Fotograf za vjenčanja ?
Kultura, zabava, sport, hobby
evo ti link pa se sama uvjeri a možeš viditi i video na youtubu napiši leonprodukcija i on ti nađen...ja ti ga preporučujem a vidio sam kako dosta fotografa slika vjenčana i ostali su staršni...
Re: Fotograf za vjenčanja ?
prezadovoljni smo.
a dečki su mladi, kreativni i stvarno se čovjek uz njih ugodno osjeća i dobije kvalitetan zapis tog velikog dana.
butterflyeffect
Naravno,nama su radili svatove.INFINITY STUDIO. Dečki su mladi,perspektivni,znaju poslušati želje i sve se s njima može lijepo dogovoriti.Ukratko profesionalci! Toplo preporučam..) Web stranica im je u izdradi...
i ja preporučujem njih.... a web će uskoro...
butterflyeffect
Naravno,nama su radili svatove.INFINITY STUDIO. Dečki su mladi,perspektivni,znaju poslušati želje i sve se s njima može lijepo dogovoriti.Ukratko profesionalci! Toplo preporučam..) Web stranica im je u izdradi...
iwona
I meni se sviđa kako radi Infinity studio.Odlični su!
Kako doznajem od upućenih sa foruma,dio fotki se može vidjeti ovdje
galerija
Leon produkcija radi isto ok,ali su pre,preskupi...
Buahahaahahahahaha!!!
Koje samoreklamiranje!!! Sramotno!!!
Circa
butterflyeffect
iwona
I meni se sviđa kako radi Infinity studio.Odlični su!
Kako doznajem od upućenih sa foruma,dio fotki se može vidjeti ovdje
galerija
Leon produkcija radi isto ok,ali su pre,preskupi...
Buahahaahahahahaha!!!
Koje samoreklamiranje!!! Sramotno!!!
I meni se činilo ali nisam htjeo ništa reći
Ja sam njihov rad vidjela i vjerujem da ću ih uzeti da mi rade svatove,ali daleko od toga da nema kvalitetnijih i boljih..ja samo kažem što mislim i što mi se svidjelo..A tko voli,nek izvoli!-pa tako i ti i svi ostali.
Bilo bi dosadno kada bi svi mi razmišljali i vidjeli stavri jednako
Na glavnoj cesti znam da se bave po reklami na zgradi sa svim vrstama digitalnog tiska i reklama i iznenadila sam se kada sam vidjela da imaju ful digitalni foto laboratorij. Naime čovjeku sam povjerila DV kazetice iz svatova i objasnila mu što želim, prije toga razočarana uratkom " profesionalnog studija" koji se reklamira na sva zvona ! Čovjek mi je izmontirao vjenčanje pre dobro čak i više od mojih očekivanja po super korektnoj cijeni.
Fotograf i snimatelj za vjenčanja - INFINITY STUDIO - NIKAKO!!!
Fotografu Igoru (koji za njih slika i radi fotke) svaka čast. Fotke su super, i možete ih vidjeti na njihovoj stranici.
Fotografiranje vjenčanja
Vrhunske fotografije za vjenčanje, te snimanje vjenčanja, izrada spotova prije i poslije vjenčanja.
Neke od slika pogledajte ovdje:
Fotografiranje vjenčanja
Re: Fotografiranje vjenčanja
romansavrhunske fotografije za vjenčanje, te snimanje vjenčanja, izrada spotova prije i poslije vjenčanja.
Neke od slika pogledajte ovdje:
Fotografiranje vjenčanja
Na ovu s fotografije ne bi ni bicikl naslonio.
...................
12 godina sam radio po svatovima i upoznao pa valjda sve fotografe u okolici, i jedini koji je uvijek i bez ikakvih pritužbi odradio svoje je bio novica sa svojom ekipom
.............
imaju facebook stranicu , pa pogledajte...nećete se razočarati
sokratleon produkcija........... meni su radili svatove i stvarno mogu reći da je odličan....novica i ekipa su strašni....
...................
12 godina sam radio po svatovima i upoznao pa valjda sve fotografe u okolici, i jedini koji je uvijek i bez ikakvih pritužbi odradio svoje je bio novica sa svojom ekipom
.............
imaju facebook stranicu , pa pogledajte...nećete se razočarati
slažem se... fenomenalni su...
možda se nekome svidi pa tko hoće neka se javi
dani_os
ja preporučujem sebe, hehe
a kog drugog
d0magoj_os
http://www.dbart.net/
možda se nekome svidi pa tko hoće neka se javi![]()
pretpostavljam da imaš dozvole za to jer ovi kerovi od lokalnih fotgrafa znaju slati inspekcije konkurenciji