Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki
Osijek031.com
»
Vijesti
»
[VIDEO] Anketa: Treba li se Crkva sama financirati, a ne iz državnog proračuna?
#1:
Autor:
Redakcija 031
Postano:
18.11.2014. 20:44
Proveli smo
anketu
među našim sugrađanima u kojoj smo ih pitali
što
misle
,
treba
li
se
Crkva
sama
financirati
,
a
ne
iz
državnog
proračuna
?
.
Voditeljica
Katarina Rogina
i snimatelj
Daniel Antunović
prošetali su se centrom grada i nasumično birali svoje sugovornike.
Pogledajte što su nam
su
gra
đani
odgovorili...
Anketa: Anketa: Treba li se Crkva sama financirati, a ne iz državnog proračuna?
A vi?! Treba li se Crkva sama financirati, a ne iz državnog proračuna??
Novinarka:
Katarina Rogina
Snimatelj:
Daniel Antunović
Produkcija:
Osijek031.com
Pogledajte i
ostale ankete
#2:
Autor:
Šaran031
Postano:
18.11.2014. 21:36
Imam osjećaj kao da voditeljica sa izrazitom namjerom nameće mišljenje protiv Crkve..
#3:
Autor:
Besmrtnik_Turms
Postano:
18.11.2014. 21:56
[quote="Šaran031";p="454538"]Imam osjećaj kao da voditeljica sa izrazitom namjerom nameće mišljenje protiv Crkve..[/quote
Joj i ti, pa moraš tak mislit kak oni veliju, to ti je sada, kak moderno, ne budi klerofašist i katotaliban
#4:
Autor:
SrodnaDuša
Postano:
18.11.2014. 21:58
Šaran031
je napisao/la:
Imam osjećaj kao da voditeljica sa izrazitom namjerom nameće mišljenje protiv Crkve..
Slažem se!
Osim toga mislim da su ovo već pitali građane nedavno. Što bi mi bez mudrosti i bisernih ideja bez naših lokalnih "novinara".
#5:
Autor:
Šaran031
Postano:
18.11.2014. 23:06
[quote="Besmrtnik_Turms"]
Šaran031
je napisao/la :
Imam osjećaj kao da voditeljica sa izrazitom namjerom nameće mišljenje protiv Crkve..[/quote
Joj i ti, pa moraš tak mislit kak oni veliju, to ti je sada, kak moderno, ne budi klerofašist i katotaliban
Haha
#6:
Autor:
lehi
Postano:
19.11.2014. 10:09
Kada bi se imalo pridržavali molitve možda nebi bilo tolikog pljačkanja naroda toliko besposlenosti ,danas mladi odlaze u strane zemlje ateistima na rad. Dakle tko ide u crkvu nek je i plaća..
#7:
Autor:
mariox
Postano:
19.11.2014. 12:41
Slažem se. Ali neka i političke partije onda financiraju samo njihovi članovi.
#8:
Re: [VIDEO] Anketa: Treba li se Crkva sama financirati, a ne iz državnog proračuna?
Autor:
Gradjanin
Postano:
19.11.2014. 22:49
Bravoooooo i za ovu anketu!
#9:
Autor:
fantac
Postano:
23.11.2014. 9:51
Koja licemjerna anketa, zašto financiramo s 8 milijardi kuna razne nacističke suradnike kao što je priznao u 60 minutes židov George Soroš i njegovo Otvoreno društvo - GONG?
Zašto financiram druge zločinačke organizacije kao zdravstvo i banke sa desecima milijardi godišnje? Zdravstvo godišnje ubije stotine tisuća ljudi s SAD-u što je najgori zločin. Zašto bi plaćao nekome 20 godina lijek za dijabetes kad se 90% dijabetičara može izliječiti za mjesec dana sa znanjem starim preko 30 godina? Čisti kriminal.
Anketama fali inteligencije i objektivnosti. Treba sve ukinuti, ali krenuti od glave.
Osijek031.com
»
Vijesti
»
Generated using
printer-friendly
.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica
1
/
1
.
:: Powered by
Osijek031.com
© 2004-2012. ::