#10:
Autor:
lingvist
Postano:
04.10.2011. 21:59
eto, anđelko, skokni do faksa. ljudi na koje nabasaš na samim ulaznim vratima stoje u redu za referadu. ove godine su prvi upisi u potpunosti preko studomata koji naravno šteka. referada puna od 8 do 14 sati. ima još posla oko upisa: treba podići potvrde, dostavljati papire za produženje stipendija, nositi u gpp potvre za pravo na gradski prijevoz, pa u studentski servis nosati potvrde da mogu nastaviti izdavati ugovore... ima toga.
|
Onda se ispričavam, očito se promijenilo otkako sam ja studirao. Onda si se stvarno upisao za sat, sat i pol. Inače, papiri za produženje stipendija mogu se riješiti tijekom cijelog listopada ili bar do 15. 10., znaju oni da treba vremena da se dobije potvrda, mislim da se potvrda za novu mjesečnu u gpp mora odnijeti isto tijekom listopada, vrijedi ti još u listopadu na staru. I ne vidim što je toliki problem s tolikim potvrdama što se mora nositi? Onaj tko je dao ispite i uvjet mislim da se ne živcira previše oko toga. Tako da jedan dan provesti upisujući se nije toliko strašno.
|