[izbori 2009.] HDZ želi da Đapić odustane od kandidature?

Društvo, politika

[izbori 2009.] HDZ želi da Đapić odustane od kandidature?

Evo počelo klanje, nije uspio plan o podjeli plijena, pa nismo morali dugo čekati:

HDZ želi da Đapić odustane od kandidature?

Nadalje, NovaTV je u sklopu svojih izlaznih anketa koje su bile izuzetno točne provodila i anketu o popularnosti kandidata koji bi eventualno prošli u drugi krug:

Gradonačelnici: Bandić, Kerum, Bubalo

Evo i jedan zanimljiv tekst, nevezano za ovo iznad:

Bubalo ujutro išao u vrtić. Đapić gledao sapunice

Re: HDZ želi da Đapić odustane od kandidature?

ajd nek mi netko objasni zasto bi morao ulaziti u post izborne koalicije... zasto sa svojih 5 glasova ne mogu biti korektiv u svakom pogledu i podrzati odluke i projekte za koje misle da su dobri za ovaj grad i obrnuto????
Zato što bi u tom slučaju bio izložen nevjerovatnom pritisku i on i svi njegovi vijećnici.
Tu je onda velika šansa kupovine vijećnika, i sve skupa bi izgledalo kao još veći cirkus.
OsijekNepokoreniGrad

Zato što bi u tom slučaju bio izložen nevjerovatnom pritisku i on i svi njegovi vijećnici.
Tu je onda velika šansa kupovine vijećnika, i sve skupa bi izgledalo kao još veći cirkus.

aha, tnx... a inace su svi principijelni (do bola) i misle samo na interese grada i gradjana koji su ih birali...
koje PATKE, a kad se Matković nalazio s Bubalom kod Sebenjija u Remixu, onda ste šutili...
slavica031

koje PATKE, a kad se Matković nalazio s Bubalom kod Sebenjija u Remixu, onda ste šutili...

Samo neke urote... našli su se i... što je bilo dalje?
OsijekNepokoreniGrad

Ima logike.
Ni ja ne znam kako će koalicija HDZ/HSP sa Đapićem kao gradonačelikom osvojiti vlast.
tempus031

slavica031

Samo neke urote... našli su se i... što je bilo dalje?

Kupili su Passata...lol

Tagovi