Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Utrka smetlara

#1:  Great ! Utrka smetlara Autor:  Gemi Postano:
Odavno su prošla vremena kada je raditi u Unikomu bilo predmetom ismijavanja. Danas su djelatnici Unikoma jedni od bolje plaćenih radnika, a posao im je uvelike olakšan mehanizacijom. Osim što su djelatnici obrazovani i vješti u svom zanimanju, svoj posao obavljaju više nego marljivo i uredno za svaku pohvalu.

Iz tih razloga, a i radi popularizacije "smetlara" u onom najboljem smislu, Turistička zajednica grada Osijeka planira po uzoru na grad Zagreb i utrku C'est d best, u sljedećoj Osječkoj ljetnoj noći 28. srpnja, u Tvrđi, organizirati - Utrku smetlara.

Kako je u Unikomu nabavljeno 10 novih kolica, a i nadređeni i zaposleni su zainteresirani za ovu utrku, možemo uskoro očekivati "bolide" spremne za ovakvo natjecanje. Vjerujemo da će i naši sugrađani prihvatiti ovakav vid popularizacije ovih vrijednih ljudi.

Gemi031

#2:    Autor:  anakonda Postano:
...super su mi te utrke, gledala sam ih ove godine...a čula sam i da je navodno teško voziti taj bicikl-kantu...

#3:    Autor:  Alana Bates Postano:
Ha, zakon... To može bit dobro za gledanje...

#4:    Autor:  anakonda Postano:
...stvarno je super...ima jedan lik u zgb koji već godinama na "Cest is the best" pobjeđuje na tom...i moram priznat da to može pojuriti...samo ne leži baš u zavojima, vjerojatno je to razlog zašto je to tak teško...Smile...

#5:    Autor:  Bilke Postano:
anakonda je napisao/la:
...super su mi te utrke, gledala sam ih ove godine...a čula sam i da je navodno teško voziti taj bicikl-kantu...

U da... Strahovito je zeznuto... Ta kanta naprijed je velika i dosta teška i ako malo brže zaokreneš, vrlo lako mozes preletiti preko kormana u obližnji grm. Very Happy

#6:    Autor:  DanicaV Postano:
ovo me podsjeća na Al Bundya i utrku "bolidima" kroz supermarket...
Osijek031.com » Vijesti » Utrka smetlara

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::