Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Uskoro na račune ''sjeda'' povrat poreza! Idite na [1], 2, 3  Sljedeća  :| |:

#1:   Uskoro na račune ''sjeda'' povrat poreza! Autor:  Roko Postano:
Iz Područnog ureda ''Porezne uprave Osijek'' ovih se dana moglo čuti kako za nekoliko dana u Osijeku i Osječko-baranjskoj županiji započinje isplata poreza na dohodak ostvaren u 2004 godini. Ipak, putem medija iz Porezne uprave poručili su kako je moguće da povrat poreza najprije ''sjedne'' na tekuće račune, a da poreznim obveznicima tek naknadno stigne rješenje o isplati na kućnu adresu.

Bitno je napomenuti kako će svi iznosi biti uplaćeni na tekuće račune, te da ne postoji određeni isplatni redosljed. To se ne odnosi na one građane koji imaju dugovanja prema drugim osnovama. Inače, u Osijeku je prijave na dohodak podnijelo oko 12000 građana.

tekst&photo: Roko031

#2:   Re: Uskoro na račune ''sjeda'' povrat poreza! Autor:  Bilke Postano:
E super... Ovo je rekord. Nije nikad stizalo tako brzo...

#3:    Autor:  Marina Postano:
hmm..nemogu se složiti s time.... meni je prošle godine "sjelo" 1.4.
Smile)

#4:    Autor:  brmbika Postano:
Odkud im samo lova. Ja pršli povrat dobio te u 8. mjesecu

#5:    Autor:  Bilke Postano:
Da malo reaktiviram post, jel sjelo kome Question

#6:    Autor:  Leon Postano:
Pa da, vidis tko misli na to. ;-) Rekli su da ce ove godine ici ranije jer ce isplacivati direkt na tekuce racune, blabla. Ali, tako je bilo i prosle godine, pa...

#7:    Autor:  gaap Postano:
pa ljudi ja sam već i zaboravio da sam potrošio te novce, dobio sam lovu na račun, mislim, 5.5., a obavijest deset dana kasnije....

#8:    Autor:  Leon Postano:
Kada si predao poreznu prijavu? Medju prvima ili medju zadnjima? ;-) Igra li to uopce kakvu ulogu?

#9:    Autor:  gaap Postano:
NAVODNO DA NEMA VEZE, POSLAO SAM POŠTOM PREPORUČENO 28.2. DAKLE ZADNJI DAN....

#10:    Autor:  Bilke Postano:
Hm, a nema veze niti lokacija gdje zivis...

Ostaje neki kriterij na osnovi firme u kojoj radis ili na osnovi iznosa koji trebas dobiti...

#11:    Autor:  gaap Postano:
mislim da je ipak iznos u pitanju...a i nešto su pričali (što je i logično) da za kraj ostavljaju nepotpune prijave, krivo ispunjene i te fore...

#12:    Autor:  Leteci mungos Postano:
Hmm... jesi ti bio onj koji dobiva puno para, ili onaj koji dobiva malo? Ja bih ove godien trebao dobiti nesto sitno, pa mozda takve ostavljaju za kraj. Hm.

#13:    Autor:  gaap Postano:
ma ništa posebno, 2.500 novčića, ali ljudi koji rade samnom su već dobili i po 8.000

#14:    Autor:  Gost Postano:
MIslim, stvaarno, kad ce vise isplatit. Ispalit cu na zivce... Zna li netko nesto novo?

#15:    Autor:  goose Postano:
ja trebam dobit oko 4.000...i čekam...čekam...čekam...ko zna kad će...jebat ga!
Osijek031.com » Vijesti » Uskoro na račune ''sjeda'' povrat poreza! Idite na [1], 2, 3  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 3.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::