Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
pet 04. 09. 2015.
Pravi "Tran...
Ilok: 48. Iločka...
Mačevalački klub...
Rekreacija na Gr...
GPP Osijek: Učen...
sub 05. 09. 2015.
Pravi "Tran...
Ilok: 48. Iločka...
Mačevalački klub...
Tvrđa: Sajam ant...
GPP Osijek: Učen...
ned 06. 09. 2015.
Pravi "Tran...
Ilok: 48. Iločka...
Ispred robne kuć...
Ispred Centra za...
GPP Osijek: Učen...
pon 07. 09. 2015.
Pravi "Tran...
GPP Osijek: Od p...
Karate klub Osij...
Trg Ante Starčev...
GPP Osijek: Učen...
uto 08. 09. 2015.
Pravi "Tran...
GISKO: Književni...
Prostor UHA-e: P...
ŠPU Feniks: Poče...
GPP Osijek: Učen...
sri 09. 09. 2015.
Pravi "Tran...
Dani prvog hrvat...
GPP Osijek: Učen...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama


Hrvatska udruga medicinskih sestara - Društvo kirurških sestara Hrvatske organizira 14. Stručni skup Društva kirurških sestara Hrvatske i 16. stručni skup Društva kirurških sestara Slavonije i Baranje, koji će se održati od 19. do 22. rujna 2012. godine u Osijeku.

Svečano će se otvorenje skupa održati u četvrtak, 20. rujna 2012. godine s početkom u 09 sati u Hotelu Osijek. Sudionike skupa pozdravit će župan Osječko-baranjske županije Vladimir Šišljagić, predsjednik Gradskog vijeća grada Osijeka Josip Vrbošić, ravnatelj KBC Osijek Jozo Kristek, predstojnik Klinike za kirurgiju Goran Kondža, glavna sestra KBC-a Željka Pušeljić, a skup će svečano otvoriti predsjednica Hrvatske udruge medicinskih sestara Hrvatske Mirjana Dumančić.

Na stručnom skupu govorit će se o kontroli kvalitete i unapređenju zdravstvene njege na kirurškom odjelu, primjeni modernih obloga – konceptu liječenja rana i istraživanju, enteralnoj/parenteralnoj prehrani kod kirurških bolesnika. Kroz teme odrabrane za ovaj skup, namjera je predstaviti sadržaje iz svakodnevne prakse rada medicinskih sestara. Posljednjih godina dogodile su se velike promjene u medicinskoj dijagnostici i liječenju što je pridonijelo i razvoju standarda kvalitete u zdravstvenim sustavima unapređenja zdravstvenih usluga.

Predavanja u sklopu stručnog skupa bit će posvećena kvaliteti i sigurnosti u kirurgiji te drugim aktualnostima o tome koja je problematika najprisutnija i kako odrediti mjerljive standarde kvalitete u kirurgiji.

Foto: Cacan/Foto-arhiv 031


 Stranica prilagođena ispisu