned 24. 06. 2018.
Centar osobne mo...
Perivoj kralja T...
Belišće: Mali gr...
Tufna: House Nig...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Dane Cvijanović održava četverodnevne tretmane bioterapije po metodi Zdenka Domančića u Osijeku u Centru osobne moći, Vijenac I. Meštrovića (bivši mali Konzum). Idući termin je od petka 07. prosinca do ponedjeljka, 10. prosinca 2012. godine.

Ova metoda je jednostavna, brza, bezbolna i učinkovita. Tijekom iscjeljivanja,
osoba je obučena, u stojećem ili sjedećem položaju. Pokretima i polaganjem ruku, bioterapeut dovodi energetsko polje u ravnotežu, što za posljedicu ima iscjeljivanje organizma.

Individualni tretman traje 10 do 20 minuta, a boravak u prostoru u kojem se iscjeljuje, dok čekate da dođete na red ili ostajete sjediti nakon tretmana, takodjer ima iscjeljujući učinak.

Ukoliko ste zainteresirani, točne termine terapija potrebno je dogovoriti unaprijed Sve informacije i rezervacije obratiti se Ivani na broj 091 642 6240 ili mail placko[dot]ivana[at]gmail[dot]com najkasnije do ponedjeljka, 3. prosinca 2012.

Cijena
Potrebno je prvi dan platiti akontaciju 100 kn za troškove prostora. Sama terapija nema fiksnu cijenu, već se zadnji dan terapije anonimno zahvaljujete terapeutu donacijom u koverti sukladno zadovoljstvu i mogućnostima.

O bioterapiji
Svjetska zdravstvena organizacija je 1976. godine priznala bioenergiju kao alternativnu metodu liječenja. U Hrvatskoj i u svijetu, metoda Zdenka Domančića provjerena je i dokazana u raznim znanstvenim istraživanjima na najtežim bolestima današnjice. U suradnji s klasičnim medicinskim terapijskim oblicima daje odlične rezultate. Osim u svrhu liječenja, koristi se i radi prevencije bolesti.

Bioenergija (životna energija, životna snaga) je univerzalna energija koja je osnovni sastojak i izvor sveukupnog života. Bioenergija se nalazi u nama i svuda oko nas. Poznata je još pod nazivima bioplazma, chi, qi, prana, itd. Terapija bioenergi-
jom ne koristi nikakve dodatke. Pokretima i polaganjem ruku oko tijela dovodi se energetsko polje u ravnotežu da bi se naš organizam sam mogao iscijeliti. Pomaže kod svih vrsta bolova u leđima, zglobovima, bolova u želucu, gastritisa, glavobolje,
loše cirkulacije, menstrualnih bolova, cisti, hormonalne neravnoteže, kroničnih bolesti, psihosomatskih bolesti…

O Danetu
Dane Cvijanović rođen je 1977. godine u Jalti, Ukrajina. U svojoj 21. godini započinje sa energetskim radom. Njegovo stručno usavršavanje sastoji se od sljedećih tečajeva i škola:

- Učilište za aromaterapiju Aromavita: program osposobljavanja za posao Aromaterapeuta
- Škola bioterapije po metodi Zdenka Domančića: Bioterapeut
- Centar za integrativni razvoj: Integrativni terapeut


 Stranica prilagođena ispisu