Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Austrijski veleposlanik oduševljen Osječkim pivom

#1:   Austrijski veleposlanik oduševljen Osječkim pivom Autor:  Redakcija 031 Postano:
Veleposlanik Republike Austrije, mr. sc. Jan Kickert obišao je u petak pogone Osječke pivovare. Zajedno sa domaćinom Osječke pivovare, predsjednikom Uprave Ivanom Komakom obišao je kuhaonu i punionu. Također je imao priliku kušati filtrirano i nefiltrirano pivo.

- Izuzetno mi je drago što Osječka pivovara slijedi svjetske trendove u proizvodnji piva po tradicionalnoj recepturi bez konzervansa i aditiva, što sasvim priliči i najstarijoj hrvatskoj pivovari, kazao je veleposlanik, zahvalivši se Osječkoj pivovari na ovogodišnjem sponzorstvu Austrijskih dana kulture.

#2:    Autor:  PreacheR Postano:
Šta mu nisu dali da proba ono iz boce, poslije pasterizacije. osijek031.com smile

#3:    Autor:  Mitar031 Postano:
Pristojan čovjek. pa neće valjda u gostima reći: Fuj!
Ispovraća se lijepo kad ode na WC i sve OK

#4:    Autor:  Fifa Postano:
ajde šta serete ja sam probao svako hrvatsko pivo i odječko je definitivno 2. poslje velebitskog...Laughing
a novo crno, koje nije obojano svijetlo, je bolje od tomislava jedno 10000 puta....i koliko ljudi zna ovdje na forumu da je osječko prije 3 godine osvojimo 2 mjesto na natjecanju piva u njemačkoj...pa si vi mislite Laughing ...fak jea..

#5:    Autor:  Stamba Postano:
Hmm, ja znam da kada dođu kolge iz Beča, redovno nose osječko sa sobom nazad.

Pozdrav,
Stamba

#6:    Autor:  PreacheR Postano:
Stamba je napisao/la :
Hmm, ja znam da kada dođu kolge iz Beča, redovno nose osječko sa sobom nazad.

Pozdrav,
Stamba

Valjda čovjek ima vrt pa mu krenuli korovi...

#7:    Autor:  GIGGS11 Postano:
CRNO RULES

#8:    Autor:  Osječanin Postano:
Ma dobro je pivo. Pijem ga cijeli život i pit ću. Samo osječko! osijek031.com smile

#9:    Autor:  Monstrum Postano:
pivo se jebački popravilo, prije cca 5 godina je bilo ko voda poslje pranja usranih čarapa. sad je odlično. ja pijem osječko Very Happy

#10:    Autor:  bazooka_joe Postano:
Osječko stavljam odmah iza vukovarskog, a vukovarsko smatram delikatesnim pivom - nije za popiti ga više od 2 (maksimalno)...
Velebitsko je postalo teški šrot, u rangu karlovačkog...

#11:    Autor:  Monstrum Postano:
osječko je naše pivo !!!!

#12:    Autor:  Mladjo Postano:
Monstrum je napisao/la :
osječko je naše pivo !!!!
jes poludio šta ti je? osijek031.com smile

#13:    Autor:  dumbaos Postano:
Monstrum je napisao/la:
pivo se jebački popravilo, prije cca 5 godina je bilo ko voda poslje pranja usranih čarapa. sad je odlično. ja pijem osječko Very Happy

Ako se ne rugaš, složio bih se, popravilo se zbilja. Smile
Osijek031.com » Vijesti » Austrijski veleposlanik oduševljen Osječkim pivom

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::