Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Crvena jabuka održala koncert uz tehničke poteškoće i malobrojnu publiku [Galerija031]

#1:   Crvena jabuka održala koncert uz tehničke poteškoće i malobrojnu publiku [Galerija031]
31.07.2011. 20:30
Autor:  Redakcija 031 Postano:

[01.08.2011. 12:30] U sklopu ljetne turneje ''Za tvoju ljubav'' Crvena jabuka je jučer, 31. srpnja, posjetila i Osijek te održala humanitarni koncert u dvorištu Vege. Kao gosti na koncertu najavljeni su TS Lyra, Shorty te Prva liga. Nakon jednosatnog kašnjenja, na pozornici se pojavio Žera i raspjevao malobrojnu publiku, njih tristotinjak.

Kao prvi gost večeri dolazi Shorty koji prekida koncert na dvadesetak minuta jer "ne čuje monitore''. Osječani, rijetko ovako entuzijastični, ne daju se smesti i čekaju da se riješe tehnički problemi, vjerojatno i zbog činjenice da su platili kartu za koncert. Nakon Shorty-ja čiji je nastup bio zbilja i ''short'', na pozornicu se vraća Crvena jabuka i ponovno podiže atmosferu. Idući gosti bili su TS Lyra koji su također imali tehničkih problema, no problem je uklonjen profesionalno i diskretno. Uz zvuke tambure i slavonskih pjesama, TS Lyra napustila je pozornicu na koju se opet vraća Crvena jabuka. Oni ubrzo pozivaju i zadnje goste večeri, Prvu ligu, koji su odsvirali sve one svoje poznate stare stvari i, za zadnji put, pustili Žeru da se oprosti s osječkom publikom uz uvijek vječne hitove poput 'Tuga ti i ja', 'Ne dam da ovaj osjećaj ode' i ostale.

Koncert je u svakom slučaju bio za pamćenje, ako po ničem drugom onda svakako po malom odazivu osječana, kao i velikim problemima s ozvučenjem koji su uvelike utjecali na raspoloženje i ovako već napola umorne publike.

Pogledajte galeriju fotografija s koncerta...

Galerija 031: Dvorište Vege: Crvena jabuka
[Foto: Daniel Antunović][31.07.2011. Dvorište Vege]

Piše: Mia Matković/Osijek031.com
Foto: Daniel Antunović/Osijek031.com

Crvena jabuka 07. srpnja 2011. krenula je na veliku ljetnu turneju "Za tvoju ljubav", a 31. srpnja 2011. dolazi i u Osijek, gdje će zajedno s prijateljima, grupom Lyra, Prva liga i Shorty-em, Osječanima priuštiti nezaboravan doživljaj! Koncert će se održati u dvorištu Vege s početkom u 20:30h.

Karte po promotivnim cijenama od samo 40,00Kn u predprodaji može kupiti u caffe baru:
Focus, Osijek
Onyx, Vukovar
Error, Valpovo
Roko, Našice
Glenn's D.Miholjac
Green Room Pub, B.Manastir

Broj karata je ograničen, iste će biti dostupne i na samom ulazu na koncert.

#2:    Autor:  zeros Postano:
Galerija 031: Dvorište Vege: Crvena jabuka
[Foto: Daniel Antunović][31.07.2011. Dvorište Vege]

#3:    Autor:  eseker Postano:
da je bila ceca bilo bi bar deset puta više raje

#4:    Autor:  tux Postano:
eseker je napisao/la:
Žalosna istina al iskreno ne dira me to.

Meni je bilo sjajno poslušati stvari od Crvene Jabuke, i vidjeti ih,pa taman i da sam bio sam na koncertu Very Happy

#5:    Autor:  saba Postano:
ahahahahahahaha Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

sve okej.... al šorti.........

#6:    Autor:  eseker Postano:
tux je napisao/la:
eseker je napisao/la:
Žalosna istina al iskreno ne dira me to.

Meni je bilo sjajno poslušati stvari od Crvene Jabuke, i vidjeti ih,pa taman i da sam bio sam na koncertu Very Happy

slažem se

#7:    Autor:  dgo Postano:
Ovi problemi nemaju veze s izvodjacima, ponajmanje s Jabukom, vec sa ljudima koji su radili organizaciju. Razglas je bio uzas, reklama je bila losa i jos puno toga. Ali jedna je stvar vazna, kocert ce bar malo pomoci prijatelju, i Jabuka kada god svira napravi pravi dernek, a to se posebno odnosi na Slavoniju.

#8:    Autor:  Freebird Postano:
..vega je sranje Very Happy

#9:    Autor:  gaap Postano:
Kriv je ili Glavaš ili Glas Slavonije!

#10:    Autor:  Frost Postano:
Ovi "tehnički problemi" postaju simptomatični za događaje organizirane u našem gradu.

#11:    Autor:  OligofreniDikobrazoid Postano:
Frost je napisao/la:
Ovi "tehnički problemi" postaju simptomatični za događaje organizirane u našem gradu.
Da postaju... Već par godina se iznenadim ako čujem normalno band na nekom koncertu...

#12:    Autor:  tux Postano:
Nisam neki ekspert, ali mislim da je na UFOu bio sasvim dobar zvuk. Ako ništa drugo,nije bilo nekih izrazitih tehničkih problema.

#13:    Autor:  ljilja Postano:
a za što je bio HUMANITARNI koncert?

#14:    Autor:  Provokator Postano:
ljilja je napisao/la:
a za što je bio HUMANITARNI koncert?

za jednog gospodina koji je pao s motora
Osijek031.com » Vijesti » Crvena jabuka održala koncert uz tehničke poteškoće i malobrojnu publiku [Galerija031]

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::