#11:
Autor:
Leteci mungos
Postano:
30.08.2007. 16:05
Cini mi se da opet dolazimo do onog trenutka kada 30 ljudi ima 50 razlicitih misljenja. U ovakvim situacijama se uvijek sjetim slucaja Cevapoviceve, jer je to papirnato dokumentirani slucaj koji govori o mentalitetu Osjecana.
Prvo bi malo piskili, pa bi malo kakili. Malo bi da nije sikara, drvece i trava, pa im je onda previse betona i kocki.
O ovom vrtu nemam neko misljenje, prednost vidim jedino u klupama, jer funkcionalnih klupa prije preuredjenja nije bilo. Ali onda, koji K ce mi klupe, kad ne mogu nikoga privesti na njih, buduci da me okolo snima 1000 nadzornih kamera. Doduse, sada se u tom parku tijekom dana moze vidjeti vise djece u igri nego sto ih je tamo nekada znalo samo proci u mjesec dana.
S druge strane, da je kojim slucajem u tom vrtu trava (kao sto je slucaj s vrtom s druge strane zgrade Slavonske banke), od te trave ne bi bilo neke koristi, buduci da ona ne bi sluzila za to da se ljudi na njoj odmaraju, leze, grle i prstenjace vec da bi na toj travi fine hoch gradske gospoje i gospoda iz okolnih zgrada praznila crijeva svojih kerova. Kerova, cija govna ionako ne skupljaju za njima - em su oni prefina gospoda, em ih nitko ne lupa po novcaniku.
Dzaba nama Osjecanima parkovi, dzaba pjescanici kad mentalitet nije civilizacijski koraknuo naprijed od vremena kad su u gradu zivjeli gradjani, a preci sadasnjih gradjana dobrim dijelom bili stocari oko grada stono su stoku pustali slobodno na pashu i kenjazu.
Zadnja promjena: Leteci mungos; 30.08.2007. 16:33; ukupno mijenjano 1 put.
|