Jel' to znači da Osječani/Osječanke super voze?
(mislim, nedavno je bilo razgovora na temu BM registracija, pa...)
Kultura, zabava, sport, hobby
Anita_osPa jel nije bilo da je za Osijek 52%?? Bar koliko sam ja vidjela.. Jer ne bi bilo ni dobro da je 90%.. Baš je komentirao za neko mjesto da je 70%, pa je to upitno kak se tam prolazi...
DanicaV
toliko o informacijama koje nam serviraju.
i onda će ispasti da su ovdje svi živi i mrtvi korumpirani i puštaju na vozačkom na lijepe oči...
DanicaV
Bilo u vijestima da je prolaznost u osječkim auto-školama 90% a u Rijeci samo 30%.
Jel' to znači da Osječani/Osječanke super voze?![]()
pcelica_maja
DanicaV
Bilo u vijestima da je prolaznost u osječkim auto-školama 90% a u Rijeci samo 30%.
Jel' to znači da Osječani/Osječanke super voze?![]()
vozi ti po onim brdima...hehe
">
">

tamna stranaOvakvu podjelu vise imaju instruktori, nego ispitivaci... Instruktori su ti koji se nakupe kajmaka...mladog, socnog, tek propupalog kajmaka!plavuše x % crnke x %....
Hm, nekako sumnjam u ovo... Zapravo, ne bih volio da netko moze kupiti nesto sto je odgovorno kao vozacka dozvola...Nadam se i da su ispitivaci na ispitima toga svjesni......al ocito da onaj tko ima novaca je sposoban za sve......
RajnusU Becu se vozi s puno vise kulture nego u Zagrebu i Osijeku zajedno. Velik grad i uzurban zivot im nisu nikakav razlog za nadrkanost pri voznji.
Rajnus
U Becu se vozi s puno vise kulture nego u Zagrebu i Osijeku zajedno. Velik grad i uzurban zivot im nisu nikakav razlog za nadrkanost pri voznji.
kobacKad idem na posao, na čepinskoj me svaki dan netko pusti jer inače nikad ne bi izašla i stigla na posao.Sumnjam da je to tako u zagrebačkom krkljancu.
Rajnus
Ne kuzim poantu... U Becu nema semafora kao u BM ili?![]()
Ja sam eto vec 6ti mjesec tamo plus iskustva ostalih kolega sa posla... I ne mogu reci da sam dozivio ovo sto ti pises.
kobac
Kad idem na posao, na čepinskoj me svaki dan netko pusti jer inače nikad ne bi izašla i stigla na posao.Sumnjam da je to tako u zagrebačkom krkljancu.
Leteci mungostamna stranaOvakvu podjelu vise imaju instruktori, nego ispitivaci... Instruktori su ti koji se nakupe kajmaka...mladog, socnog, tek propupalog kajmaka!plavuše x % crnke x %....
Ovo je fenomen o kojem sam bas htio zapoceti jednu temu, ali nikako uhvatiti vremena... uglavnom, zanima me zasto je to tako?!
Ne dogadja se to samo instruktorima voznje, cuo sam dosta slucajeva gdje se mlade ribe naloze na kirurga koji im je operirao grudi (bilo iz zdravstvenih, bilo iz estetskih razloga).
Zasto je to tako?! Osjecaju li se zene duzne uzvratiti?
Hm, nekako sumnjam u ovo... Zapravo, ne bih volio da netko moze kupiti nesto sto je odgovorno kao vozacka dozvola...Nadam se i da su ispitivaci na ispitima toga svjesni......al ocito da onaj tko ima novaca je sposoban za sve......
severina007
Na ovo jednostavno MORAM reagirati..
Čuj..kada s nekim provodiš puno vremena, kao instruktori s kandidatima, velika je mogućnost da ćeš se s nekim zbližiti više nego bi trebao/la. Ponavljam, VIŠE NEGO BI TREBAO/LA. Ali i mi smo ljudi, to se događa. Ima nas svakakvih.Pa zamisli i s čim se mi susrećemo- nekome kažeš koju lijepu riječ tokom obuke, a on/ona si utuvi u glavu da joj/mu se nabacuješ i eto ti problema. Pa kad na lijep način objasniš da tu NEMA ničega, čuješ o sebi po gradu 101 priču i ode ti posao.
Tako da..nije ni nama baš lako kako se čini..
tamna strana...nego da još dodam.....nije mi jasno kako netko može biti instruktor sa 20 god.....i zlo mi bude kad vidim takvog balavca da sjedi na mjestu instruktora sa nabijenim suncanim naocalama, desnom rukom vani.....i zjaka okolo dok gleda mlade cure.....al sva sreca postoji statistika koja ce potvrditi da zbog prolaznosti njegovih kandidata je on dobar instruktor.....
viki18osOvo moram komentirati... nije istina da samo instruktori bare svoje kandidate... evo meni osobno, se sviđa moj instruktor... ali kontam si da on i nije baš zainteresiran... ne znam kako bi mu se momgla onako diskretno nabaciti... IMA KAKIH PRIJEDLOGA???
severina007
viki18osOvo moram komentirati... nije istina da samo instruktori bare svoje kandidate... evo meni osobno, se sviđa moj instruktor... ali kontam si da on i nije baš zainteresiran... ne znam kako bi mu se momgla onako diskretno nabaciti... IMA KAKIH PRIJEDLOGA???
Šapni o kome se radi, i odmah ti kažem kak' ćeš s njim. Možda je jedan od kolega, pa dobiješ i naputke!
![]()
severina007
tamna strana...nego da još dodam.....nije mi jasno kako netko može biti instruktor sa 20 god.....i zlo mi bude kad vidim takvog balavca da sjedi na mjestu instruktora sa nabijenim suncanim naocalama, desnom rukom vani.....i zjaka okolo dok gleda mlade cure.....al sva sreca postoji statistika koja ce potvrditi da zbog prolaznosti njegovih kandidata je on dobar instruktor.....
A dušo, čime se ti baviš u životu?
Ako se i baviš nečim, zar si se s tim rodio?
Ili si možda počeo od nule kao svi smrtnici?
Zašto mladi ne bi mogli imati priliku pokazati svoje sposobnosti?
Pa i oni moraju negdje početi!
Takvima koje si ti opisao ni nije mjesto tamo, ali ima mladih instruktora
koji su prolažnošću svojih kandidata dokazali koliko su dobri.
Godine nemaju veze s tim.
viki18osseverina007
Šapni o kome se radi, i odmah ti kažem kak' ćeš s njim. Možda je jedan od kolega, pa dobiješ i naputke!
![]()
MA nije bitno ime... samo mi još fali da ga poznaš, pa da on sazna... daj ti meni neki dobar savjet... svi oni padaju na istu foru... samo koju?!...
viki18os
E imam loše vijesti... položila sam vozački... neeeeeeeeeee... sad više neću moći ni treptat okicama, ni ništa... BEEEED....bacit cu se s mosta... svaka jebena pjesma me podsjeća na njega... stalno razmišljam o njemu... a vjerovatno ga više nikad neću vidjeti...![]()
legica_os
viki18os
E imam loše vijesti... položila sam vozački... neeeeeeeeeee... sad više neću moći ni treptat okicama, ni ništa... BEEEED....bacit cu se s mosta... svaka jebena pjesma me podsjeća na njega... stalno razmišljam o njemu... a vjerovatno ga više nikad neću vidjeti...![]()
ako se preziva na F(on je instruktor i ima 20 godina),mogu ti ja srediti![]()
viki18osE imam loše vijesti... položila sam vozački... neeeeeeeeeee... sad više neću moći ni treptat okicama, ni ništa... BEEEED....bacit cu se s mosta... svaka jebena pjesma me podsjeća na njega... stalno razmišljam o njemu... a vjerovatno ga više nikad neću vidjeti...
legica_osviki18os
ako se preziva na F(on je instruktor i ima 20 godina),mogu ti ja srediti
">
">tamna strana
prvo neki lik traži broj mobitela od ženske u golfu....sad se traži spajanje cure sa instruktorom.....da li je netko cuo za iskricu....![]()