#2:
Autor:
Osijek u <3
Postano:
10.08.2012. 3:34
hmmm, nebi tu "krivnju" stavio samo na situaciju u kojoj je drustvo i drzava....ja takodjer radim na sezoni od 4. mj i znam da se trazi dosta ljudi za pomocne poslove servira, konobara, pomocni radnik, kuhar, sobarica....ali je problem sto ti ljudi kazu da znaju radit taj posao za koji se jave i poslodavac occekuje to sto su rekli da znaju da i ispune i to cesto nije istina.Oni koji znaju radit niti neidu preko biroa vec ih poslodavci godinama zovu nazad i netreba im biro.Ostali su toliko neuki da nebiste vjerovali i to o osnovnim stvarima u zivotu, a kamoli o poslu za koji su se javili, pogotovo mladi koji me pitaju za galebe kakva je ovo ptica ili dali im mogu rec koje rublje spada u sareno a koje u bijelo kad stavljam prati,i to zenske osobe od 20g?!Molim majke da se aktiviraju u ucenju osnovnih stvari u zivotu svoje djece.Sljedece je nevjerovatna mentalna sporost u zakljucivanju najednostavnijih zadataka(npr ja trazim metlu i cura mi je stavi na pult di se posluzuje hrana, i ja pitam jer u kuci stavi smece di jede i ona kaze da ne?Ozbiljno govorim kada kazem da postoje neki standardi koji se moraju ispuniti da bi ljudi slobodno mogli setati gradom bez nadzora da bi preko 50% dobilo zutu knjizicu.Onda da nastavim s fizickom spremnoscu koja je katastrofalna, umore se odmah nakon 2 sata noge ih otkidaju a imaju 18g?Ja sam radio s zenama od 55g koje su i mene posramile u brzini a namam ni 30 .Za kraj rest u kojem radim promjenio je oko 10 ljudi u mjesec dana za 1 posao jer su toliko nesposobni za odrzavat sebe na zivotu bez tudje pomoci tako da se treba nesto pod hitno poduzeti oko danasnje mladezi, a ne samo surfati po akcijskim cjenama za sminku u kozmu i di ce danas se oblokat i unistit i to malo sivih stanica koje "imaju".Sve sam iz 1. ruke osobno vidio i prozivijo tako da bi se ljudi zacudili kada bi bila skrivena kamera.
|