#15:
Autor:
anakonda
Postano:
21.05.2013. 12:21
...pa ako tu nema kulture, onda stvarno ne treba čuti niti napisati ni jednu riječ....
....nadalje, nije teško zaključiti da u ovom slučaju ljilj može biti autorica izložbe, ali ponekad treba izaći iz ormara kako sam kažeš, pa gledati i malo širu sliku....
...da li bi volio da ja sad svima kažem kako si ti, forumaš Gadafi - npr. Pero Perić ili K.K. ili Marko Marković, a možebitno i G.F. i da si npr. novinar, čistač ulice ili baletan, te da svoje riječi temeljiš na odnosu koji više nije prijateljski, jer si zahebo s ružnom riječi ili jednostavno opterećenošću njezinim likom ili nečim trećim?????...mislim da je i tu potrebno malo pristojnosti, ako već ništa drugo....
...i još ti jednom odgovaram na poziv na javno pljuckanje....ako misliš da mi imaš što reći, onda to imaj muda reći mi u lice, a ne isprazno prijetiti "javnom objavom" mog imena i prezimena...
...čitav ovaj topik otišao je u krivom smjeru, osobno svoje sam mišljenje rekla nekoliko puta, pa nema smisla više se ponavljati....
....o slikama i dalje nitko niti riječi, ali bitno da se pljucka po svemu ostalom......bah, odvratno.....
Zadnja promjena: anakonda; 21.05.2013. 12:29; ukupno mijenjano 1 put.
|