Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Idućeg tjedna do 10 stupnjeva

#1:   Idućeg tjedna do 10 stupnjeva Autor:  Leon Postano:
Čudna zima koja je ove sezone zadesila naše krajeve nastavlja se i u idućem tjednu”, saznajemo od Željka Lazanina, osječkog meteorologa.

- Tijekom vikenda sa sjeverozapada će pritjecati vlažan i nešto hladniji zrak, ali će tijekom tjedna doći novo zatopljenje sa zapada i jugozapada. Bit će pretežno oblačno, a danas su moguće povremene slabe kiše. Tijekom idućeg tjedna temperature će biti u porastu, a polovinom tjedna dnevne će temperature prelaziti i 10 Celzijevih stupnjeva, kaže Lazanin.

Sigurno je kako će, za ovo doba godine, neprimjereno visoke temperature najviše smetati meteoropatima koji bi mogli biti nervozni i razdražljivi, a ni kronični bolesnici neće se razveseliti proljetnim temperaturama.

- Do utorka će jutarnje temperature biti oko nule, a od utorka će se i jutarnje temperature popeti na 4 do 6 Celzijevih stupnjeva. Dnevne će temperature također biti vrlo visoke, a dosezat će i 12 stupnjeva. Time se nastavljaju vremenske prilike potpuno neprimjerene za ovo doba godine. Do polovine siječnja sigurno neće biti značajnijih zahlađenja, a kada ćemo dočekati prave zimske temperature i snijeg, za sada se ne zna, kaže Željko Lazanin.

Autor: Ivan Sekol
Grafika: DHMZ (meteo.hr)
Prenosimo s Glas-Slavonije.hr

#2:    Autor:  CatCloe Postano:
bolesnoooooooooooooooo!!! svi su bolesni od ove boleštine od bolesnog vremena!

#3:    Autor:  steam Postano:
Dok ovo pisem, 10 je stupnjeva.

#4:    Autor:  ela Postano:
Mad meni osobno ovo odgovara zato jer sam od onih koji ne podnose zimu,nije mi ovo normalno.

#5:    Autor:  tonya Postano:
Ja hoću snijeg!!!!

#6:    Autor:  --- Postano:
ja hoću plavušu u toplesu...s kavom u ruci...

#7:    Autor:  bojanaemma Postano:
ja hoću sunce

#8:    Autor:  daniel-202 Postano:
ja hoću svoje lizalo...........

#9:    Autor:  Zuhra Postano:
@gazda777
ti bi i svu kavu na svijetu, tiebi kava kao narkomanu droga a?

@danijel-202
ma fuj preverznjau jedan xD
Osijek031.com » Vijesti » Idućeg tjedna do 10 stupnjeva

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::