Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Aquapolis

#1:  Bad ! Aquapolis Autor:  Gemi Postano:
Za razliku od Osijeka gdje se cijena ulaznice na Gradskim bazenima ove godine neće promijeniti, a na Kopiki, kao što nam je poznato - ulaz je besplatan, ljubitelji kupanja u popularnom bizovačkom Aquapolisu - bit će ove godine neugodno iznenađeni novim cjenikom.

Naime, u Bizovačkim toplicama - Aquapolisu ove godine odraslima cjelodnevnu ulaznicu naplaćuju 30 kuna, djeci od 4 -14 godina 10 kuna, a umirovljenicima, članovima Udruge umirovljenika ulaznica se naplaćuje 15 kuna pa 'ko voli nek izvoli!

Gemi031

Zadnja promjena: Gemi; 10.05.2006. 22:16; ukupno mijenjano 1 put.

#2:    Autor:  steam Postano:
Prva recenica ti je genijalna. Smile Smile Smile osijek031.com smile

#3:    Autor:  desperadosx Postano:
Jebo te, u Bizovačkim kad sam zadnji puta bio, mahovina sa tamnozelenim algama debljine 1/2 cm se nadzirala sa dna. Na rubu bazena su sjedili neki penzići koji su tu došli da bi ostrugali svoje tvrde pete o pločice bazena. Najodvratnije mi je bilo kad je jedan na tuširanju pričao kako mu je divno kada se može pred svima ispišati u bazen i 1/2 metra od njih im se ceriti u lice ko gibon..

#4:    Autor:  Alana Bates Postano:
Bude dosta ljudi tamo ljeti. Samo cijena je prebezobrazna za tako malo sadržaja: preskačeš preko ljudi vani kraj bazena, a unutra mi je preloš dojam, osjećam se kao da sam u nekom medicinskom eksperimentu. Imaš dva ili tri kioska s hranom i jedan teniski teren, ako se ne varam. I to je to. Nemaju na konto čega povisiti cijenu. Jest da na onoj njihovoj tabli na ulazu stoji da u termama čatež ulaznica stoji oko 90 kn, otprilike tako i u drugim hrvatskim toplicama, ali mislim da će s obzirom na blizinu drave, jedini u svemu tome popušiti ovi iz Aquapolisa.

#5:    Autor:  desperadosx Postano:
Nije bitno tko će popušiti..bitno je da se ljudi imaju negdje kupati kvalitetno
Alana Bates je napisao/la:
Bude dosta ljudi tamo ljeti. Samo cijena je prebezobrazna za tako malo sadržaja: preskačeš preko ljudi vani kraj bazena, a unutra mi je preloš dojam, osjećam se kao da sam u nekom medicinskom eksperimentu. Imaš dva ili tri kioska s hranom i jedan teniski teren, ako se ne varam. I to je to. Nemaju na konto čega povisiti cijenu. Jest da na onoj njihovoj tabli na ulazu stoji da u termama čatež ulaznica stoji oko 90 kn, otprilike tako i u drugim hrvatskim toplicama, ali mislim da će s obzirom na blizinu drave, jedini u svemu tome popušiti ovi iz Aquapolisa.
Osijek031.com » Vijesti » Aquapolis

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::