#10:
Autor:
slavonija
Postano:
31.07.2013. 20:04
oprosti mi na neznanju, ali želim znati: koje to točno članke on vadi iz zakona da se eventualno obrani. ako mi možeš malo pojasniti
P.S. javi na PM, ako ti se ne da ovdje objašnjavati. hvala
|
Nisi me razumio!! Betmen se pravi mutav-kad ga murija pegla kaznama..kao on je eto jadan biciklist, on nije znao, nemojte njega, on je žrtva, on je zaštićena biljka, endemska vrsta..kao zakon je glup, hebo prsluk, hebo svijetla ali kad njemu taj isti zakon ide u prilog..e da vidiš kako zakon odjednom više nije glup..već ga on nosi sa sobom na raspravu na sudu...on i odvjetnik te karaju od mila do nedraga za neke članke i pravila...na kraju još ti budeš glavni i odgovorni krivac za nesreću!! Ja vozim bicikli, imam prsluk i svjetla, nastojim biti vidljiv i uočen..nisam sad baš da neznam napravit nepodopštinu ali izbjegavam nagle manevre biciklom..i oblačenje u crne plašteve u mračnim ulicama!! Osobno sam imao nezgodu ..ja i biciklist i drugi puta sam mogao pokupit biciklistu da bi ošao u 3PM, isključivo zbog njihove nepažnje!! Bio na sudu sa "jadnim" biciklistom..koji je tužio osiguranje i tražio ogromnu odštetu (iako je krivac za nesreću) , kao više ne može seksat, ne može spavat, ne može jest, već godinama hramlje....blablabla..a igra nogomet!!! Jedan biciklist ti može zagovnat života...da se zamisliš samo...zato sam ja da se pegla učinkovito sve i automobile i bicikle!! Biciklista ne može bit u betmen odjelu i bez svjetala..u prometu...osim u preši!! Biciklist mora biti VIDLJIV!!!
|