Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
sub 24. 09. 2016.
Jesen u Baranji ...
HNK u Osijeku: P...
Gradski bazeni: ...
Dječje kazalište...
Old bridge pub: ...
ned 25. 09. 2016.
Mall Osijek: Dje...
HNK u Osijeku: P...
Gradski bazeni: ...
Dječje kazalište...
Dječja biciklija...
pon 26. 09. 2016.
Ekonomski fakult...
HNK u Osijeku: P...
Ekonomska i upra...
HNK u Osijeku: P...
Tjedan filantrop...
uto 27. 09. 2016.
Muzej Slavonije:...
Dječje kazalište...
BIOS: Predavanje...
HNK u Osijeku: P...
Tjedan filantrop...
sri 28. 09. 2016.
Muzej Slavonije:...
Dječje kazalište...
Centar za djecu ...
HNK u Osijeku: P...
Tjedan filantrop...
čet 29. 09. 2016.
Dječje kazalište...
HNK u Osijeku: P...
Tjedan filantrop...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O namaU ponedjeljak, 24. rujna 2012. godine, s početkom u 11:30 h, u Poduzetničkom inkubatoru BIOS (J. J. Strossmayera 341) održat će se manifestacija obilježavanja Tjedna cjeloživotnog učenja 2012. godine.

Tjedan cjeloživotnog učenja je nacionalna obrazovna kampanja koja na jednostavan način, na temelju izravnih obraćanja građanima, potiče ostvarenje ideje o promoviranju učenja i obrazovanja. Riječ je o UNESCO-voj inicijativi pokrenutoj 1999. godine, koja se svake godine organizira u brojnim zemljama na svim kontinentima kako bi se senzibilizirala javnost za cjeloživotno učenje, promicala kultura učenja te potaknula osobna motivacija.

"Nikad nije kasno za učenje" - jedan je od ključnih dokumenata Europske unije o obrazovanju odraslih, koji uz isticanje potrebe za motiviranjem ljudi za učenjem kroz povećanje kvalitete dostupnih informacija naglašava i potrebu jačanja svijesti o važnosti učenja u trećoj životnoj dobi. U skladu s činjenicom da je 2012. Europska godina aktivnog starenja i međugeneracijske solidarnosti, poseban naglasak bit će na obrazovanju za treću životnu dob.
Skriveno: 
Doprinos i potporu u provedbi Tjedna cjeloživotnog učenja pružile su sljedeće institucije: Vlada Republike Hrvatske, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, Vijeće za obrazovanje odraslih, Hrvatska udruga poslodavaca, Hrvatska gospodarska komora, Hrvatska obrtnička komora, Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva, Agencija za odgoj i obrazovanje, Agencija za znanost i visoko obrazovanje, Agencija za mobilnost i programe EU, Hrvatski zavod za zapošljavanje, Hrvatsko andragoško društvo, Hrvatska zajednica pučkih otvorenih učilišta, Zajednica ustanova za obrazovanje odraslih, Savez samostalnih sindikata Hrvatske, Savjet za razvoj civilnoga društva, Ured za udruge Vlade RH, Gradski i županijski uredi za obrazovanje, Učiteljski fakultet u Zagrebu, Hrvatsko pedagogijsko društvo, Hrvatsko čitateljsko društvo, Udruga hrvatskih srednjoškolskih ravnatelja, Hrvatska udruga ravnatelja osnovnih škola i Udruga za cjeloživotno učenje.

Program


 Stranica prilagođena ispisu


klimatizirana,okrugli ...
profesorica s iskustvo...
Odgaivacnica pasa Seis...
Engleski KOKER SPANIJE...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:295

Registrirani online (1): NameNo