Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Sretna Nova 2006. !!!! Idite na [1], 2  Sljedeća  :| |:

#1:  Great ! Sretna Nova 2006. !!!! Autor:  Gemi Postano:
Neka Vam 2006. godina donese ispunjenje svih želja koje će Vas usrećiti i stvoriti plodno tlo za stvaranje novih!

Želimo i puno zdravlja nek' Vam bude,
posao nek' cvate u uspjehu i lovi,
sreće u svemu nek' imate
i nek poljupce iskrene, prijateljske i ljubavne
i dajete i primate!

Sretnu Novu godinu želi Vam redakcija portala Osijek031

#2:    Autor:  Alana Bates Postano:
I ja se, kako već rekoh, pridružujem čestitkama, a dobre želje su, redom, sljedeće: da oni koji studiraju ili diplomiraju ili presele svoje postojanje na iduću godinu, da oni koji rade steknu šefa za najboljeg prijatelja, oni koji su zaljubljeni da im bude još bolje, a oni koji nisu, da se i u to upuste. I još svašta takvog. Nadopunite sami!

#3:    Autor:  ozana Postano:
Sretna vam nova, svima Smile
Ustvari, ja uvijek tako čestitam - puno sreće Smile
Jer, kad je čovjek sretan, znači da je zadovoljan, ako je zadovoljan znači da ima sve što želi i što mu je potrebo, a to podrazumijeva - ljubav, zdravlje, posao, dobru plaću, dobre ocjene, radost.... i sve ostalo što nisam nabrojala Smile
Dakle, svim želim samo puno, puno sreće u ovoj godini Smile

#4:    Autor:  Gost Postano:
Alana Bates je napisao/la:
da oni koji rade steknu šefa za najboljeg prijatelja,

Pa ne moramo valjda baš toliko fantazirati!!???
Takvu glupaču licemjernu ne trebam za prijateljicu i još i najbolju. Fuj.

Alana Bates je napisao/la:
oni koji su zaljubljeni da im bude još bolje, a oni koji nisu, da se i u to upuste.

A doživjeh da nakon zaljubljenosti došlo samo odljubljivanje. Zašto onda da se upuštam više? Bljuargh.

Želim vam samo pameti i srca da od svega što činite, SVI imaju koristi. To je to. Dolje Koristoljublje u 2006. kako u državi tako i među ljudima i šire!

#5:    Autor:  Leteci mungos Postano:
Gost je napisao/la: Dolje Koristoljublje u 2006. kako u državi tako i među ljudima i šire!

Doljeee zenske gacice!

;-)

#6:    Autor:  ozana Postano:
Leteci mungos je napisao/la:

Doljeee zenske gacice!

;-)

Zašto samo ženske? Embarassed Embarassed

#7:    Autor:  Sanja Postano:
Dolje i muške gatje i to ove što su uske u nogavicama! (u šire se uvučemo)

#8:    Autor:  ozana Postano:
Sanja je napisao/la:
Dolje i muške gatje i to ove što su uske u nogavicama! (u šire se uvučemo)

Bokse su zakon Razz Wink Razz

#9:    Autor:  Leteci mungos Postano:
ozana je napisao/la: Zašto samo ženske? Embarassed Embarassed

Zato sto govorim u svoje ime... Smile

Kazu da pogled na grudi lijeci... hmmm, ne bih rekao da su samo grudi u igri... Smile

#10:    Autor:  CatCloe Postano:
dolje muške gaće - one što nisu boxe i što su beskrajno neerotične Very Happy Very Happy
dolje sex u čarapama Very Happy

#11:    Autor:  ozana Postano:
CatCloe je napisao/la:
dolje muške gaće - one što nisu boxe i što su beskrajno neerotične Very Happy Very Happy
dolje sex u čarapama Very Happy

RazzRazzRazzRazz E, Cat, sad si me baš dobro nasmijala. Možda sam već negdje i napisala, nema veze. Ali zaista nema smješnijeg prizora od golog muškarca u čarapama osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile

#12:    Autor:  puki Postano:
pa dobro, priznajem, al katkad se ne stigne sve skinuti, gaddemit.
i sad nemam ideje za nista smjesnije u obranu muskog roda. jebemu.

#13:    Autor:  CatCloe Postano:
jedan moj lega ženske najlonke-dokoljenke zove "ubijačice sexa" Very Happy Very Happy

#14:    Autor:  ozana Postano:
CatCloe je napisao/la:
jedan moj lega ženske najlonke-dokoljenke zove "ubijačice sexa" Very Happy Very Happy

Pri tom vjerojatno ne misli na ove koje su se ljetos nosile, rupičaste, raznih dezena WinkSmile

#15:    Autor:  ozana Postano:
Zaboravih Smile ne shvatite krivo, ali žene se sjete skinuti čarape (pa čak i dokoljenice), ali muškarci.... zaista je to skoro postalo pravilo - čarape kao da su im srasle sa stopalima RazzRazz
Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Sretna Nova 2006. !!!! Idite na [1], 2  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::