Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » [VIDEO] Anketa: Koje tri stvari biste željeli imati pored sebe na pustom otoku?

#1:   [VIDEO] Anketa: Koje tri stvari biste željeli imati pored sebe na pustom otoku? Autor:  Redakcija 031 Postano:
Proveli smo anketu među našim sugrađanima u kojoj smo ih pitali koje bi tri stvari željeli imati pored sebe na pustom otoku?. Voditeljica Ivana Ageljić i snimatelj Daniel Antunović prošetali su se centrom grada i nasumično birali svoje sugovornike.

Pogledajte što su nam sugrađani odgovorili...

Anketa: Koje tri stvari biste željeli imati pored sebe na pustom otoku?

A vi?! Koje tri stvari biste željeli imati pored sebe na pustom otoku? Smile

Novinarka: Ivana Ageljić
Snimatelj: Daniel Antunović
Produkcija: Osijek031.com

Pogledajte i ostale ankete

#2:   Re: [VIDEO] Anketa: Koje tri stvari biste željeli imati pored sebe na pustom otoku? Autor:  Gradjanin Postano:
osijek031.com smile

#3:    Autor:  zaljubljena u Osijek Postano:
Kvalitetan brod, pun rezervoar goriva i iskusnog kapetana.

#4:    Autor:  Frost Postano:
Nosim Vladu sa sobom. Nema na čemu, Hrvatska. Laughing

#5:    Autor:  simo031 Postano:
Frost je napisao/la:

Legendo!

#6:    Autor:  Monstrum Postano:
Frost je napisao/la :

hahahhaha ... kikoši osijek031.com smile

#7:    Autor:  marko1979 Postano:
Zna netko tko je komad na 3:05 Smile

#8:   Re: [VIDEO] Anketa: Koje tri stvari biste željeli imati pored sebe na pustom otoku? Autor:  pilot-osijek Postano:
i mene zanimalo tko je komad pa sam saznao - ana zivkovic Twisted Evil jos samo kad bi se docepao broja telefona. sretno marko, ko prvi njegova djevojka Twisted Evil Smile

#9:    Autor:  marko1979 Postano:
Svaka čast legendo Smile Ako saznaš još koju korisnu informaciju imaš pivo Smile

#10:   Re: [VIDEO] Anketa: Koje tri stvari biste željeli imati pored sebe na pustom otoku? Autor:  pilot-osijek Postano:
ma lega moj to ti je pravi misterij Shocked iz pouzdanih izvora doznajem kako nema fejsbuk i tvrd je orah, dok do nje dodem nece vise ni biti singl Mad mislim da sada imam dva piva vec ili si ti na redu Cool
Osijek031.com » Vijesti » [VIDEO] Anketa: Koje tri stvari biste željeli imati pored sebe na pustom otoku?

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::