Kikiriki i cavrljanja
Osijek031.com rubrike
LoonaE, a zašto se meni ništa ne mijenja u kikirikiju? Non stop imam isti broj.. 73 kikirikija..
kontam da kad ideš na "brzi odgovor" ne dobiješ kikiriki. meni nije jasno kako ih ja imam manje nego postova
DanicaVmislim da je Leon objasnio da se za "Čavrljanje" ne dobije kikiriki.
Eh, pa u čemu je razlika između ostalih tema i čavrljanja?
i sad nisam išla na brzi odgovor pa ću da vidim..
al nemojte sad da odemo off topic.. Bit ću ja kriva..
uvijek idem na brzi odgovor.
imam manje kikirikija nego postova jer odgovaram na teme koje su svrstane u čavrljanje. ne mogu sada pronaći post u kojem je glavna faca to objasnila.
evo, ako odemo na off topic, bit ćemo zajedno krive.....
rocakontam da kad ideš na "brzi odgovor" ne dobiješ kikiriki. meni nije jasno kako ih ja imam manje nego postova
Dobije se kikiriki i za brzi odgovor. Ne brini. ;-)
LoonaDanicaVmislim da je Leon objasnio da se za "Čavrljanje" ne dobije kikiriki.
Eh, pa u čemu je razlika između ostalih tema i čavrljanja?
i sad nisam išla na brzi odgovor pa ću da vidim..
al nemojte sad da odemo off topic.. Bit ću ja kriva..
DanicaV je dobro napisala. Dakle, kikiriki se dobiva za konstruktivne rasprave. Cavrljanje se smatra cavrljanjem, dakle, ne bas pretjerano konstruktivno, ali opet zabavano i nuzno.
Volio bih cuti vase misljenje o tome... meni se ovo cini kao fer i korektno nagradjivanje. Da nije tako, onda bi netko tko stalno pise neke postove od 3 rijeci (od kojih se npr. jedna uvijek ponavlja ;-)) imao vise kikirikija od nekoga tko mozda manje pise, ali napise vise recenica i sadrzajnije iznosi svoje misljenje. ;-)
Evo, sad cu ovo prebaciti u forum za pomoc korisnicima, pa cete dobivati kikiriki za daljnja pitanja i raspravu na ovu temu...
meni to sve simpatično bez obzira da li bilo kikirikija ili ne.
jedino bi bilo simpa da osoba koja je dobila kikirikac od nekoga, to i vidi, a ne najednom, saldo se povećao....... (da je bar na tekućem računu)
A što se tiče ovog nagrađivanja, tu si ipak u pravu, samo nisam bila upoznata sa svim detaljima.. Iako i u čavrljanju ima konstruktivnih postova i dobrih razmišljanja, ali pravila su pravila..
DanicaVjedino bi bilo simpa da osoba koja je dobila kikirikac od nekoga, to i vidi, a ne najednom, saldo se povećao....... (da je bar na tekućem računu)
Khm, sve se vidi... onaj tko je ostavio pravu e-mail adresu, taj na e-mail dobije obavijest od koga i koliko kikosha je dobio... ;-)
Oni koji su fejkali e-mail ;-) mogu to ispraviti tako da odu u svoj profil i onda imaju dio zvan "registracija", tamo isprave e-mail adresu i to je to
DanicaVZa domaći rad sad svi smišljajte neke pametne teme pa će biti kikirikija.......
Pametne teme u tematskim forumima... ;-)
I kvalitetni i sadrzajni odgovori... smisao foruma nije imati najvise postova, nego sto sto kvalitetnije dati vlastito misljenje na prosudbu drugima i sto kvalitetnije argumentirati vlastiti stav.
Jednako tako, citanjem tudjih stavova i misljenja preispituju se i nadogradjuju vlastita.
Leon
Pametne teme u tematskim forumima... ;-)
tu lekciju savladala, uz "malu" pripomoć administratora..........
Leon
Khm, sve se vidi... onaj tko je ostavio pravu e-mail adresu, taj na e-mail dobije obavijest od koga i koliko kikosha je dobio... ;-)
Oni koji su fejkali e-mail ;-) mogu to ispraviti tako da odu u svoj profil i onda imaju dio zvan "registracija", tamo isprave e-mail adresu i to je to![]()
ako uredno dobijem obavijest da ima odgovor na neki moj prethodni post, znači da nisam "fejkala" adresu ili griješim?????
LoonaDa? A meni je doniran kikiriki prije cca 8 dana , unijela sam ispravnu mali adresu i nisam dobila obavijest o tome. Kako?
Moguce da si iskljucila obavjestavanje o donacijama... checkiraj kakve su ti postavke i namjesti ih kako bi zeljela... ;-)
Profil -> Profil -> Postavke profila -> ObavijestiME
http://www.osijek031.com/profile.php?mode=profil&sub=profile_prefer&mod=1&msub=2
samo ozbiljne ponude molim
ionako kikirikiji za to služe
ja tebi...ti meni..i super smo si
pfffff
roca
ajmo se umjesto kikirikija nagrađivati čokoladama![]()
više volim kikiriki od čokolade
Pa odmah da znate da ne volim čokoladu s lješnjacima..
a kikiriki makljaju i jedni i drugi i eto nama kompromisa.
DanicaVPrije, ili nakon sto ga pocucla neka baka bez zuba?! ;-)više volim kikiriki od čokolade
Leteci mungos
DanicaVPrije, ili nakon sto ga pocucla neka baka bez zuba?! ;-)više volim kikiriki od čokolade
uf, kad pročitam što sam napisala, stvarno ispadne malo blesavo. spašava me što mi nije poznato da se kikiriki pravi od čokolade.
dobro, eto, obožavam kikiriki (jeftiniji je od indijskih oraščića).
i to, ako uspijem, kupim sirovi pa sama pržim, bez soli. ili kupim u ljusci pa fino sjediš, praviš smeće oko sebe......
onaj slani operem.
sada sve znaš o meni&kikirikiju
Sanja
jel ga opereš i od ulja sa likvijem?
ne, polijem ga vrelom vodom i stavim na papirnate ubruse i protrljam.......
DanicaV
ako ženski rod bude previše navijao za čokoladu javit će se suprotni spol i predlagati pivo i sl.
a kikiriki makljaju i jedni i drugi i eto nama kompromisa.
volim ja i pivo
roca
volim ja i pivo
e, volim i ja, ali malo finija nego što se reklamiraju zadnjih dana......
Alana BatesSad kad je već tema prešla s kikiriki, špice, kokice na pivo - čekam da prođu ispitni rokovi, da puki i ja ponesemo gitaru negdje (uz Dravu, recimo, i da on svira gitaru, a ja pijem pivo i gledam u Dravu). Ej, kako mi to fali!
Baš lijepo

roca
Alana BatesSad kad je već tema prešla s kikiriki, špice, kokice na pivo - čekam da prođu ispitni rokovi, da puki i ja ponesemo gitaru negdje (uz Dravu, recimo, i da on svira gitaru, a ja pijem pivo i gledam u Dravu). Ej, kako mi to fali!
Baš lijepo![]()
a mi ćemo doći škicati i prisluškivati.....
DanicaV
roca
Baš lijepo![]()
a mi ćemo doći škicati i prisluškivati.....![]()
You sick pervert! ;-)
Leteci mungos
You sick pervert! ;-)
Tko mi kaže!
puki
donesite samo piva![]()
Kakvog? Lokalpatriotskog, nekog drugog iz lijepe nam naše ili bi ti neko stranjsko?
Alana Bates
Ožujsko za pukija, ja toliko rijetko pijem pivo da bi i karlovačko bilo sasvim u redu.
Iskreno, pivo poznam samo po nazivima a o kvaliteti ne bih, obzirom da sam u cijelome životu popila možda 3 piva.. I nikako mi ne sjeda taj okus..
al, ŽUJA je zakon!!
I čokolada s kikirikijem
Amstel, Laško, Nikšićko....... koje prvo pronađete.
Može bez čokolade, kikirikija, evo odričem se ovaj put i kave...... (ovo zbog Mungosa i FatCata)
DanicaVPreferiram tamna piva.
Amstel, Laško, Nikšićko....... koje prvo pronađete.
Može bez čokolade, kikirikija, evo odričem se ovaj put i kave...... (ovo zbog Mungosa i FatCata)
e, kave se nikad ne bih odrekao...
LoonaA koju ti kavu piješ?
mješavina po vlastitom izboru...
Ovak vidiš koliko ima kikirikija tj. "pametnih postova" i rajčica tj. "glupih postova"..
Al kako odlučiti čiji je post glup a čiji pametan.. Možda je dotična osoba stvarno glupa pa je to njeno stvarno razmišljanje.. blah..
LoonaGlasam za "rotten tomatoes". Nije potrebno osudjivati post... Post koji je u u okviru topika dobije kikriki, onaj koji nije dobije trulu rajcicu. Cavrljanje moze biti izuzetak. Ciko sa friziderom, 'ocemo novu anketu?
Ma s tim kikirikijima nikad nisi na čisto..
Ovak vidiš koliko ima kikirikija tj. "pametnih postova" i rajčica tj. "glupih postova"..
Al kako odlučiti čiji je post glup a čiji pametan.. Možda je dotična osoba stvarno glupa pa je to njeno stvarno razmišljanje.. blah..
više mi se sviđaš kao Gundjalo........
može anketa. neće moji morati kupovati paradajz za zimnicu.
LoonaMa s tim kikirikijima nikad nisi na čisto.. Ovak vidiš koliko ima kikirikija tj. "pametnih postova" i rajčica tj. "glupih postova"..
Evo, dodana je mogucnost ocjenjivanja tema i postova...
Svaki post pored gumba "Citiraj" ima link za ocjenjivanje...
Isprobajte, recite kako se cini i tako to... ;-)
Leon
LoonaMa s tim kikirikijima nikad nisi na čisto.. Ovak vidiš koliko ima kikirikija tj. "pametnih postova" i rajčica tj. "glupih postova"..
Evo, dodana je mogucnost ocjenjivanja tema i postova...
Svaki post pored gumba "Citiraj" ima link za ocjenjivanje...
Isprobajte, recite kako se cini i tako to... ;-)
Eto, ovo je "Odličan!" post!!!
P.S. Puki ima novi avatar. Fura se na glazbenu grinju
tonyaA ništa od trulih rajčica?
P.S. Puki ima novi avatar. Fura se na glazbenu grinju
Tje da bidne... strpljenja malo, molim... ;-)
Buduci da ce rajcice biti male, da su trule ce se kontati jedino po smradu... ;-)
Inace, "zvjezdice" i "paradajz" je graficki pripremio fatcat.
tonya
A ništa od trulih rajčica?
P.S. Puki ima novi avatar. Fura se na glazbenu grinju![]()
Ma to je Pooky, čudovište...
tonyaMožda bi bilo dobro da se za svakih deset kikirikija može obrisati jedna dobivena rajčica. Tako da ne smrdimo na trulež cijeli vijek!
To je vec kompliciranje...;-)
Trulez se skida tako da se pise kvalitetno i zaradjuju se zvjezdice. Dakle, osim ocjene za svaki pojedinacni topic ili post, gleda se i prosjecna kvaliteta svih ocijenjenih postova odredjenog korisnika.
A jel se vidi tkoje kome dao ocjenu obzirom da niti jedan post još nisam vidjela ocijenjen?
LoonaNema me jedan dan i sve zakomplicirate.. uh huh..
A jel se vidi tkoje kome dao ocjenu obzirom da niti jedan post još nisam vidjela ocijenjen?
Pri dnu svake teme imas padajuci izbornik u kojem pise "Posljednje ocjene" i gumb OK pored... evo, pogledaj sada izmedju teme i onog boxa za Brzi odgovor. ;-)
Al ja pitah može li autor posta vidjeti tko mu je ocijenio post?
LoonaEh, da da.. Zgodni tomattosi..
Al ja pitah može li autor posta vidjeti tko mu je ocijenio post?
Naravno... kliknes na ocjenu posta i prikaze ti se tko je kako glasovao, osim ako glasac nije zelio ostati anoniman.
tonyaNema anonimnosti! Maknite tu upciju! Hoću znati tko me gađao trulim rajčicama!!!
Sad vec picajzliras... ;-)
Ovako je veca intriga, andrenalin, mistika...

tonyaZašto sam sad ja dobila rajčice?
![]()
![]()
da napraviš salatu...što drugo...
tonyaDajte malo paprike i krastavca i ja zadovoljna!
može...
ja bih bio to isto s kavom...