Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki
Osijek031.com
»
Vijesti
»
Djed Božićnjak posjetio dječaka stradalog u prometnoj nesreć
#1:
Autor:
Leon
Postano:
26.12.2006. 2:45
Djed Božićnjak
, koji već desetak dana na osječkom Trgu Ante Starčevića u svom uredu prima pisma i želje djece iz cijele Hrvatske, jučer je čaroliju prosinca donio u dom obitelji
Čulo
, u osječkom prigradskom naselju Podravlje.
Bio je to trenutak ispunjenja želje četverogodišnjeg
Mateja Čule
, dječaka koji je prije mjesec dana stradao u prometnoj nesreći ispred obiteljske kuće i koji je Djedu poslao pismo s molbom da ga posjeti u njegovu domu i to na rođendan, 23. prosinca.
- Pismo malog Mateja izuzetno me se dojmilo i kao svaki pravi Djed Božićnjak takvu sam želju morao ispuniti
- zborio je Djed prije nego što je pokucao na vrata obitelji Čulo s torbom punom darova.
Maleni
Matej
, iznenađen i zbunjen dolaskom Djeda Božićnjaka, “spas” je potražio u majčinu zagrljaju. I dok se Matej skrivao i pokušavao pribrati od iznenađujućeg posjeta, stvar je spašavao njegov 2-godišnji brat
Luka
, koji je bez imalo kompleksa komunicirao s Djedom, spremno i s velikom radošću prihvativši svoj dio darova. Malo po malo, Matej se oporavio od početnog šoka, no dovoljno tek da preuzme slatkiše i velikog medu te poljupcem u obraz Djedu zahvali na posjetu. Više od toga jučer nitko nije mogao dobiti, pa tako ni toliko očekivani Djed Božićnjak. Majka Marica, koja je Mateju pomogla u pisanju pisma, i otac Darko bili su presretni ispunjenjem želje njihova sina, koji će Božić 2006. pamtiti cijeli život.
Inače, osječkom Djedu Božićnjaku je u desetak dana koliko je, u organizaciji Agencija
Koncert
i
Noktua
, otvoren ured, stiglo nekoliko stotina pisama iz cijele Hrvatske.
Autor:
Nikola Patković
Prenosimo s
Jutarnji.hr
#2:
Autor:
paperje
Postano:
26.12.2006. 15:51
TO JE BOŽIĆ, LJUDI!!!!
#3:
Autor:
daniel-202
Postano:
26.12.2006. 16:28
Šta da kežem.....lijepa gesta......i lijepo od Djeda Božićnjaka što je to napravio......
#4:
Autor:
8
Postano:
26.12.2006. 17:51
Je li obišao Gladnoga.
#5:
Re: Djed Božićnjak posjetio dječaka stradalog u prometnoj ne
Autor:
Sale car
Postano:
26.12.2006. 19:04
Stvarno lijepa gesta... svaki bi se covjek sada trebao priupitati sto je ucinio dobrog za svoju okolinu... svaka cast i sve pohvale od moje strane..
btw. muci me to prezime.... ne znam ko je to... ili mozda znam... najbolje da se ja odem ko prava baba raspitati u podravlje o cemu se radi...
#6:
Re: Djed Božićnjak posjetio dječaka stradalog u prometnoj ne
Autor:
lufus
Postano:
26.12.2006. 19:21
Skoro je Djed nastradao, trostruki sudar taman kad je on prolazio.
#7:
Autor:
gaap
Postano:
27.12.2006. 17:29
to te ja pitam deda! dedu za precjednika osijeka!
#8:
Autor:
Sale car
Postano:
27.12.2006. 17:31
gaap
je napisao/la:
to te ja pitam deda! dedu za precjednika osijeka!
Ma sta osijeka... djeda bozicnjaka za predsjednika drzave....
#9:
Autor:
Jeff Murdock
Postano:
28.12.2006. 19:52
8
je napisao/la :
Je li obišao Gladnoga.
Strah me, ako se ikada otvori tema "s kim ste noćas spavali?", da će Hedl i tada naći način da spomene Glavaša.
Osijek031.com
»
Vijesti
»
Generated using
printer-friendly
.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica
1
/