Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Zlatko Kramarić za veleposlanika u Beograd?

#1:   Zlatko Kramarić za veleposlanika u Beograd? Autor:  Leon Postano:
Saborski zastupnik Zlatko Kramarić možda će iz politike prijeći u diplomaciju. Pouzdani nam izvori potvrđuju da se na mjerodavnim adresama već razgovaralo o tome da Kramarić postane hrvatski veleposlanik u Srbiji. Sadašnji veleposlanik u Beogradu Tonči Staničić na tom je mjestu već napunio tri godine mandata.

Kramarić bi kao politički umjeren, ali vrlo iskusan, bio po volji i predsjedniku Mesiću i premijeru Sanaderu jer obojica na tom diplomatskom punktu žele snažnu osobu.

- Moja je ambicija da odradim još jedne izbore i liberalima priskrbim mandat, kazao nam je Kramarić ne potvrđujući, ali ni demantirajući informacije iz političkih krugova o tome da bi mogao postati veleposlanik u Beogradu.

O Kramarićevu odlasku u diplomaciju govorilo se u više navrata, još dok je bio gradonačelnik Osijeka.

Još 1994. godine tadašnji predsjednik države Tuđman nudio je Kramariću mjesto veleposlanika u Maleziji, ali je on to odbio nakon što su se proširile glasine da se "prodao" vladajućoj stranci. Ovaj put Kramarićev je odlazak u diplomaciju izgledniji, no čini se da će se službena potvrda te informacije još čekati jer su zbog nadolazećih izbora promjene u diplomatskoj mreži usporene.

Autorica: Deana Knežević/Vecernji.hr
Foto: Ana, (Arhiva031, 2005.)

#2:    Autor:  diva Postano:
kako je redovni profesor makedonske književnosti čilica mu nije nepoznata tako će bez problema moći pratiti svu dnevnu i tjednu "štapmu".

#3:    Autor:  gaap Postano:
znači pušiona, dugo je govorio da želi mjesto veleposlanika u Pragu!

#4:    Autor:  havirovster Postano:
neka samo ide iz Osijeka

#5:    Autor:  davorccc Postano:
Šta ga uopće spriječava da ode?

#6:    Autor:  8 Postano:
havirovster je napisao/la :
neka samo ide iz Osijeka

I nek povede Kohortu, NK Osijek, onaj stadio nasađen ljudima pred kuću, Glavaša, Bubala, Đapića...

Pa da vidimo ima li ovdje itko pametan.

#7:    Autor:  Poppy Postano:
@davor, ubija me tvoj avatar!

#8:    Autor:  CatCloe Postano:
joj neko ode samo, barem više neću morati na njegove najdosadnije na svijetu pressice koje su uvijek identične...

#9:   Re: Zlatko Kramarić za veleposlanika u Beograd? Autor:  lufus Postano:
Leon je napisao/la :

Kramarić bi kao politički umjeren, ali vrlo iskusan, bio po volji i predsjedniku Mesiću i premijeru Sanaderu jer obojica na tom diplomatskom punktu žele snažnu osobu.

Kramarić snažna osoba? osijek031.com smile

#10:    Autor:  ? Postano:
Internet jazavac!

#11:   Re: Zlatko Kramarić za veleposlanika u Beograd? Autor:  8 Postano:
lufus je napisao/la :
Kramarić snažna osoba? osijek031.com smile

Da ne bude da se ne slažemo - za mene je Kramarič politički puž golać. Inertan, spor, ljigav i sam.

#12:    Autor:  toni Postano:
tzv. virtualni gradonacelnik.

Smile)

'beš gradonačelnika koji izjavi da će se odseliti iz svog grada kad mu istekne mandat. ljigež. a u gradu ga se nije moglo vidit bez par 'mafijaša' pored sebe...

#13:    Autor:  dantimon Postano:
tko je uopće ta spodoba??profesor koji je završio makedonski jezik u novom sadu, uvijek sklon srbima dakle.brate idi gdje god želiš ali za novac koji si nakrao u hrvatskoj do sada, a ne da te još i dalje plaćaju porezni obveznici. gnjusno je da ga sada svuda ima, a kada je bio gradonačelnik, to je bio samo po funkciji. u gradu Osijeku enije bio nikada nego više u "tontorontu" kao za vrijeme rata.

#14:    Autor:  Leteci mungos Postano:
Ne znam zasto, ali odmah sam se sjetio Ramba Amadeusa i njegova vidjenja kulturnog atashea koji feta prshut i uvjerava strance da nismo kanibali...
Osijek031.com » Vijesti » Zlatko Kramarić za veleposlanika u Beograd?

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::