#7:
Autor:
100ja
Postano:
25.09.2009. 22:28
hahahahahahaha....... vi mene zezate...... dobro, nasmijali ste me, to je bitno. ako je bivša vlast krala, pa što ova radi? investicija je trebala stajati 6,5 mil. kuna, dosegla je 9,5 mil. kuna u sadašnjoj gradskoj vlasti, 8 su kao pokrili a još im fali milijun i pol kuna? a gdje je novac od poreza na neke nove trgovine koje se grade, ili je bitnija nečija kuća u hercegovini? a matković je imao novu osječku priču, narod kao ovce pa ga izabrao a on evo zahvalio puku na povjerenju pa malo počeo zapošljavati rodbinu..... ma tako je htjeo i prije izbora, samo sebe smjestiti jel, ne kumu - pa eto, njegova mu stranka dala nogu. svi nose neke afere a mi građani uvijek vjerujemo ovim novima, pa su ti novi gori od starih, pa se vraćamo starima, pa novima pa na kraju imamo Vucu na predsjedničkim izborima, a grad nam sve više liči na peščenicu dok se mi građani svađamo međusobno, a možemo raditi zajedno..... ali vjerojatno nećemo, pa će se opet naći netko ko će ove riječi citirati, pa napasti - a grad? njega ćemo izgleda u ovoj priči zanemariti, a tako i njegove stanovnike.... umrijet će osoba koja je nekada bila nosioc povelje humanosti, neki dijete će biti ostavljeno u domu klasje a mi ćemo se i dalje svađati o bivšima i sadašnjima...... žalosno
|