Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Izložba Tamare Popović u udruzi Druga scena

#1:   Izložba Tamare Popović u udruzi Druga scena Autor:  Redakcija 031 Postano:
- Spojivši duge šetnje, promatranje sebe i različite ljepote svijeta koji me okružuje, došlo je do otkrivanja samog pojma fotografije i želje da se određeni trenuci zabilježe i postanu slikovit prikaz mojih emocija, shvaćanja i izražavanja - riječi su kojima je mlada autorica Tamara Popović opisala fotografije koje je u organizaciji udruge Druga scena izložila u caffe baru Voodoo [Sunčana 8].

- Slike će biti tu kako bi s drugima dijelile trenutke koji su posebno dragi mojoj percepciji života, a ako pritom pronađu put do iskre još i jednog oka, onda je to i više nego vrijedno izlaganja - kaže Tamara, koja svojim ležernim pristupom fotografiji podsjeća da je prava sloboda kada radimo nešto bez očekivanja, prepuštajući se procesu i malim stvarima na koje pritom nailazimo.

Izložba se može pogledati svaki dan od 9 do 24 sata te nedjeljom od 18 do 24 sata sljedeća dva tjedna

Tekst i Foto: R.K.

#2:   Re: Izložba Tamare Popović u udruzi Druga scena Autor:  keka Postano:
ona sama ima izložbu? sa koliko radova?

#3:    Autor:  gaap Postano:
keka je napisao/la:
ona sama ima izložbu? sa koliko radova?

idi, izbroji fotke po zidovima pa nam javi...

#4:   Re: Izložba Tamare Popović u udruzi Druga scena Autor:  keka Postano:
nisam u osijeku.već bi otišla ^^
dali itko ovdje može odgovoriti na pitanje normalno ? osijek031.com smile
hvala.
Osijek031.com » Vijesti » Izložba Tamare Popović u udruzi Druga scena

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::