Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Dvorana Gradski vrt: Jelena Rozga & Bajaga i Instruktori [Galerija 031]

#1:   Dvorana Gradski vrt: Jelena Rozga & Bajaga i Instruktori [Galerija 031] Autor:  Redakcija 031 Postano:
Sinoć su u sklopu turneje Karlovačko live nastupili Bajaga i Instruktori & Jelena Rozga u prepunoj dvorani Gradski vrt. Pogledajte galeriju fotografija s koncerta...

Galerija 031: Dvorana Gradski vrt: Jelena Rozga & Bajaga i Instruktori
[Foto: Daniel Antunović, Dino Spaić][11.12.2011. SD Gradski vrt]

Momčilo Bajagić Bajaga, jedan od najpoznatijih glazbenika bivše Jugoslavije, na glazbenoj je sceni od 1974. godine. Od 1984. nastupa s grupom Instruktori, te je autor nekih od najpoznatijih rock pjesama koje su postale evergreeni.

Popularna pjevačica Jelena Rozga karijeru je započela u grupi Magazin, no kasnije se odlučila posvetiti solo karijeri. Njezin drugi samostalni album i istoimeni singl ''Bižuterija'' postali su veliki hit i Jelena je trenutno jedna od najpopularnijih pjevačica u Hrvatskoj.

Najava 031: Dvorana Gradski vrt: Jelena Rozga & Bajaga i Instruktori

#2:   Re: Dvorana Gradski vrt: Jelena Rozga & Bajaga i Instruktori [Galerija 031] Autor:  Dino8090 Postano:
Vrhunski koncert! Tj. pola koncerta...

#3:    Autor:  anakonda Postano:
...kombinacija koju sam svakako željela propustiti...

#4:    Autor:  Dino8090 Postano:
anakonda je napisao/la :

Zar bas toliko ne volis Bajagu? Laughing

#5:    Autor:  choobra Postano:
Hvala organizatorima što su prvo pustili Bajagu na binu. Fino sam uživao, a kad je dotična kreštavim glasom počela orati po mojim bubnjićima fino sam obukao jaknu i pravac kuća...

#6:    Autor:  anakonda Postano:
Dino8090 je napisao/la :
anakonda je napisao/la :

Zar bas toliko ne volis Bajagu? Laughing

...pa da - sad si me provalio... Embarassed ...daleko je ovaj Bajaga od onog kakvog se sjećam iz prošlog stoljeća....a o Jozginom glazbenom izričaju da ni ne pričamo....

#7:    Autor:  DonQuijote Postano:
ah, kulturni događaj godine! šteta što sam propustio. imao sam tjednu rekreaciju, nisam to nikako mogao izbjeći.

#8:    Autor:  anakonda Postano:
DonQuijote je napisao/la :
ah, kulturni događaj godine! šteta što sam propustio. imao sam tjednu rekreaciju, nisam to nikako mogao izbjeći.

...strašno!!!!...jedinica iz zalaganja!!!!!!!....

#9:    Autor:  PsychoSoldier Postano:
ja tog bajagu uvijek mijesam sa đorđetom balaševićem
Osijek031.com » Vijesti » Dvorana Gradski vrt: Jelena Rozga & Bajaga i Instruktori [Galerija 031]

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::