Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
pet 04. 09. 2015.
Pravi "Tran...
Ilok: 48. Iločka...
Mačevalački klub...
Rekreacija na Gr...
GPP Osijek: Učen...
sub 05. 09. 2015.
Pravi "Tran...
Ilok: 48. Iločka...
Mačevalački klub...
Tvrđa: Sajam ant...
GPP Osijek: Učen...
ned 06. 09. 2015.
Pravi "Tran...
Ilok: 48. Iločka...
Ispred robne kuć...
Ispred Centra za...
GPP Osijek: Učen...
pon 07. 09. 2015.
Pravi "Tran...
GPP Osijek: Od p...
Karate klub Osij...
Trg Ante Starčev...
GPP Osijek: Učen...
uto 08. 09. 2015.
Pravi "Tran...
GISKO: Književni...
Prostor UHA-e: P...
ŠPU Feniks: Poče...
GPP Osijek: Učen...
sri 09. 09. 2015.
Pravi "Tran...
Dani prvog hrvat...
GPP Osijek: Učen...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama


Stolnoteniski klub Olimpija Yasaka poziva sve zainteresirane za bavljenje stolnim tenisom da se priključe treninzima u dvorani u Krstovoj 97b, u Donjem gradu. Poziv je prvenstveno upućen mlađim uzrastima, ali dobrodošli su i svi koji se stolnim tenisom žele baviti rekreativno.

- Naša su vrata otvorena svim školarcima, od 1. razreda osnovne, pa do 4. razreda srednje škole. Naravno što ranije krenete, a najbolje je početi već u 1. razredu, veće su šanse za uspjeh. Uz upornost i dobru volju moguće je napredovati i daleko dogurati - objašnjava Ante Pandžić, trener Olimpijine škole stolnog tenisa.

Škola trenira tri puta tjedno. Treninzi se održavaju ponedjeljkom, srijedom i petkom u popodnevnom terminu i to u dvije skupine. Počinju u 17:30 h, a završavaju u 20:30 h. Od opreme potrebno je ponijeti sportsku odjeću (kratke hlače, majicu, te trenirku) i čistu preobuću za dvoranu. Svim polaznicima škole stolnog tenisa Olimpija je osigurala rekete i loptice, te ostale rekvizite potrebne za treniranje, što je uključeno u mjesečnu članarinu od 150,00 kuna.

Dvorana Olimpije na raspolaganju ima još nekoliko tjednih termina za sve zainteresirane rekreativce, koji su također dobrodošli. 80,00 kuna mjesečno iznosi članarina za rekreativce i to za dva termina tjedno od po dva sata. Za sve informacije u vezi rekreacije, treninga, termina i škole stolnog tenisa možete se obratiti Anti Pandžiću na telefon 098 172 5704.

Olimpija je prošle sezone ostvarila povijesni uspijeh i završila na 5. mijestu Superlige. Ove godine cilj nam je ponoviti taj uspijeh tako da svi zainteresirani, u našoj dvorani, mogu gledati iz kola u kolo najbolje igrače iz Hrvatske.

 Stranica prilagođena ispisu