Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki
Osijek031.com
»
Vijesti
»
[FOTO i VIDEO] Bosutski bećari razbudili šator šestog dana ovogodišnjih "Dana prvog hrvatskog piva 2014." [srijeda, dan #6]
#1:
[FOTO i VIDEO] Bosutski bećari razbudili šator šestog dana ovogodišnjih "Dana prvog hrvatskog
Autor:
Foto 031
Postano:
18.09.2014. 4:36
Šestog dana
ovogodišnje manifestacije
Dani
prvog
hrvatskog
piva
nastupili su bend
Bosutski bećari
. Tri ipo sata su
dečki
svirali
i
zabavljali
publiku. Koja ih je vjerno
pratila
i
uživala
u
Prvom hrvatskom pivu
.
Kako je bilo pogledajte u
galeriji fotografija...
Galerija 031:
Dani prvog hrvatskog piva 2014.:Bosutski bećari [srijeda, dan #6]
[Foto: Darko Grundler, Dalibor Bauernfrajnd][17.09.2014. Kod Katakombe ]
Napomena:
Fotke pregledavate KLIKOM na fotku ili strelicama lijevo-desno, kao na Facebooku ;-)
Video:
Dalibor Bauernfrajnd
Najava 031:
Dani prvog hrvatskog piva Osijek [2014.] [program]
#2:
Autor:
Pukli Diogen
Postano:
18.09.2014. 11:50
Mladi ljudi, budućnost u njihovim rukama, a oni u seosko kolce... Ne znam, ali neće to ići na dobro. Nema u mladima nikakvog bunta, nikakvog prkosa, želje za novim. Malo sam preplašen.
#3:
Autor:
Vic.Mackey
Postano:
18.09.2014. 13:49
Pukli Diogen
je napisao/la :
Mladi ljudi, budućnost u njihovim rukama, a oni u seosko kolce... Ne znam, ali neće to ići na dobro. Nema u mladima nikakvog bunta, nikakvog prkosa, želje za novim. Malo sam preplašen.
Stoji...
#4:
Autor:
milo_moje
Postano:
18.09.2014. 20:07
Pukli Diogen
je napisao/la:
ma dok se ima 10 kuna da se popije kavica na promenadi, nema tu bunta.
Osijek031.com
»
Vijesti
»
[FOTO i VIDEO] Bosutski bećari razbudili šator šestog dana ovogodišnjih "Dana prvog hrvatskog piva 2014." [srijeda, dan #6]
Generated using
printer-friendly
.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica
1
/
1
.
:: Powered by
Osijek031.com
© 2004-2012. ::