Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
čet 03. 09. 2015.
Zemlja bez grani...
Pravi "Tran...
Ilok: 48. Iločka...
Mačevalački klub...
Rekreacija na Gr...
pet 04. 09. 2015.
Zemlja bez grani...
Pravi "Tran...
Ilok: 48. Iločka...
Mačevalački klub...
Rekreacija na Gr...
sub 05. 09. 2015.
Zemlja bez grani...
Pravi "Tran...
Ilok: 48. Iločka...
Mačevalački klub...
Tvrđa: Sajam ant...
ned 06. 09. 2015.
Zemlja bez grani...
Pravi "Tran...
Ilok: 48. Iločka...
Ispred robne kuć...
Ispred Centra za...
pon 07. 09. 2015.
Zemlja bez grani...
Pravi "Tran...
Karate klub Osij...
Trg Ante Starčev...
Đelo od Gisko pr...
uto 08. 09. 2015.
Zemlja bez grani...
Pravi "Tran...
GISKO: Književni...
ŠPU Feniks: Poče...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama


U ponedjeljak, 24. rujna 2012. godine, s početkom u 11:30 h, u Poduzetničkom inkubatoru BIOS (J. J. Strossmayera 341) održat će se manifestacija obilježavanja Tjedna cjeloživotnog učenja 2012. godine.

Tjedan cjeloživotnog učenja je nacionalna obrazovna kampanja koja na jednostavan način, na temelju izravnih obraćanja građanima, potiče ostvarenje ideje o promoviranju učenja i obrazovanja. Riječ je o UNESCO-voj inicijativi pokrenutoj 1999. godine, koja se svake godine organizira u brojnim zemljama na svim kontinentima kako bi se senzibilizirala javnost za cjeloživotno učenje, promicala kultura učenja te potaknula osobna motivacija.

"Nikad nije kasno za učenje" - jedan je od ključnih dokumenata Europske unije o obrazovanju odraslih, koji uz isticanje potrebe za motiviranjem ljudi za učenjem kroz povećanje kvalitete dostupnih informacija naglašava i potrebu jačanja svijesti o važnosti učenja u trećoj životnoj dobi. U skladu s činjenicom da je 2012. Europska godina aktivnog starenja i međugeneracijske solidarnosti, poseban naglasak bit će na obrazovanju za treću životnu dob.
Skriveno: 
Doprinos i potporu u provedbi Tjedna cjeloživotnog učenja pružile su sljedeće institucije: Vlada Republike Hrvatske, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, Vijeće za obrazovanje odraslih, Hrvatska udruga poslodavaca, Hrvatska gospodarska komora, Hrvatska obrtnička komora, Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva, Agencija za odgoj i obrazovanje, Agencija za znanost i visoko obrazovanje, Agencija za mobilnost i programe EU, Hrvatski zavod za zapošljavanje, Hrvatsko andragoško društvo, Hrvatska zajednica pučkih otvorenih učilišta, Zajednica ustanova za obrazovanje odraslih, Savez samostalnih sindikata Hrvatske, Savjet za razvoj civilnoga društva, Ured za udruge Vlade RH, Gradski i županijski uredi za obrazovanje, Učiteljski fakultet u Zagrebu, Hrvatsko pedagogijsko društvo, Hrvatsko čitateljsko društvo, Udruga hrvatskih srednjoškolskih ravnatelja, Hrvatska udruga ravnatelja osnovnih škola i Udruga za cjeloživotno učenje.

Program


 Stranica prilagođena ispisu