koliko često masturbirate?
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
hmmmm....nadasve zanimljiva tema....al s obzirom da sam i ja novi ovdje.....rijec bi prepustio iskusnijim forumašima da kažu svoje mišljenje..... 
lolita_grl2
a za dečke pitanjce,smeta li vam ako se cura samozadovoljava pred vama??
nema im niš gore!
zašto bi masturbirala ak imam dečka koji mi sve radi...a kad nisam bila s njim znala sam se sama... niš posebno....
tj..nemam više dečka ...napucala sam ga majku mu jeb..
tj..nemam više dečka ...napucala sam ga majku mu jeb..
lolita_grl2
meni ni najmanje ne smete što to dečki rade,al sve dok misli na mene pritom,a ne na nekog dr.
">
">meni je o tome neugodno pričati...jako neugodno
ops:">
@lolita, dobrodosla, nadam se da ces i dalje biti ovako konstruktivna...
Uglavnom, sto se tice tvog pitanja (i odgovora koje su najbrzi prstici foruma dale) - spala knjiga na dva slova... Poppy je vjesto izbjegla odgovor na pitanje (mudrijasica se pravi gljivom), a legicu je sram, stid, sprd (malo bi se jebala, ali da ne udje).
Back on track...
S dosta njih sam spikao o tome (citaj: trazio ;-)), iskrenu i otvorenu live izvedbu, ali vecinu ih je ili bilo sram, ili bi se nakon pocetnog pipanja i (kao fol) masturbiranja jednostavno nabile na kitu - i ode tako moje kino!
IMHO, ne bi mi nimalo smetalo kad bi znao da to radi dok mene nema, ali kao sto kazes - samo dok bih znao (ili barem mislio da znam ;-)) da misli na mene...
Sto se tice "decki" - mogu govoriti jedino u svoje
ime... Dakle, uglavnom to ne radim, jer nakon snosaja nemam zelju jos i za masturbacijom...
Uglavnom, sto se tice tvog pitanja (i odgovora koje su najbrzi prstici foruma dale) - spala knjiga na dva slova... Poppy je vjesto izbjegla odgovor na pitanje (mudrijasica se pravi gljivom), a legicu je sram, stid, sprd (malo bi se jebala, ali da ne udje).
Back on track...
S dosta njih sam spikao o tome (citaj: trazio ;-)), iskrenu i otvorenu live izvedbu, ali vecinu ih je ili bilo sram, ili bi se nakon pocetnog pipanja i (kao fol) masturbiranja jednostavno nabile na kitu - i ode tako moje kino!
IMHO, ne bi mi nimalo smetalo kad bi znao da to radi dok mene nema, ali kao sto kazes - samo dok bih znao (ili barem mislio da znam ;-)) da misli na mene...
Sto se tice "decki" - mogu govoriti jedino u svoje
ime... Dakle, uglavnom to ne radim, jer nakon snosaja nemam zelju jos i za masturbacijom...
legica_os
meni je o tome neugodno pričati...jako neugodnoops:">
legica_os
zašto bi masturbirala ak imam dečka koji mi sve radi...a kad nisam bila s njim znala sam se sama... niš posebno....
tj..nemam više dečka ...napucala sam ga majku mu jeb..![]()
hm......
??

Ne da mi smeta nego ja inzistiram na tome
Doduse vecina cura je stidljivo... Vas opcenito sora pun k.... kompleksa. Ja to radim i sa curom i bez cure i pred njom i kad je nema... Generalno...stalno
Jednu stvar cure MORAJU znati. Muskarcima je drkanje... drkanje, a jebanje...jebanje.
Nitko to ne zna raditi kao ja :Đ
Doduse vecina cura je stidljivo... Vas opcenito sora pun k.... kompleksa. Ja to radim i sa curom i bez cure i pred njom i kad je nema... Generalno...stalno
Jednu stvar cure MORAJU znati. Muskarcima je drkanje... drkanje, a jebanje...jebanje.
Nitko to ne zna raditi kao ja :Đ
Leteci mungos
hahahahahaha dobra šala

ujutro, često i navečer i ponekad tijekom dana...
nekada nekoliko puta.
najjače je zajedno sa trebicom, obožavaju da ih se gleda i obožavaju gledati.
Počeo sam u 3. osnovne, čak znam i datum
Bilo je neobično i orgazam me iznenadio, pokušao sam još jednom i još jednom...i tako drkao cjelo prijepodne
nekada nekoliko puta.
najjače je zajedno sa trebicom, obožavaju da ih se gleda i obožavaju gledati.
Počeo sam u 3. osnovne, čak znam i datum
Bilo je neobično i orgazam me iznenadio, pokušao sam još jednom i još jednom...i tako drkao cjelo prijepodne
naravno da ne, pa to je prosto!
lolita_grl2
to su takve gluposti,jer meni ni najmanje ne smete što to dečki rade,al sve dok misli na mene pritom,a ne na nekog dr.
To da misli samo na tebe će ti sigurno potvrditi ako ga pitaš
lolita_grl2
to su takve gluposti,jer meni ni najmanje ne smete što to dečki rade,al sve dok misli na mene pritom,a ne na nekog dr.
da, da, samo na tebe... majke mi

Ja ne mislim niti na jednu... Ja gledam...doduse na televizoru :Đ
ma ja to ne radim
Re: koliko često masturbirate?
lolita_grl2a za dečke pitanjce,smeta li vam ako se cura samozadovoljava pred vama??
hmmm...zasto bi mi smetalo...to me jos samo vise uzbudi hehe
a sto se tice stidljivosti i toga...pa ako si s nekim sta ti ima biti bed jer ste se ionako vidjeli goli i radili ko zna kakve stvari. i smijesno mi je kad je curu bed biti gola na svjetlu ili takve stvari a ima hebeno tijelo i nema se cega stidjeti + a jos ste se seksali 5 min prije toga
pitanje je zasto??? kad decki vole vidjeti golo zensko tijelo (obline i to..mmm...)

Toliko drkam da sam skoro slijep!
Ja sam (nažalost) svoje mlađe godine potrošio na glupače koje leže, stenju, ne miču se i ne žele se pomaknuti. Od zadnje sam odustao nakon 15-tak minuta, rekao da moram na wc, bacio drkicu (zamišljajući nekog drugog) i svršio s tim u 5min. Živa tlaka. Doduše, ja sam magnet za takve cure, ne znam zašto.
Sadašnja djevojka nije takva i držim je se ko pijan plota. Da, drkam zamišljajući je.
Zanimljive su ineke igrice koje igramo. U toku radnog vremena me nazove (ili ja nju), jedno od nas dvoje ode na wc i onda... Hehehehe, you get the point...
Ja sam (nažalost) svoje mlađe godine potrošio na glupače koje leže, stenju, ne miču se i ne žele se pomaknuti. Od zadnje sam odustao nakon 15-tak minuta, rekao da moram na wc, bacio drkicu (zamišljajući nekog drugog) i svršio s tim u 5min. Živa tlaka. Doduše, ja sam magnet za takve cure, ne znam zašto.
Sadašnja djevojka nije takva i držim je se ko pijan plota. Da, drkam zamišljajući je.
Zanimljive su ineke igrice koje igramo. U toku radnog vremena me nazove (ili ja nju), jedno od nas dvoje ode na wc i onda... Hehehehe, you get the point...
legica_osmeni je o tome neugodno pričati...jako neugodno
hmmm sumnjam heheheh
i to mi nije jasno zasto je nekim curama bed pricati o tome...razgovor kao svaki drugi a jos ako si u vezi moze vam pomoci da si poboljsate seksualni zivot...saznate sta volite i mozete bolje zadovoljiti jedno drugo...
a jos ako se malo potrudite i na seksi nacin pricate moze posluziti kao dobra predigra...hehe
PsychoSoldierVlim gledati nago zensko tijelo jer me potice na razmisljanje o prolaznosti vremena.pitanje je zasto??? kad decki vole vidjeti golo zensko tijelo (obline i to..mmm...)
Danas je takvo, a vec sutra... hmmm...
Uz nagu zenu, covjek nauci bolje uzivati u trenutku... carpe feminem!
bazooka_joe
bacio drkicu (zamišljajući nekog drugog)
što to pričaš? da nisi možda mislio "neku drugu"
PsychoSoldier
legica_osmeni je o tome neugodno pričati...jako neugodno
hmmm sumnjam heheheh![]()
i to mi nije jasno zasto je nekim curama bed pricati o tome...razgovor kao svaki drugi a jos ako si u vezi moze vam pomoci da si poboljsate seksualni zivot...saznate sta volite i mozete bolje zadovoljiti jedno drugo...
a jos ako se malo potrudite i na seksi nacin pricate moze posluziti kao dobra predigra...hehe
ne kažem da mi je neugodno pričati s njime o tome,baš suprotno
ja sam jako zločesta,možda i previše zločesta što se tiče svih tih prljavih pričica i predigrica...samo ću vam eto to reći i idem se sakriti u mišju rupu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
euchrid
bazooka_joe
bacio drkicu (zamišljajući nekog drugog)
što to pričaš? da nisi možda mislio "neku drugu"
Nenene! Drugog!
legica_os
ja sam jako zločesta,možda i previše zločesta što se tiče svih tih prljavih pričica i predigrica...samo ću vam eto to reći i idem se sakriti u mišju rupu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pak koji laje....
ne vjerujem ti dok ne dokažeš
euchrid
legica_os
pak koji laje....
ne vjerujem ti dok ne dokažeš
a šta bi ti da ti prljave stvari ovdje sad pišem pa da me leon otera sa foruma
PsychoSoldierVlim gledati nago zensko tijelo jer me potice na razmisljanje o prolaznosti vremena.pitanje je zasto??? kad decki vole vidjeti golo zensko tijelo (obline i to..mmm...)
Danas je takvo, a vec sutra... hmmm...
Uz nagu zenu, covjek nauci bolje uzivati u trenutku...
Mungos molim te kad koristis moju izreku stavi fusnotu
hmmm legice vidi sto te navodi na zlo
PsychoSoldier
hmmm legice vidi sto te navodi na zlo
sad se moram odmah ići dirat i
oe legice idem odmah sada odmah kao bi neko s ovog foruma rekao žuljati prepucij
PsychoSoldier
oe legice idem odmah sada odmah kao bi neko s ovog foruma rekao žuljati prepucij
Kak se ono mudro veli - bolje kurac u ruci nego pička na grani
zlusch
PsychoSoldier
Kak se ono mudro veli - bolje kurac u ruci nego pička na grani![]()
ima jedna još bolja:
što je to drkanje?
kad od ruke praviš pičku, a od kurca budalu..

CatCloe
ima jedna još bolja:
što je to drkanje?
kad od ruke praviš pičku, a od kurca budalu..![]()
![]()
eee..ovo prvo put čujem mamma miaaa past ću sa stolice heheheCatCloe
ima jedna još bolja:
što je to drkanje?
![]()
Jebate, puni smo narodnih mudrosti... hoćemo početi zapisivati pa se obogatiti i provesti ostatak života na terasi vile na dubrovačkoj rivijeri?
S jednog foruma.
I live for vagina. It keeps me from killing. It and masturbation alone keep me sane and it helps me control my murderous rages.
Oh vagina...oh how i love thee. I love to lick you, i love to stick you, i love to poke you with inanimate objects.
if only it was just you and me without her.
kao da je bitan broj puta.
BITNO je zadovoljstvo!
BITNO je zadovoljstvo!
zlusch
CatCloe
ima jedna još bolja:
što je to drkanje?
![]()
Jebate, puni smo narodnih mudrosti... hoćemo početi zapisivati pa se obogatiti i provesti ostatak života na terasi vile na dubrovačkoj rivijeri?![]()
daj neko malo pustije mjesto... ja volim robinzonske predjele...
CatCloe
ima jedna još bolja:
što je to drkanje?
Uuuuuuuuuuuu nasty....naughty....
Ako nista drugo...ruka je barem je podesiva po sirini...
if only it was just you and me without her.
Jednom naidjoh na definiciju zene:
zena = pizda i ono nesto oko nje...
Rajnus
CatCloe
ima jedna još bolja:
što je to drkanje?
Ako nista drugo...ruka je barem je podesiva po sirini...![]()
ruka?!
mia
Rajnus
CatCloe
ima jedna još bolja:
što je to drkanje?
Ako nista drugo...ruka je barem je podesiva po sirini...![]()
ruka?!
mislio je na šaku i ono što ona obuhvaća
mia
ruka?!
Jesi ti kad vidjela frajera da drka?

DA VAM POŠALJEM SNIMKU?
davorccc
DA VAM POŠALJEM SNIMKU?
možemo živjeti i bez nje. anyway, hvala na brizi..
Rajnus
mia
ruka?!
Jesi ti kad vidjela frajera da drka?![]()
neću se upuštati u ovakve razgovore, ipak sam dama.
Ovo sa snimkom je bila zajebancija!
možeš li mi registrirani korisnik molim te pojasniti ovo sa rukom...ne kužim baš najbolje
:">
ma kakva ruka...najbolje ti je sa stopalom, ali prvo stavim noge oko glave pa onda...
CatCloe
što je to drkanje?
drkanje je jebanje s voljenom osobom. ;-)
...drkao sam kad sam bio mali....sad kad sam narastao....samo sam promjenio ruku.....
tamna strana
...drkao sam kad sam bio mali....sad kad sam narastao....samo sam promjenio ruku.....![]()
..da ti ne bude jedna nabildanija od druge
mia.. nikad nije kasno, vježba čini majstora
možeš li mi registrirani korisnik molim te pojasniti ovo sa rukom...ne kužim baš najbolje:">
registrirani korisnik to najbolje zna
znala sam da je registrirani korisnik khmmm...

mia
neću se upuštati u ovakve razgovore, ipak sam dama.
A'is ti dame
Uh, sad bi najradije napisao lavinu sprdnje na tvoj racun, al ajd dama si pa cu presutiti
Meni je malo nezgodno pošto umjesto ruku imam škare...
Samo nemojte pretjerati sa jednom ruko. Malo ljevom, malo desnom.
Pravite balans da se ne iskrivi.
Pravite balans da se ne iskrivi.
ana18osprvo pomislih da si ju skužila....
miamožeš li mi registrirani korisnik molim te pojasniti ovo sa rukom...ne kužim baš najbolje
ja kužim, sad bih kao opet trebala nasjest na foru... ha, ha, ha...
jednom ti je uspjelo, drugi put neće... sorry
ana18os
uostalom, baš vam i nije neka fora pisati umjesto drugog ono što on uopće nije napisao. Al dobro, ima vas puno koji nemate pametnijeg posla u životu... Dobru zabavu vam želim...
a onda se predomislih

ahhh sve sam propustila...tko će mi sad prepričati?!
CatCloeana18osprvo pomislih da si ju skužila....
miamožeš li mi registrirani korisnik molim te pojasniti ovo sa rukom...ne kužim baš najbolje
ja kužim, sad bih kao opet trebala nasjest na foru... ha, ha, ha...
jednom ti je uspjelo, drugi put neće... sorry
ana18os
uostalom, baš vam i nije neka fora pisati umjesto drugog ono što on uopće nije napisao. Al dobro, ima vas puno koji nemate pametnijeg posla u životu... Dobru zabavu vam želim...
a onda se predomislih![]()
Ma kužim ja tu foru, ali malo sam jučer pretjerala. Neki problemi se skupili i tako... Kontam da se samo zezate... Ajd, odsad imate moje dopuštenje da me i dalje pokušate zaje...i, dobro nije vam ni do sada trebalo dopuštenje, ali eto, kažem to samo radi reda, tako... ma idem, dok opet ne napišem nešto što ne mislim
naravno da masturbiram,,,na svakakve načine, ali zagovaram da je tuš ženin najbolji prijatelj i što je zanimljivo, masturbiram više kada imam dečka,,,,,
fairy
naravno da masturbiram,,,na svakakve načine, ali zagovaram da je tuš ženin najbolji prijatelj i što je zanimljivo, masturbiram više kada imam dečka,,,,,
šta će tek bit kad nađeš ljubavnika!!
Poppyfairy
šta će tek bit kad nađeš ljubavnika!!
Hidromasažna kada.
lolita_grl2Hidromasažna kada.
među ostalim... da
Da. Znam.
Galadriel
Hidromasažna kada.
Pa ce da se cirkusirate

BOLJE VESELO DRKAT NEGO TUŽNO JEBAT!
šokac
BOLJE VESELO DRKAT NEGO TUŽNO JEBAT!
hehe, istina, istina.
ja više volim kad mene moj dragi kghm da...
Jos uvijek drkica? 
Ja jedino mastrubirm...
ovaj pa mislim jednom na dan ili ma ne znam ne trebam u zadnje vrijeme
ajme..
previše puta..
definitivno
previše puta..
definitivno
tamna strana
sisibla
ajme..
previše puta..
definitivno![]()
previše je samo kad tuku......![]()
....kad JAKO tuku, malo s/m je u redu.........a "sam svoj majstor"...nekoliko puta u danu
I imamo li pobjednika/pobjednicu?
Rekordera/rekorderku
Rekordera/rekorderku