#3:
Autor:
ozana
Postano:
15.01.2006. 21:34
Još do prije par godina jedan je čovjek na svakoj manifestaciji uzdizao ruke i vikao "Imamo Hrvatsku"!!
Mene pak zbunjuje to što na svakom koraku vidim imena inozemnih vlasnika svih mogućih i nemogućih nekretnina u Hrvatskoj. Pa se onda pitam, valjda s pravom, što to zapravo imamo...
A glede STV-a.... pa bilo je već i vrijeme da netko tamo dođe pogledati što se ustvari zbiva, ne? Mislim, kad se STV već ponaša kao privatna TV, pa neka ju onda i kupe, ali ne na način kako su kupovane tvornice u hrvatskoj privatizaciji, već novcem. A tog novca, gospoda koja se ponašaju kao vlasnici STV-a, zasigurno imaju...
Btw, neću zaboraviti priču koju mi je ispričao jedan bivši direktor STV-a. A čujte, čovjek si je volio malo više popiti. Ne bi to bilo tako strašno da nije volio voziti u takovom stanju. Pa je onda, tako slučajno, slupano nekih 5-6 automobila klase Mercedes npr., a sve to nešto u vlasništvu grada, županije, koga li već.... Došlo je do tog da mu je njegov Mentor, mislim da su inicijali nešto sa b.... ako me dobro pamćenje služi, zabranio voziti, kad već ne može prestati piti....
|