#2:
Re: Epic: Lollobrigida live & Suppadupa Grooves with Umbo
Autor:
mimiz
Postano:
05.07.2014. 18:44
ovako, dragi moji...sjećam se ovakvih partyja na otvorenom još od starog teatra, i samo sam čekala kad će netko opet tako nešto napraviti...
kada sam vidjela ovu inicijativu, odmah sam cijelu ekipu digla na noge da moramo prošli vikend k vama...
i, naravno, došli smo...solidna atmosferica, još koji vikend i bit će hrpa rulje, i sve će biti odlično...
ali, kad smo počeli piti, skontali smo da ćemo ovaj vikend radije organizirati tulum na vrhu moje zgrade, jer cuga vam je, dragi moji, preskupa!
kako možete pivo naplatiti 20 kn???
pa ne živimo mi u engleskoj ili nizozemskoj!
malo promislite o našem standardu...
meni je jako žao što ovaj vikend neću k vama, ali ako ne promijenite način poslovanja, bojim se da vam projekt neće zaživjeti, ili ćete imati gomilu klinaca koji će popiti tu šugavu rakiju (koju ih prisiljavate da popiju) i koji neće naručiti niti jednu cugu nakon toga, a u suprotnom bi vam dolazila i ekipa koja inače ostavlja puno veće iznose, ali iz principa vam neće dati 20 kn za pivo...
nadam se da ćete uvažiti moju kritiku (ne pljuvanje, jer je ideja čiju sam realizaciju dugo čekala), jer nisam jedina koja tako razmišlja...
|