Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
ned 24. 06. 2018.
Belišće: Mali gr...
Ljeto s Franom [...
Dječje kazalište...
HNK u Osijeku [1...
CineStar Osijek ...
pon 25. 06. 2018.
Belišće: Mali gr...
Ljeto s Franom [...
HNK u Osijeku [2...
GISKO: Ljetni pr...
CineStar Osijek ...
uto 26. 06. 2018.
Belišće: Mali gr...
Ljeto s Franom [...
HNK u Osijeku [2...
GISKO: Ljetni pr...
CineStar Osijek ...
sri 27. 06. 2018.
Belišće: Mali gr...
Ljeto s Franom [...
HNK u Osijeku [2...
GISKO: Ljetni pr...
CineStar Osijek ...
čet 28. 06. 2018.
Belišće: Mali gr...
Ljeto s Franom [...
HNK u Osijeku [2...
GISKO: Ljetni pr...
9. Đakovački rez...
pet 29. 06. 2018.
Belišće: Mali gr...
Ljeto s Franom [...
HNK u Osijeku [2...
GISKO: Ljetni pr...
9. Đakovački rez...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

[06.09.2010.] Finale višemjesečnog malonogometnog turnira Ožujsko Kup završilo je u osječkoj nogometnoj akademiji Krpan & Babić pobjedom ekipe Zloćo i prijatelji iz Jastrebarskog.

100.000 kuna bilo je dobar razlog za proslavu, koliko je iznosila prva nagrada koju dodjeljuje Ožujsko pivo a koja je pripala ekipi Zloćo i prijatelji u sastavu Mladen Zlodi, Robert Grdović, Domagoj Purgar, Ivica Majić, Tomislav Kelava, Mate Čuljak, Miroslav Turkalj, Dinko Huskić i Matija Kluga. Drugo mjesto pripalo je ekipi MNK Metalac A.R. Ing. Graditeljstvo iz Ivanić-Grada dok je ekipa iz Požege Rekreativo fino i friško osvojila treću nagradu. Ekipe drugog i trećeg mjesta osvojile su vrijednu nogometnu opremu Nikea.

Ožujsko je pivo u partnerstvu s Hrvatskim nogometnim savezom, Sportskim novostima i Nikeom po prvi puta diljem cijele kontinentalne Hrvatske udružio sve malonogometne zaljubljenike u otkrivanju svojih talenata. U sklopu šesnaest nogometnih turnira u šesnaest gradova diljem kontinentalne Hrvatske sudjelovalo je ukupno 2898 zaljubljenika u nogomet koji su činili 368 malonogometnih ekipa.

Za prijavu je bilo dovoljno pravilno ispuniti prijavnicu i priložiti sto čepova omiljene Žuje. Ožujsko pivo svojom gestom iniciranja prvog malonogometnog turnira želi svima pružiti užitak u nogometu u prijateljskom ozračju, zbog čega je odluka da se ovaj doživljaj omogući cijeloj kontinentalnoj Hrvatskoj prirodni slijed poticanja sportskih interesa lokalne zajednice.

Finale Ožujsko Kupa održano je u novootvorenoj nogometnoj akademiji Krpan & Babić proslavljenih nogometaša Petra Krpana i Marka Babića koji su, poput Ožujskog piva prepoznali važnost i pozitivan učinak nogometa na lokalnu zajednicu.[02.09.2010.] U subotu 04. rujna 2010. godine u nogometnoj akademiji Krpan & Babić, Bračka bb, Osijek, odigrat će se finalne utakmice malonogometnog turnira prema niže navedenom rasporedu.

Raspored događanja:

• 18.30: Revijalna utakmica Vatreni - Prijatelji
• 19.20: Revijalna utakmica Vatreni – Zagrebačka pivovara
• 20.00: Nagradne igre
• 20.30: 1. polufinale
• 21.00: 2. polufinale
• 21.30: Nagradne igre
• 22.00: Utakmica za 3. mjesto
• 22.30: Utakmica za 1. mjesto
• 23.00: Dodjela nagrada

Finalna utakmica malonogometnog turnira Ožujsko kup 2010. koja se održava 4. rujna u nogometnoj akademiji Krpan & Babić u Osijeku nagradit će najbolju amatersku momčad s nevjerojatnih 100.000 kuna. Ožujsko pivo u partnerstvu s Hrvatskim nogometnim savezom, Sportskim novostima i Nikeom po prvi puta diljem cijele kontinentalne Hrvatske udružio je sve malonogometne zaljubljenike u otkrivanju svojih brojnih talenata te da uz vrhunsku zabavu s društvom osvoje vrijedne nagrade i dostignu osječko finale.

U sklopu šesnaest nogometnih turnira u šesnaest gradova diljem kontinentalne Hrvatske sudjelovalo je 368 nogometnih ekipa a zadano je ukupno 1.732 gola. Za prijavu je bilo dovoljno pravilno ispuniti prijavnicu i priložiti sto čepova omiljene Žuje. Ožujsko pivo svojom gestom iniciranja prvog malonogometnog turnira želi svima pružiti užitak u nogometu u prijateljskom ozračju, zbog čega je odluka da se ovaj doživljaj omogući cijeloj kontinentalnoj Hrvatskoj prirodni slijed poticanja sportskih interesa lokalne zajednice.


[12.07.2010.] U finalnoj utakmici kvalifikacijskog turnira Ožujsko Kupa u Osijeku momčad pod imenom CB Uno osvojila je prvo mjesto, čime nastavlja nogometnu igru za 100.000 kuna koja će se održati 4. rujna na velikom finalu u Osijeku. Nadarena momčad CB Uno uspjela je u finalnom dvoboju koji se odigrao u nogometnoj akademiji Krpan - Babić nadigrati igrače momčadi CB Amadeus rezultatom 2:0.
CB Uno, CB Amadeus i Darosy nazivi su nogometnih ekipa koje su u Osijeku zauzele prva tri mjesta i time zaradile vrijedne nogometne komplete Nikea, dok momčad CB Uno nastavlja igru u velikoj finalnoj utakmici Ožujsko Kupa u Osijeku.

U Osijeku su se prijavile čak 32 nogometne ekipe koje su srčanom igrom unatoč velikim vrućinama dokazale koliki su zaljubljenici u nogomet. Ožujsko pivo u partnerstvu s Hrvatskim nogometnim savezom omogućilo je svim zaljubljenicima da se i sami dokažu u nogometu te uz vrhunsku zabavu s društvom osvoje vrijedne nagrade. Za prijavu je bilo dovoljno pravilno ispuniti prijavnicu i priložiti sto čepova omiljene Žuje. Brojne momčadi okupile su i svoje navijače koji su uz vodstvo Darka Janeša pridonijeli navijačkoj atmosferi.

Ožujsko pivo svojom gestom pokretanja prvog malonogometnog turnira želi svim gledateljima pružiti užitak u malom nogometu u prijateljskom ozračju, zbog čega je odluka da se ovaj doživljaj omogući cijeloj kontinentalnoj Hrvatskoj prirodni slijed poticanja sportskih interesa lokalne zajednice.


[18.06.2010.]Ožujsko pivo u suradnji s HNS-om, Sportskim novostima i Nikeom prvi put organizira malonogometni turnir Ožujsko kup 2010. koji se održava u kontinentalnoj Hrvatskoj. U sklopu šesnaest nogometnih turnira u šesnaest gradova diljem kontinentalne Hrvatske svim nogometnim amaterima pruža se mogućnost ulaska u veliko finale u Osijeku i osvajanja nevjerojatnih 100.000 kn. Osim uživanja u vrhunskom nogometu u jeku Svjetskog nogometnog prvenstva, Ožujsko pivo svim ljubiteljima nogometa omogućuje da sa svojim društvom zaigraju nogomet i osvoje vrijedne nagrade, ali ponajprije da se izvrsno zabave u svojoj lokalnoj zajednici.

Utakmice kvalifikacijskih turnira odigravaju se tijekom četiri dana, uz nogometne fanove Darka Janeša i Dreleta, dok se veliko finale održava 4. rujna 2010. u Osijeku. Nogometni znalci koji se nađu u prve tri momčadi svakog pojedinog malonogometnog turnira dobivaju kompletnu nogometnu opremu, dok prva momčad osvaja čak 100.000 kn. Na turnir se mogu prijaviti ekipe od osam igrača tako da pravilno popune prijavnicu i prikupe sto čepova Žuje.


Raspored nogometnih utakmica Ožujsko Kup, lipanj- rujan 2010.

Klik na uvećanje


 Stranica prilagođena ispisu
Re: Nogometna akademija 'Krpan & Babić': Ožujsko kup
07-12-2010 05:05:32 pm :: zeros
09-02-2010 07:29:22 am :: Redakcija 031
09-06-2010 07:23:03 am :: Redakcija 031