#11:
Autor:
puki
Postano:
27.12.2005. 15:34
"Tko vam garantira da za par godina pedofili i njima slični neće dignuti glas u obranu svojih sklonosti? Tko može staviti ruku u vatru da im se neće zabraniti da usvajaju djecu?"
ne znam, je da tebi to valjda zvuci ko utopija, ali nikada nece biti legalno. sori...
sto se tice homoseksualnosti - nema razloga da se ne naziva neprirodnom i nastranom, ali ne mozes mi stajati iza izjave koja izjednacava pedofila i homoseksualca. sori, lega, al zastranio si u tom pogledu.
neprirodan je i analni seks. nastran, stovise. ali ga nitko iz tvoje intelektualne skupine (bar ljudi koje ja poznajem) ne smatra takvim. stovise, tajna zelja im je "joj, e, samo da ju nagovorim..."blablabla...
ako ces dijeliti seks i vezane radnje/stvari na prirodne i neprirodne, onda, sori, ali cinis protuprirodnu stvar bilo kada kada se posevis i cura ti ne ostane trudna.
"ali, ti branis homoseksualce, a pedofile ne, a isto je, u biti" - poucen tvojim prijasnjim postovima, ZNAM da bi ovo pitao. sori, lega, u odnosu dva homoseksualca, obojica/obje uzivaju i sa pristankom ulaze u odnos. inace bi to bilo silovanje(e, da, koji je tvoj stav o silovateljima? kad si se vec razvikao - sta, hoce i oni traziti svoja prava?).
"odnos"(uvjetno receno) pedofila i djeteta je silovanje.
ne mozes doci i praviti se pametan i izjednacavati te dvije seksualne preferencije.
(posto si upravo ostao bez argumenata, reci ces da sam peder. sori, nisam. i, lega, cinjenica da si zaostao te ne cini ista vise kulijim nego, recimo, dva cm debeo zlatni lanac oko vrata.)
|