Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » OBP: 5. Spring Jazz Festival Osijek [galerija031]

#1:   OBP: 5. Spring Jazz Festival Osijek [galerija031]
Od 24.03.2011. 21:00 do 25.03.2011. 22:59 (uključivo)
Autor:  kornela Postano:

U Old Bridge Pubu u Osijeku u četvrtak i petak 24. i 25. ožujka 2011. održat će se 5. Spring Jazz Festival.

Galerija 031: OBP: 5. Spring Jazz Festival Osijek
[Foto: Igor Bellian [Pro-Art], Kristijan Cimer [Pro-Art]][24.03.2011. OBP]

U četvrtak 24. ožujka nastupit će Jazz Trio Pula, a gost večeri bit će Denis Razumović - alt saksofon.

U petak 25. ožujka nastupa Argus Jazz Band Osijek.

Program započinje u 21 h, a ulaz je besplatan.

Organizator i ovogodišnjeg, 5. po redu Spring jazz festivala je Udruga Agus koja se bavi promicanjem jazz i blues kulture i glazbe, a glavni pokrovitelj je Grad Osijek.

#2:    Autor:  Jedan_iz_mase Postano:
Kako je to žalosno, u gradu lijepe plakate od prošle godine, samo su broj 4 zalijepili i stavili 5. "Festival" na kojem sudjeluje dva benda, od kojih je jedan domaći...

...zato je Lepa Brena obljepila cijeli grad, i bit par tisuća seljaka koji će klicati od veselja i trgati košulje uz deranje MILE VOLI DISKO A JA KOLO ŠUMADIJSKO...

na što je spao ovaj grad, na jadnu palanku

#3:    Autor:  Leteci mungos Postano:
Glavni pokrovitelj Grad Osijek. Jesu dali toliko malo para, ili su jazz bendovi iscezli s lica zemlje?

Hoce li gradonacelnik doci na ovu priredbu, kao sto je sa svojom stranackom svitom bio na Harisu Dzinovicu, ili ce poslati izaslanika/e?

#4:    Autor:  oftopik Postano:
Jedan_iz_mase je napisao/la :
Kako je to žalosno, u gradu lijepe plakate od prošle godine, samo su broj 4 zalijepili i stavili 5. "Festival" na kojem sudjeluje dva benda, od kojih je jedan domaći...

...zato je Lepa Brena obljepila cijeli grad, i bit par tisuća seljaka koji će klicati od veselja i trgati košulje uz deranje MILE VOLI DISKO A JA KOLO ŠUMADIJSKO...

ajmo realno, brena puni dvoranu od nekih 6000 ljudi za 160 kn po glavi, a jazz puni potkrovlje obp-a u koje stane par desetaka ljudi iako je ulaz besplatan (i da je veći prostor ne bi došlo bog zna kolko više ljudi). nadalje, oko brene se vrte pare, a oko jazza (bar za domaće prilike) baš i ne.

i kao zaključak, zato se vide takve razlike u organizaciji te budimo sretni da se uopće netko želi uzeti u koštac s organiziranjem nečega iole kvalitetnijeg u ovom gradu, pa makar to bile domaće snage, pa makar festival trajao samo dva dana, pa makar plakat bio loš i prošlogodišnji, al onaj tko ovo radi ne radi zbog para već iz ljubavi (bar sam ja stekao takav dojam).

#5:   Re: OBP: 5. Spring Jazz Festival Osijek Autor:  lingvist Postano:
Ma baš me briga za plakat. Žao mi je što će biti samo 2 benda, ali bolje i to nego ništa.

#6:    Autor:  urke Postano:
Jedan_iz_mase je napisao/la:

DOBRO JUTRO!
...tužna je to priča.

#7:   Re: OBP: 5. Spring Jazz Festival Osijek Autor:  zeros Postano:
Galerija 031: OBP: 5. Spring Jazz Festival Osijek
[Foto: Igor Bellian [Pro-Art], Kristijan Cimer [Pro-Art]][24.03.2011. OBP]
Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » OBP: 5. Spring Jazz Festival Osijek [galerija031]

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::