Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Kravata oko Hrvatske i u Osijeku

#1:  Great ! Kravata oko Hrvatske i u Osijeku Autor:  Gemi Postano:
Pulsku Arenu je 18. listopada 2003. godine obavila najveća kravata na svijetu. Neprofitna ustanova Academia Cravatica planira provesti u djelo ponovno ovakvu umjetničku instalaciju, ali pod nazivom "Kravata oko Hrvatske" autora Marijana Bušića. Projekt započinje u Dubrovniku u koji se, nakon šezdesetak dana i prolaska kroz 18 županija, vraća i u kojem se kao finalni čin crveni konac veže u čvor kravate.

Osnovna skupina ljudi postavljat će crveni konac - pješice, jašući, plivajući, ploveći - i tako obići više od 4000 kilometara hrvatskih granica. Naša Županija i Grad Osijek također će biti dio ovog projekta. U ovoj umjetničkoj instalaciji sudjelovat će oko 100 milijuna ljudi. Naime, uz umjetničku instalaciju planirano je, uz niz manjih svakodnevnih događanja i održavanje devet velikih koje će uživo emitirati HTV. Kako doznajemo, bit će to i opet najosmišljeniji koncept promocije hrvatskoga identiteta i odličan primjer brandinga hrvatske države u svijetu.

Gemi031

#2:    Autor:  super_leptir Postano:
svaka im cast! to je ludo, treba imati hrabrosti za tako nesto. e bas bi volio da uspije kako su planirali.
sretno vam bilo!

#3:    Autor:  DanicaV Postano:
Imala sam priliku slušati g.Bušića na jednom seminaru o brand marketingu u Zagrebu. Čovjek je stvarno praktičan i poduzetan, i bez neke teške filozofije nam je predstavio svoj projekt Kravata Croata.

#4:    Autor:  učiteljica Postano:
trebalo bi ga oteti i ne pustiti dok ne smisli takvu reklamu za Slavoniju... možda onda nagrnu strani ulagači i mi postanemo Švicarska!... ajd, dobro, vrućina je, smijem malo lupetati... Very Happy

#5:    Autor:  super_leptir Postano:
hahaha... svidja mi se tvoja ideja. (ovo sa svicarskom)
da...i ja sam imao priliku upoznati tog covjeka prosle godine. ljudina je! Smile

#6:    Autor:  Alana Bates Postano:
ajde, drago mi je. Ona kravata oko pulske arene je stvarno bila sight...

#7:    Autor:  tonya Postano:
Sto milijuna ljudi će sudjelovati????????

#8:    Autor:  gaap Postano:
Gemi je napisao/la: Naša Županija i Grad Osijek također će biti dio ovog projekta. U ovoj umjetničkoj instalaciji sudjelovat će oko 100 milijuna ljudi.
Gemi031

ne kontam, jel to ono nas i rusa tristo milijuna!?

#9:    Autor:  DanicaV Postano:
nekako kontam da su ubrojili i one koji će to valjda gledati na TV.......... a opet ne znam kako su došli do te brojčice.....

#10:    Autor:  --- Postano:
netko je propustio par sati nastave matematike...
Osijek031.com » Vijesti » Kravata oko Hrvatske i u Osijeku

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::