#11:
Autor:
Slijepi Poluvodic
Postano:
19.04.2005. 15:52
Adrian, meni je žao što tako misliš, ali opet kažem: to je moj stav, shaćaš?
Leteci mungos, ja nisam negirao postojanje entuzijazma.
Bilo bi dobro, kad vas je, adrian, Gemi i Sanja, anonymus i Gost, već "toliko" koji mislite da sam u zabludi, da punudite neke argumente i da diskutiramo, rapravljamo, promišljamo, pa onda kategorički ili apodiktički tvrdimo i uživamo u darovima demokracije.
Možda se baš vašom zaslugom svi tako profiliramo u cjelovite ljude koji demokratski razmišljaju. Na kraju krajeva, ovo pročita eksponencijalno više ljudi nego što ih odgovara na temu.
Nisam ja zbog sranja došao ovamo, kako tvrdite. Zato se i ne ljutim kad mi moj nadređeni kaze da sam seronja. Na kraju krajeva, pa etiketa je nešto što pametan prvo skine.
Ako na ovom portalu grada, kojeg su sjebali neki drugi, a zbog ljudi kao mi nikad nije izgubio dušu, ne mogu reći: "Ovo štivo mi se viđa jer ima logičkih grešaka i stil mu odgovara iranskom Cosmu", i ponudim argumente, onda, osim ovog šarenog kolaža, ne vidim po čemu je drukčiji od drugih.
U tom slučaju možete me prijaviti kao zlonamjernog kršitelja uporabe i ponuditi mi oonu alternativu.
Svatko može željeti da me administrator nečasno otpusti. Legitimno je misliti: "Odjebi care, glup si, tvoje mišljenje ovdje ne vrijedi", ali prvog od vas adresiranih koji to i dokaže od vodim na dobar studentski ručak.
Ivan Gudeljević
|