#9:
Autor:
francika
Postano:
19.11.2011. 15:12
čudi me kako na ovu temu nema dežurnih antihrvata da komentiraju,tipa- sve je kriv Glavaš ,i mi smo ubijali,svi smo jednaki,ne treba obilježavat Vukovar jer i mi smo činili zločine,to su sve fašisti,nacjonalisti,tomsonovci... GROBOVI IM NIKAD OPROSTITI NEĆE!! VUKOVAR!!
|
Ajd ti meni reci zašto Glavaš nije podnio tužbu protiv bilo kojeg ratnog zločinca, a isto tako i cijela vlast koju smo odabrali da brane interese Hrvatske?
Zato što nisu htjeli gubiti vrijeme jer su imali važnijeg posla, a to je punjenje vlastitih džepova, isto kako se radilo i u "komunizmu".
Zar nije država trebala obitelji silovanih žena preseliti u Zagreb kako te žene ne bi imale traume vezane uz silovanje?
Glavaš i čitava Hrvatska vlast, a najviše institucije koje su osnovane da štite interese države su učinile samo ono na što su bile prisiljene od medija, a to je samo 10% od onoga što su trebale, ako je i toliko.
Ipak fotelje, dobra klopa, dnevnice, putovanja, vještačenja i slični troškovi su bili jedini bitni u njihovom radu.
Sve čelnike svih institucija unazad 20 godina treba pothitno otjerati na ulicu i na optuženičku klupu da se brane za svoja nedjela tj. propuste i obmane, a među njima i Ivana Vekića jer ništa nije napravio za ovih 20 godina već je pročardao vrijeme demagogijom.
|