Fotograf za vjenčanja ?

Kultura, zabava, sport, hobby

Fotograf za vjenčanja ?

Možete li mi preporučiti dobrog fotografa za vjenčanje...naravno ovdje u osijeku..hvala.
Boris Jurić svakako. Navigira doduše na relaciji Osijek-Zagreb, ali je najbolji. Topla preporuka.
Leon produkcija....najbolji fotograf....imaju najbolje slike....LEON PRODUKCIJA
evo ti link pa se sama uvjeri a možeš viditi i video na youtubu napiši leonprodukcija i on ti nađen...ja ti ga preporučujem a vidio sam kako dosta fotografa slika vjenčana i ostali su staršni...
Naravno,nama su radili svatove.INFINITY STUDIO. Dečki su mladi,perspektivni,znaju poslušati želje i sve se s njima može lijepo dogovoriti.Ukratko profesionalci! Toplo preporučam..:)) Web stranica im je u izdradi...

Re: Fotograf za vjenčanja ?

Također preporučujem INFINITY studio.
prezadovoljni smo.
a dečki su mladi, kreativni i stvarno se čovjek uz njih ugodno osjeća i dobije kvalitetan zapis tog velikog dana.
Jos jedna topla preporuka-Mihaela Ban. Super rade, fotografije su prekrasne!
butterflyeffect

Naravno,nama su radili svatove.INFINITY STUDIO. Dečki su mladi,perspektivni,znaju poslušati želje i sve se s njima može lijepo dogovoriti.Ukratko profesionalci! Toplo preporučam..:)) Web stranica im je u izdradi...

i ja preporučujem njih.... a web će uskoro...

I meni se sviđa kako radi Infinity studio.Odlični su!
Kako doznajem od upućenih sa foruma,dio fotki se može vidjeti ovdje

galerija

Leon produkcija radi isto ok,ali su pre,preskupi...
butterflyeffect

iwona

galerija

Buahahaahahahahaha!!!
Koje samoreklamiranje!!! Sramotno!!!
Circa

butterflyeffect

iwona

galerija

Buahahaahahahahaha!!!
Koje samoreklamiranje!!! Sramotno!!!

I meni se činilo ali nisam htjeo ništa reći :)
Ako misliš da je samoreklamiranje,misli..svatko može reći što želi.Moram te samo razočarati da ova tema ne ide u tako dramatičnom smjeru kako ti priželjkuješ.

Ja sam njihov rad vidjela i vjerujem da ću ih uzeti da mi rade svatove,ali daleko od toga da nema kvalitetnijih i boljih..ja samo kažem što mislim i što mi se svidjelo..A tko voli,nek izvoli!-pa tako i ti i svi ostali.
Bilo bi dosadno kada bi svi mi razmišljali i vidjeli stavri jednako
A uostalom,Circa vidjeh tvoje slike i rad.Što se i ti ne ubaciš u fotkanje vjenčanja pa opališ po konkurenciji? :) Što više,to bolje nama na izbor
STUDIO VISION, usluge snimanja i fotografiranja vjenčanja i drugih svečanosti vise o svemu na našoj web stranici http://www.studio-vision.hr/
Samo ću reći da sam "Veliki popravak" svog vjenčanja odnjela u Višnjevac.
Na glavnoj cesti znam da se bave po reklami na zgradi sa svim vrstama digitalnog tiska i reklama i iznenadila sam se kada sam vidjela da imaju ful digitalni foto laboratorij. Naime čovjeku sam povjerila DV kazetice iz svatova i objasnila mu što želim, prije toga razočarana uratkom " profesionalnog studija" koji se reklamira na sva zvona ! Čovjek mi je izmontirao vjenčanje pre dobro čak i više od mojih očekivanja po super korektnoj cijeni.

Fotograf i snimatelj za vjenčanja - INFINITY STUDIO - NIKAKO!!!

Kad ste već krenuli sa svim silnim pohvalama na račun tih velikih profesionalaca, evo da se i mi kao mladenci pohvalimo da smo svoje snimke i montažu cijelih svatova čekali više od GODINU DANA!!! Baš tako, više od godinu dana je prošlo od naših svatova. Stoga društvo, pogotovo oni koji će imati priliku birati svoje snimatelje i fotografe, itekako pazite. Nemojte ispasti kao mi naivni na priču o svemu naj, a kad ono čisti neprofesionalizam!
Fotografu Igoru (koji za njih slika i radi fotke) svaka čast. Fotke su super, i možete ih vidjeti na njihovoj stranici.
Nema teorije da ću to platiti.
Foriš iz Višnjevca.

Fotografiranje vjenčanja

Vrhunske fotografije za vjenčanje, te snimanje vjenčanja, izrada spotova prije i poslije vjenčanja.
Neke od slika pogledajte ovdje:

Fotografiranje vjenčanja

Re: Fotografiranje vjenčanja

romansa

vrhunske fotografije za vjenčanje, te snimanje vjenčanja, izrada spotova prije i poslije vjenčanja.
Neke od slika pogledajte ovdje:

Fotografiranje vjenčanja

Na ovu s fotografije ne bi ni bicikl naslonio.
leon produkcija........... meni su radili svatove i stvarno mogu reći da je odličan....novica i ekipa su strašni....
...................
12 godina sam radio po svatovima i upoznao pa valjda sve fotografe u okolici, i jedini koji je uvijek i bez ikakvih pritužbi odradio svoje je bio novica sa svojom ekipom
.............
imaju facebook stranicu , pa pogledajte...nećete se razočarati
ne namjeravam se udavat

problem je jedini što samo vršim uslugu fotkanja, znači nema ni snimanja, ni izrađivanja! Ali je povoljno, ako poželiš takvo što javi mi se u inbox na fb!
galerija
sokrat

leon produkcija........... meni su radili svatove i stvarno mogu reći da je odličan....novica i ekipa su strašni....
...................
12 godina sam radio po svatovima i upoznao pa valjda sve fotografe u okolici, i jedini koji je uvijek i bez ikakvih pritužbi odradio svoje je bio novica sa svojom ekipom
.............
imaju facebook stranicu , pa pogledajte...nećete se razočarati

slažem se... fenomenalni su... :D
http://www.dbart.net/

možda se nekome svidi pa tko hoće neka se javi :)
ja preporučujem sebe, hehe
dani_os

ja preporučujem sebe, hehe

a kog drugog :)
d0magoj_os

http://www.dbart.net/

možda se nekome svidi pa tko hoće neka se javi :)

pretpostavljam da imaš dozvole za to jer ovi kerovi od lokalnih fotgrafa znaju slati inspekcije konkurenciji

Tagovi