Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Potpisani ugovori o zapošljavanju 25 žena u projektu Zaželi 4 - za ljepši život u općini Bizovac

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 66055
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.05.2024. 7:49 
Naslov:  Potpisani ugovori o zapošljavanju 25 žena u projektu Zaželi 4 - za ljepši život u općini Bizovac
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nakon što je Općina Bizovac u okviru projekta Zaželi – prevencija institucionalizacije nedavno provela javni natječaj za zapošljavanje radnika odnosno radnica za pomoć u kući, potpisani su ugovori o radu s dvadeset i pet pružateljica usluga odnosno gerontodomaćica koje će počevši od 2. svibnja 2024. sve do 1. travnja 2027. davati usluge podrške i potpore starijim osobama te osobama s invaliditetom u njihovim životnim prostorima.

Projekt “Zaželi 4 - za ljepši život u općini Bizovac” ukupne vrijednosti bespovratnih 1.275.000,00 eura u potpunosti financira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda plus u okviru programa Učinkoviti ljudski potencijali 2021. – 2027.

Zaposlenice će na području općine Bizovac brinuti o 150 osoba ciljane skupine punih 34 mjeseca. Stariji i nemoćni uz pomoć pružatelja usluge lakše će obavljati svakodnevne aktivnosti uz osigurane mjesečne osnovne pakete kućanskih potrepština. U ime Općine Bizovac ugovore je potpisao općinski načelnik Srećko Vuković koji je pozdravio radnice te im zaželio dobru suradnju s korisnicima i svim drugim sudionicima na projektu. Načelnik Vuković izrazio je zadovoljstvo što je Općini Bizovac odobren ovaj vrijedan humano socijalni projekt kroz koji će se nemoćnim osobama osigurati dostojna primjerena brigu na duže vrijeme.



Tekst i foto: Općina Bizovac

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: