Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » [VIDEO sync] O tretiranju komaraca u Osijeku nekad i sad

#1:   [VIDEO sync] O tretiranju komaraca u Osijeku nekad i sad Autor:  Redakcija 031 Postano:
"Komarci su jako veliki problem u Osijeku, poneki su čak veličine manjih pasa. Dokle je došla ova agonija Osječana govori ovaj video prilog čije emitiranje su zabranile gradske vlasti, ali vješti momci iz ekipe DGV SynCro su uspjeli ukrasti snimak dok su gradonačelnik i župan postavljali još jedan kamen temeljac za zgradu koja se nikad neće izgraditi.", popratni je tekst novog videa u režiji DGV SynCro ekipe.

Osječka trojka sklona parodiji i satiri, ne libi se "obraditi" brojne teme i medijske ličnosti, a što su pripremili ovoga puta pogledajte u videu:

#2:    Autor:  karla0806 Postano:
Sviđa!

#3:    Autor:  PEGY Postano:
super

#4:    Autor:  Od sutra prestajem Postano:
5+++

#5:    Autor:  Luzer13 Postano:
like

#6:    Autor:  trauma_os Postano:
Mislili smo danas ić na Markov trg, al Joza peče rakiju pa nećemo nikako stić hahahah osijek031.com smile osijek031.com smile

#7:    Autor:  vios48 Postano:
Nekada su komarce prašili ručno s leđnim prskalicama i zalazili u dvorišta. Poslije takovih prskanja digo ih nije bilo. Ovo sada je samo pranje novaca i mazanje oći.

#8:    Autor:  -nella- Postano:
Znam samo da su mi popili već litru krvi.

Nevjerojatno nešto, sjedi se vani, nikoga ne grizu, a oko mene milijardaaaaa. :@

#9:    Autor:  Carobnica Postano:
Ima par dobrih trenutaka. Smile
Like!

#10:    Autor:  lehi Postano:
Dobar razlog za potrošnju novca .. malo je teže za komentar o komarcima .
Osijek031.com » Vijesti » [VIDEO sync] O tretiranju komaraca u Osijeku nekad i sad

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::