#12:
Autor:
minka
Postano:
10.03.2010. 8:10
ma o čemu vi pričate!plaća nije još ni jedna izostala,to je činjenica,al ova zadnja je umanjena,i kao što ju mi nebi dobili da ju nisu gospođe štrajkaju ipak napravile,ne bi je ni bilo jer ju od vas nitko ni nezna napraviti!ali vama to očigledno ni nije bitno,jer se vi bolje naplaćujete na druge načine,pa za plaću više-manje!Božićnicu,uskrsnicu,regres i te druge stvari,po novom pravilniku nam se može isplatit ako vam se tako digne u mjesecu kad je treba isplatiti,pa ju vjerovatno nikad više ne bi ni dobili!bon za djecu za Božić ste teškom mukom odlučili dati,i to umanjeno,pa je poslije obečana razlika koja nikad nije uplaćena,jer je direktor smišljao način kako da ga isplati,al eto do uskrsa još nije smislio!očito bi vam!koliko sam primjetila neke firme nakon tri neiplaćene plaće idu u stečaj,a ljudi vjerojatno sjede i čekaju da im izostane i šesta kako pišeš!a firma koja je napokon počela dobro raditi,kako pišeš,donosi odluku o smanjenju plaće,i otpuštanju ljudi,jer sad kad napokon dobro radi,ima nas previše,a dok nije dobro radila,moglo se !ma koga vi je..primate nove a stari su vam prdonje višak!a i vi očigledno ne znate šta je kapitalizam,pa ga pokušavate izjednačit s arobovlasničkim društvom,vi ćete sjediti i filozofirati,mi će mo crnčiti,a plaća...ŠTA JE TO PLAĆA
|