Kikiriki i cavrljanja

Osijek031.com rubrike

E, a zašto se meni ništa ne mijenja u kikirikiju? Non stop imam isti broj.. 73 kikirikija..
Loona

E, a zašto se meni ništa ne mijenja u kikirikiju? Non stop imam isti broj.. 73 kikirikija..

kontam da kad ideš na "brzi odgovor" ne dobiješ kikiriki. meni nije jasno kako ih ja imam manje nego postova
mislim da je Leon objasnio da se za "Čavrljanje" ne dobije kikiriki.
DanicaV

Eh, pa u čemu je razlika između ostalih tema i čavrljanja?
i sad nisam išla na brzi odgovor pa ću da vidim..
al nemojte sad da odemo off topic.. Bit ću ja kriva.. :(
valjda su ljudi smislili pravila.
uvijek idem na brzi odgovor.
imam manje kikirikija nego postova jer odgovaram na teme koje su svrstane u čavrljanje. ne mogu sada pronaći post u kojem je glavna faca to objasnila.
evo, ako odemo na off topic, bit ćemo zajedno krive..... :wink:
Čim treba dijeliti krivicu, odmah mi je lakše ;)
roca

kontam da kad ideš na "brzi odgovor" ne dobiješ kikiriki. meni nije jasno kako ih ja imam manje nego postova

Dobije se kikiriki i za brzi odgovor. Ne brini. ;-)

Loona

DanicaV

Eh, pa u čemu je razlika između ostalih tema i čavrljanja?
i sad nisam išla na brzi odgovor pa ću da vidim..
al nemojte sad da odemo off topic.. Bit ću ja kriva.. :(

DanicaV je dobro napisala. Dakle, kikiriki se dobiva za konstruktivne rasprave. Cavrljanje se smatra cavrljanjem, dakle, ne bas pretjerano konstruktivno, ali opet zabavano i nuzno.

Volio bih cuti vase misljenje o tome... meni se ovo cini kao fer i korektno nagradjivanje. Da nije tako, onda bi netko tko stalno pise neke postove od 3 rijeci (od kojih se npr. jedna uvijek ponavlja ;-)) imao vise kikirikija od nekoga tko mozda manje pise, ali napise vise recenica i sadrzajnije iznosi svoje misljenje. ;-)

Evo, sad cu ovo prebaciti u forum za pomoc korisnicima, pa cete dobivati kikiriki za daljnja pitanja i raspravu na ovu temu... :)
@Leone,

meni to sve simpatično bez obzira da li bilo kikirikija ili ne.
jedino bi bilo simpa da osoba koja je dobila kikirikac od nekoga, to i vidi, a ne najednom, saldo se povećao....... (da je bar na tekućem računu) :wink:
Eh tu se slažem.. Treba vidjeti od koga je kikiriki stigao..
A što se tiče ovog nagrađivanja, tu si ipak u pravu, samo nisam bila upoznata sa svim detaljima.. Iako i u čavrljanju ima konstruktivnih postova i dobrih razmišljanja, ali pravila su pravila.. ;)
Za domaći rad sad svi smišljajte neke pametne teme pa će biti kikirikija....... :P
DanicaV

jedino bi bilo simpa da osoba koja je dobila kikirikac od nekoga, to i vidi, a ne najednom, saldo se povećao....... (da je bar na tekućem računu) :wink:

Khm, sve se vidi... onaj tko je ostavio pravu e-mail adresu, taj na e-mail dobije obavijest od koga i koliko kikosha je dobio... ;-)

Oni koji su fejkali e-mail ;-) mogu to ispraviti tako da odu u svoj profil i onda imaju dio zvan "registracija", tamo isprave e-mail adresu i to je to :)
DanicaV

Za domaći rad sad svi smišljajte neke pametne teme pa će biti kikirikija....... :P

Pametne teme u tematskim forumima... ;-)

I kvalitetni i sadrzajni odgovori... smisao foruma nije imati najvise postova, nego sto sto kvalitetnije dati vlastito misljenje na prosudbu drugima i sto kvalitetnije argumentirati vlastiti stav.

Jednako tako, citanjem tudjih stavova i misljenja preispituju se i nadogradjuju vlastita.
Da? A meni je doniran kikiriki prije cca 8 dana , unijela sam ispravnu mali adresu i nisam dobila obavijest o tome. Kako?
Leon

Pametne teme u tematskim forumima... ;-)

tu lekciju savladala, uz "malu" pripomoć administratora.......... :wink:
Leon

Khm, sve se vidi... onaj tko je ostavio pravu e-mail adresu, taj na e-mail dobije obavijest od koga i koliko kikosha je dobio... ;-)

Oni koji su fejkali e-mail ;-) mogu to ispraviti tako da odu u svoj profil i onda imaju dio zvan "registracija", tamo isprave e-mail adresu i to je to :)

ako uredno dobijem obavijest da ima odgovor na neki moj prethodni post, znači da nisam "fejkala" adresu ili griješim?????
Ah, tih postavki ko u priči, tko bi se sjetio svega toga. Ali evo, ukljčeno je sada.. Hvala..
Ja uvijek dobijem obavijest o donaciji, a tamo piše i tko je donator. Donatorima veliko hvala (da ne bude - i ja rasipam kikirikije!)
ja bih trampio kikiriki za kavu...
ja za pivo

samo ozbiljne ponude molim

:D
nećemo trgovati...
a nego šta

ionako kikirikiji za to služe

ja tebi...ti meni..i super smo si

pfffff
ne nudim pivo, samo kavu dilam...
ajmo se umjesto kikirikija nagrađivati čokoladama :)
roca

ajmo se umjesto kikirikija nagrađivati čokoladama :)

više volim kikiriki od čokolade
Podržavam čokoladu!!
Pa odmah da znate da ne volim čokoladu s lješnjacima.. ;) Al čokolada s kikirikijem je mrak..
ako ženski rod bude previše navijao za čokoladu javit će se suprotni spol i predlagati pivo i sl.
a kikiriki makljaju i jedni i drugi i eto nama kompromisa.
DanicaV

Prije, ili nakon sto ga pocucla neka baka bez zuba?! ;-)
Leteci mungos

DanicaV

Prije, ili nakon sto ga pocucla neka baka bez zuba?! ;-)

uf, kad pročitam što sam napisala, stvarno ispadne malo blesavo. spašava me što mi nije poznato da se kikiriki pravi od čokolade.

dobro, eto, obožavam kikiriki (jeftiniji je od indijskih oraščića).
i to, ako uspijem, kupim sirovi pa sama pržim, bez soli. ili kupim u ljusci pa fino sjediš, praviš smeće oko sebe......
onaj slani operem.

sada sve znaš o meni&kikirikiju :P
jel ga opereš i od ulja sa likvijem?
Sanja

jel ga opereš i od ulja sa likvijem?

ne, polijem ga vrelom vodom i stavim na papirnate ubruse i protrljam.......
ustvari ja uopće ne volim kikiriki...ali maslac od kikirikija je nešto savršeno
DanicaV

ako ženski rod bude previše navijao za čokoladu javit će se suprotni spol i predlagati pivo i sl.
a kikiriki makljaju i jedni i drugi i eto nama kompromisa.

volim ja i pivo
roca

volim ja i pivo

e, volim i ja, ali malo finija nego što se reklamiraju zadnjih dana......
Sad kad je već tema prešla s kikiriki, špice, kokice na pivo - čekam da prođu ispitni rokovi, da puki i ja ponesemo gitaru negdje (uz Dravu, recimo, i da on svira gitaru, a ja pijem pivo i gledam u Dravu). Ej, kako mi to fali!
Alana Bates

Sad kad je već tema prešla s kikiriki, špice, kokice na pivo - čekam da prođu ispitni rokovi, da puki i ja ponesemo gitaru negdje (uz Dravu, recimo, i da on svira gitaru, a ja pijem pivo i gledam u Dravu). Ej, kako mi to fali!

Baš lijepo :serenade:
roca

Alana Bates

a mi ćemo doći škicati i prisluškivati..... :P
Nu, ne škicat ni slučajno! ;)
donesite samo piva:)
DanicaV

roca

Alana Bates

a mi ćemo doći škicati i prisluškivati..... :P

You sick pervert! ;-)
Leteci mungos

You sick pervert! ;-)

Tko mi kaže! :P
puki

donesite samo piva:)

Kakvog? Lokalpatriotskog, nekog drugog iz lijepe nam naše ili bi ti neko stranjsko?
Ožujsko za pukija, ja toliko rijetko pijem pivo da bi i karlovačko bilo sasvim u redu.
Alana Bates

Ožujsko za pukija, ja toliko rijetko pijem pivo da bi i karlovačko bilo sasvim u redu.

Iskreno, pivo poznam samo po nazivima a o kvaliteti ne bih, obzirom da sam u cijelome životu popila možda 3 piva.. I nikako mi ne sjeda taj okus..
al, ŽUJA je zakon!! :lol:
Budweiser za mene :)
I čokolada s kikirikijem :)
Preferiram tamna piva.
Amstel, Laško, Nikšićko....... koje prvo pronađete.

Može bez čokolade, kikirikija, evo odričem se ovaj put i kave...... (ovo zbog Mungosa i FatCata) :P
DanicaV

Preferiram tamna piva.
Amstel, Laško, Nikšićko....... koje prvo pronađete.

Može bez čokolade, kikirikija, evo odričem se ovaj put i kave...... (ovo zbog Mungosa i FatCata) :P

e, kave se nikad ne bih odrekao... :P
A koju ti kavu piješ?
Loona

A koju ti kavu piješ?

mješavina po vlastitom izboru... :D
hej Alana, Puki...jeste to vi bili na kopici s gitarom u srijedu naveče :)
Nismo, nažalost, ispitni rokovi su još uvijek u punom jeku (svaki put psihički i fizički propadnem u tih mjesec dana, pa se ispričavam ako su mi postovi u zadnje vrijeme bili nešto debilniji nego inače!)
Zašto se ne dijele npr. trule rajčice za one koji pišu gluposti ili neprimjerene postove?
Puki predlaže da se počnu oduzimati kikirikiji...
Ma s tim kikirikijima nikad nisi na čisto..
Ovak vidiš koliko ima kikirikija tj. "pametnih postova" i rajčica tj. "glupih postova"..
Al kako odlučiti čiji je post glup a čiji pametan.. Možda je dotična osoba stvarno glupa pa je to njeno stvarno razmišljanje.. blah..
Loona

Ma s tim kikirikijima nikad nisi na čisto..
Ovak vidiš koliko ima kikirikija tj. "pametnih postova" i rajčica tj. "glupih postova"..
Al kako odlučiti čiji je post glup a čiji pametan.. Možda je dotična osoba stvarno glupa pa je to njeno stvarno razmišljanje.. blah..

Glasam za "rotten tomatoes". Nije potrebno osudjivati post... Post koji je u u okviru topika dobije kikriki, onaj koji nije dobije trulu rajcicu. Cavrljanje moze biti izuzetak. Ciko sa friziderom, 'ocemo novu anketu?
e, vidis, ima vise smisla...
@FatCat,

više mi se sviđaš kao Gundjalo........

može anketa. neće moji morati kupovati paradajz za zimnicu.
još ćemo i nešto pametno smisliti.. ;)
Loona

Ma s tim kikirikijima nikad nisi na čisto.. Ovak vidiš koliko ima kikirikija tj. "pametnih postova" i rajčica tj. "glupih postova"..

Evo, dodana je mogucnost ocjenjivanja tema i postova...

Svaki post pored gumba "Citiraj" ima link za ocjenjivanje...

Isprobajte, recite kako se cini i tako to... ;-)
Leon

Loona

Ma s tim kikirikijima nikad nisi na čisto.. Ovak vidiš koliko ima kikirikija tj. "pametnih postova" i rajčica tj. "glupih postova"..

Evo, dodana je mogucnost ocjenjivanja tema i postova...

Svaki post pored gumba "Citiraj" ima link za ocjenjivanje...

Isprobajte, recite kako se cini i tako to... ;-)

Eto, ovo je "Odličan!" post!!! :)
@FatCat je dobio 5 zvjezdica jer je vratio stari avatar..........
Bravo!! Zapravo bravo na učinkovitosti i brzini rješavanja ovih naših zamisli.. :)
A ništa od trulih rajčica?
P.S. Puki ima novi avatar. Fura se na glazbenu grinju :-)
tonya

Tje da bidne... strpljenja malo, molim... ;-)

Buduci da ce rajcice biti male, da su trule ce se kontati jedino po smradu... ;-)

Inace, "zvjezdice" i "paradajz" je graficki pripremio fatcat.
Možda bi bilo dobro da se za svakih deset kikirikija može obrisati jedna dobivena rajčica. Tako da ne smrdimo na trulež cijeli vijek!
tonya

Ma to je Pooky, čudovište...
tonya

Možda bi bilo dobro da se za svakih deset kikirikija može obrisati jedna dobivena rajčica. Tako da ne smrdimo na trulež cijeli vijek!

To je vec kompliciranje...;-)

Trulez se skida tako da se pise kvalitetno i zaradjuju se zvjezdice. Dakle, osim ocjene za svaki pojedinacni topic ili post, gleda se i prosjecna kvaliteta svih ocijenjenih postova odredjenog korisnika.
Nema me jedan dan i sve zakomplicirate.. uh huh..
A jel se vidi tkoje kome dao ocjenu obzirom da niti jedan post još nisam vidjela ocijenjen?
Loona

Nema me jedan dan i sve zakomplicirate.. uh huh..
A jel se vidi tkoje kome dao ocjenu obzirom da niti jedan post još nisam vidjela ocijenjen?

Pri dnu svake teme imas padajuci izbornik u kojem pise "Posljednje ocjene" i gumb OK pored... evo, pogledaj sada izmedju teme i onog boxa za Brzi odgovor. ;-)
Eh, da da.. Zgodni tomattosi..
Al ja pitah može li autor posta vidjeti tko mu je ocijenio post?
Loona

Eh, da da.. Zgodni tomattosi..
Al ja pitah može li autor posta vidjeti tko mu je ocijenio post?

Naravno... kliknes na ocjenu posta i prikaze ti se tko je kako glasovao, osim ako glasac nije zelio ostati anoniman.
Nema anonimnosti! Maknite tu opciju! Hoću znati tko me gađao trulim rajčicama!!!
tonya

Nema anonimnosti! Maknite tu upciju! Hoću znati tko me gađao trulim rajčicama!!!

Sad vec picajzliras... ;-)

Ovako je veca intriga, andrenalin, mistika...
...a ionak se na kraju sve sazna... pa tak i tko te gađao tomattosima..
Zašto sam sad ja dobila rajčice? :''( :''( :''(
od koga? za što?
tonya

Zašto sam sad ja dobila rajčice? :''( :''( :''(

da napraviš salatu...što drugo... :D
Dajte malo paprike i krastavca i ja zadovoljna!
tonya

Dajte malo paprike i krastavca i ja zadovoljna!

može... :P
ja bih bio to isto s kavom... :D

Tagovi