#7:
Autor:
kurbla
Postano:
25.10.2010. 19:59
Nije li to projekt o kojem on prica vec 15 godina?! U kojoj je fazi?
Imao sam prilike jednom cuti njegovo izlaganje o tom projektu. Mozda ga nisam shvatio, ali iz onoga sto sam shvatio zakljucio sam da on govori o tome kako bi bilo lijepo da Hrvatska ima BDP 100 milijardi dolara (davno je bilo, mozda su sada aktualne neke druge brojke). I onda neka 4 kvadranta i to je otprilike to. Iz ta 4 kvadranta dobijemo 100 milijardi dolara BDP-a, jedino sto on ne zna tocno kako.
Jel' to taj projekt?
Nego, na cemu je diplomirao i doktorirao Lauc? Jel' on nakon '91 ponovo ucio o trzisnoj ekonomiji, polagao ispite, ili?
|
Hehehe upravo taj! Btw Lauc ima obrazovanje iz psihologije, strojarstva i ekonomije, koliko znam. Treba čitati njegove radove iz samoupravne faze, to je dragulj! Teorije MONESA - modela neposrednog samoupravljanja. Provodio se u 7 faza, ako se ne varam. Nakon ispita kod njega sam poželio pročitati to, čisto da ga malo bolje shvatim. Nekako ispada da je smanjio s glupostima od tad, iako ne mora biti. Možda je cijelo vrijeme u pravu. Kako bilo, igrokaz na ispitu kod njega nikad neću zaboraviti.
|