#10:
Autor:
Gradjanin
Postano:
11.12.2014. 2:25
Ne treba zabraniti, treba omogućiti ženama "abortus" i par mjeseci nakon rođenja djeteta ako im se ne svidi jer je ono ipak bilo u njenom tijelu.
Kolika je razlika između abortusa i ubijanje rođenog djeteta nakon par mjeseci? Samo nekoliko mjeseci razlike. Život ne započinje rođenjem.
|
Zagovornici raznih i brojnih zabrana preko "društva ili zajednice" vojsci i vojnicima delegiraju ubijanje naveliko i naširoko, doma i u svijetu, a ženama bi uskratili mogućnost odlučivanja i o događanjima u njihovom tijelu. To je možda i neki kompleks nedostatka roditeljske ljubavi i pažnje, osveta majkama koje rađaju neželjenu djecu...
Nije malo djece odraslo uz onu majčinsku "ja sam te rodila, ja te mogu i ubiti".
A život, možda počinje prije rođenja, ali dok ovisi o čudotvornoj, toploj, mekoj i zdravoj maternici; ženi, majci, kraljici, treba imati dovoljno vjere da će ona znati najbolje što treba učiniti u svom slučaju. Toliko vjere i povjerenja prema čovjeku i životu dužno je svako rođeno stvorenje, mislim.
Pred "višim sudom", ako ga ima, ionako će svako odgovarati za svoja djela i nedjela, pa je zaštitnicima života bolje se baviti nečim efikasnijim od zabrana.
|