Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
pet 24. 05. 2024.
Dani Kineziološk...
GISKO: Izložba p...
GISKO: Izložba p...
GISKO: Izložba r...
GPP: Do 24. svib...
sub 25. 05. 2024.
Dani Kineziološk...
GISKO: Izložba p...
GISKO: Izložba p...
GISKO: Izložba r...
Čepin: Natjecanj...
ned 26. 05. 2024.
Dani Kineziološk...
GISKO: Izložba p...
GISKO: Izložba p...
GISKO: Izložba r...
53. Zmajevi nad ...
pon 27. 05. 2024.
Dani Kineziološk...
GISKO: Izložba p...
GISKO: Izložba p...
GISKO: Izložba r...
Dječje kazalište...
uto 28. 05. 2024.
Dani Kineziološk...
GISKO: Izložba p...
GISKO: Izložba p...
GISKO: Izložba r...
Dječje kazalište...
sri 29. 05. 2024.
Dani Kineziološk...
GISKO: Izložba p...
GISKO: Izložba p...
GISKO: Izložba r...
Dječje kazalište...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama[2012.26.11.] Radionica je otkazana.


Agencija za odnose s javnošću Simfonija d.o.o. organizira radionicu pod nazivom Kako se pripremiti za lokalne izbore, koja će se održati u petak, 30. studenoga 2012. godine u maloj dvorani Hrvatske gospodarske komore u Osijeku (Europske avenije 13) u vremenu od 10:00 do 16:30 sati. Voditelj radionice je eminentni hrvatski stručnjak za odnose s javnošću, Krešimir Macan iz Zagreba.

Svrha seminara

Izbori za čelna mjesta u gradovima, županijama ili pak općinskim vijećima, po mnogočemu se razlikuju od onih na nacionalnoj razini, prvenstveno zbog manjih sredina u kojima se održavaju, što samo po sebi nameće nešto drugačija pravila igre i tehnike. Ključni faktor za uspješnu izbornu kampanju jest dobro određen cilj u skladu s kojim se definiraju strategija i razrađuju taktike. Raspolažete li sa svime što je potrebno za sudjelovanje u jednoj ovakvoj političkoj utakmici i znate li baš sve tajne vođenja uspješne kampanje za lokalne izbore, doznajte na ovom seminaru.

Namjena

Seminar je namijenjen svima onima koji su zainteresirani za aktivno sudjelovanje u izbornim kampanjama na bilo kojoj razini ili samo žele dobiti bolji uvid u izborni proces na lokalnoj razini.

Način provedbe:
- PP prezentacija, vježbe

Raspored seminara:
- 1. dio od 10:00 – 13:00 h (pauza za kavu 15 min.)
- od 13:00 do 14:00 h - ručak
- 2. dio od 14:00 - 16:30 h (pauza za kavu 15 min.)

Iz programa seminara:
- Izbori – borba za srce i um birača
- Elementi uspješne kampanje
- Analiza domaćih i stranih izbornih kampanja za lokalne i parlamentarne izbore
- Medijska slika na lokalnim razinama
- Tehnike slanja poruka biračima
- Utjecaj novih medija na političku kampanju
- Organizacija kampanje - ključ za pobjedu na lokalnim izborima

Kotizacija iznosi 1000,00 HRK + PDV, a u cijenu je uključen ručak, napici i pisani materijali.

Predavač

Krešimir Macan je ugledni hrvatski PR stručnjak specijaliziran za krizno komuniciranje, strateško komuniciranje u politici i nove društvene medije, koji danas uspješno vodi vlastitu savjetničku tvrtku – Manjgura. Odnosima s javnošću bavi se od 1991. godine kada je tijekom Domovinskog rata obnašao dužnost tajnika Ministarstva informiranja RH i kasnije načelnika Odjela za informiranje MVP-a (1995). Sudjelovao je kao autor i član tima u brojnim promotivnim i PR kampanjama HRT-a i Vlade RH (poput akcija Trajni nalog, Dajmo da čuju, Otvaranje autocesta). Krajem 1998. angažiran je od strane Hrvatske radiotelevizije kao njihov prvi direktor korporativnih komunikacija i glasnogovornik. Sredinom 2003. imenovan je savjetnikom Predsjednika Vlade RH za komunikacije, sa zadatkom unapređivanja vladinih komunikacija. Od 2004. do 2008. na mjestu je izvršnog direktora hrvatske agencije za odnose s javnošću Madison Consulting, koje je djelovanje uspješno razvio. Ugledan je međunarodni izborni savjetnik i CIPR certificirani predavač specijaliziran za područje odnosa s medijima, nove društvene medije i krizno komuniciranje. Član Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ), Chartered Institute of Public Relations (CIPR) i Europskog udruženja političkih komunikatora (EAPC).

Prijave je potrebno dostaviti do nedjelje, 25. studenoga 2012. godine na e-mail adresu: simfonija[dot]pr[dot]agencija[at]gmail[dot]com ili fax broj 031/200-231. U prijavi navesti imena polaznika te podatke neophodne za izdavanje računa (točan naziv uplatitelja, adresa, OIB).

Po dobivenoj prijavi dostavit će vam se upute za plaćanje. Za sve dodatne informacije možete se javiti na broj mobitela 095/197-9669 ili putem e-maila: simfonija[dot]pr[dot]agencija[at]gmail[dot]com.


 Stranica prilagođena ispisu
Advertisement Advertisement Advertisement


Na prodaju cistokrvni ...
Odgajivacnica Longclaw...
U potrazi ste za zdrav...
Crvene patuljaste pudl...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:363

Registrirani online (): Nitko