Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki
Osijek031.com
»
Vijesti
»
Na Silvestrovo obilna kiša i čak 7 stupnjeva!
#1:
Autor:
Leon
Postano:
30.12.2006. 22:26
Sunce koje je zasjalo pretkraj ovoga radnog tjedna, na žalost, nad Osijekom će se zadržati još samo danas, jer već se za
nedjelju
očekuje
pogoršanje vremena
. No ipak
bez snježnih pahuljica
na vidiku.I tako, dok će još danas Osječani moći uživati u prosinačkom suncu i temperaturama do četiri Celzijeva stupnja, već sutra (nedjelja) nebo će ponovno prekriti oblaci, uz vjetar sjevernih smjerova.
Na
Silvestrovo
se stoga očekuje oblačno vrijeme s
obilnom kišom
, no i iznenađujuće visoke temperature za ovo doba godine. Naime, prema podacima Državnog hidrometeorološkog zavoda, najviša dnevna temperatura trebala bi dosegnuti
sedam Celzijevih stupnjeva
.
S neuobičajeno toplim vremenom Osječani će ući i u 2007. godinu, s obzirom na to da se za
1. siječnja
predviđa porast temperature na čak deset Celzijevih stupnjeva, no i dalje će biti
oblačno s pljuskovima
. Slično će vrijeme biti i u utorak, a za kraj sljedećeg tjedna, od srijede nadalje, očekuje se ponovno suho i sunčano, s temperaturama od nula do sedam Celzijevih stupnjeva, te južnim vjetrom koji će pridonijeti iznimnom osjećaju ugode za ovo doba godine.
Zbog sunčanih razdoblja i nešto viših temperatura u cijeloj Hrvatskoj, pa tako i u Slavoniji, prevladavat će povoljni biometeorološki uvjeti. Stoga bi se većina ljudi trebala osjećati dobro, a ni kronični bolesnici neće imati tegoba zbog vremena.
Autorica:
Ivana Kukić
Foto:
Chishikilauren
Prenosimo s
Glas-Slavonije.hr
#2:
Re: Na Silvestrovo obilna kiša i čak 7 stupnjeva!
Autor:
Sale car
Postano:
30.12.2006. 23:28
Ne mogu vjerovati... pa kako cu sada bacati petarde po kisi???
#3:
Autor:
Janis
Postano:
30.12.2006. 23:36
Vremenske prognoze bi zapravo trebalo objavljivati kao vjerojatnosti (npr. vjerojatnost da će u iduća 24 sata padati kiša je 70%), zato što vrijeme nije moguće točno predvidjeti. Ne znam zašto to ne rade!
#4:
Autor:
Sale car
Postano:
30.12.2006. 23:38
Janis
je napisao/la:
Vremenske prognoze bi zapravo trebalo objavljivati kao vjerojatnosti (npr. vjerojatnost da će u iduća 24 sata padati kiša je 70%), zato što vrijeme nije moguće točno predvidjeti. Ne znam zašto to ne rade!
Ista ti je to stvar... cak i da kazu da je vjerovatnost za kisu 70% i dalje ce ljudi gledati na to kao da ce biti kise... tako da je isto rekli biti ce kise, ili 705 mogucnosti da ce biti kise...
#5:
Autor:
daniel-202
Postano:
30.12.2006. 23:42
pa fino, kiša ne pada cijeli tjedan, i onda baš na doček mora padat
#6:
Autor:
---
Postano:
31.12.2006. 1:56
Janis
je napisao/la :
vjerojatnost da ću ja na dočeku piti kavu je apsolutnih 100%...
#7:
Autor:
Janis
Postano:
31.12.2006. 12:52
Eto, tebi je bar nešto sigurno....
A danas vedro... od kiše ni k (za sad!)!
#8:
Autor:
zeko
Postano:
31.12.2006. 13:51
ma neće padat...bar se nadam...a i ako pada našla sam si prijevoz tak da me briga...hehe...a do jutra će valjda prestat
#9:
Autor:
tonya
Postano:
31.12.2006. 14:45
Kišobrančić u taškicu! Za svaki slučaj...
#10:
Autor:
allein
Postano:
31.12.2006. 19:00
Ja ću pokisnuti, čini mi se :-s
#11:
Autor:
ruana
Postano:
01.01.2007. 23:41
ja veceras kad sam bila vani bilo je 8 stupnjeva
#12:
Autor:
Nata2804
Postano:
01.01.2007. 23:44
Malo su profulali za jedan dan.
#13:
Autor:
---
Postano:
03.01.2007. 19:36
zato je jutros ličilo na proljeće...
Osijek031.com
»
Vijesti
»
Generated using
printer-friendly
.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica
1
/
1
.
:: Powered by
Osijek031.com
© 2004-2012. ::