Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Uskrsni ponedjeljak u Zoološkom vrtu Idite na [1], 2  Sljedeća  :| |:

#1:   Uskrsni ponedjeljak u Zoološkom vrtu Autor:  Leon Postano:
Iako se fešta u povodu Uskrsnog ponedjeljka u Zoološkom vrtu organizira tek drugu godinu zaredom, dan nakon Uskrsa Osječanima definitivno postaje dan za obilazak ZOO-vrta. Naime, prošle godine na taj je dan Zoološki vrt posjetilo nekoliko tisuća građana, a ove godine Unikom i agencija Koncert pripremaju još više iznenađenja za posjetitelje, koji u ponedjeljak, 24. ožujka, dođu u ZOO. Osim besplatnog ulaza, i ove će godine kompa besplatno prevoziti sve građane (besplatna kompa, sjetimo se, prošle je godine bila pravi hit, a plovidbu kompom građani su strpljivo čekali i do dva sata!). Domagoj Jukić iz agencije Koncert, kratko nam je opisao kako bi trebao izgledati ovogodišnji program proslave.

- Službeni dio trajat će od 10 do 17 sati. U tom su vremenu za sve posjetitelje, a posebice one najmlađe priređena razna iznenađenja. Na kompi će sve putnike tijekom dana zabavljati ulični glazbenik, a dolaskom u ZOO-land, posjetitelje će dočekivati uskrsni zeko i dječji animatori. Također, u prijepodnevnim satima u ZOO-vrtu će se održati predstava Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića, a nakon nje razne dječje nagradne igre. Riječ je o igrama tematski vezanima uz Uskrs i pisanice, rekao je Jukić.

Unikom će djecu darivati slatkišima, a Coca-Cola sokovima. Posebno iznenađenje bit će kočija, koja će bentom uz Dravu prevoziti posjetitelje do ZOO-landa. S obzirom na to da se očekuje veliki broj posjetitelja, Unikom moli građane da prilikom posjeta koriste besplatni prijevoz gradskim autobusima koji će prometovati od Copacabane do parkirališta ZOO-hotela, kako bi se izbjegle gužve u prometu. Promet i sigurnost oko Zoološkog vrta i u njemu tijekom cijelog dana nadzirat će djelatnici osječke policije.

Autor: Goran Milanović/Glas-Slavonije.hr
Foto: steam

#2:    Autor:  noj u bemveu Postano:
eto nove prilike da debili pokradu cvijeće za svoje balkone i vrtove...

#3:    Autor:  MissTake Postano:
i zečeve za gulaš

#4:    Autor:  kar98k Postano:
besplatni ulaz OK, ali pustit masu tj. krdo ljudi ko lani nema nikakog smisla ko god se razumije imalo u divlje životinje, nikog nije briga što oni proživljavaju kad im u jednom dan se naguzi 5000 kretena koji lupaju i galame, nasprem prosječnih 100 dnevno...jel naime nikome od nas nebi bilo ugodno da mu se nasere 30 osoba u sobu 5x5

#5:    Autor:  Anastazija Postano:
Ako vrijeme ostane ovakvo, ne će bakice krasti cvijeće.

#6:    Autor:  malecka Postano:
ja sam si kontaa otić.-...al kakvo je vrijeme nea šanse...

#7:    Autor:  nake_rado Postano:
malecka je napisao/la:
ja sam si kontaa otić.-...al kakvo je vrijeme nea šanse...

odlično je vrijeme, sunce je izašloooo op op op sunceee
baci sunce da se grijemoooo grijemooo grijeemooooo

#8:    Autor:  Anastazija Postano:
Da, sad opet nema sunca. Tako je i jučer bilo. Ujutro u 7 sunčano, a cijeli dan turan.

#9:    Autor:  Anastazija Postano:
Ako nekoga zanima, ovako je jutros izgledalo prije nego što su ljudi počeli dolaziti. Dođe mi da opet budem dijete. Smile
Btw. baš me zanima kako će zoološki i zoo land izgledati pred kraj radnog vremena.

P3249043.JPG
 Opis:

Skini
 Datoteka:  P3249043.JPG
 Veličina:  73.4 KB
 Skinuto:  66 put(a)

P3249040.JPG
 Opis:

Skini
 Datoteka:  P3249040.JPG
 Veličina:  81.12 KB
 Skinuto:  63 put(a)

P3249039.JPG
 Opis:

Skini
 Datoteka:  P3249039.JPG
 Veličina:  64.34 KB
 Skinuto:  54 put(a)

P3249033.JPG
 Opis:

Skini
 Datoteka:  P3249033.JPG
 Veličina:  83.64 KB
 Skinuto:  63 put(a)

P3249015.JPG
 Opis:

Skini
 Datoteka:  P3249015.JPG
 Veličina:  79.16 KB
 Skinuto:  56 put(a)

#10:    Autor:  Anastazija Postano:
Evo još malo slika.

P3249057.JPG
 Opis:

Skini
 Datoteka:  P3249057.JPG
 Veličina:  107.38 KB
 Skinuto:  68 put(a)

P3249051.JPG
 Opis:

Skini
 Datoteka:  P3249051.JPG
 Veličina:  86.1 KB
 Skinuto:  58 put(a)

P3249046.JPG
 Opis:

Skini
 Datoteka:  P3249046.JPG
 Veličina:  58.65 KB
 Skinuto:  65 put(a)

P3249045.JPG
 Opis:

Skini
 Datoteka:  P3249045.JPG
 Veličina:  69.44 KB
 Skinuto:  54 put(a)

#11:    Autor:  tonya Postano:
Jao, preslatko!
Već vidim očerupane životinje na kraju dana. osijek031.com smile

#12:    Autor:  MissTake Postano:
a bemti vrijeme
nitko neće mrdnut dupe zbog kiše
bemti vrijeme
a svima se ide

#13:    Autor:  Monstrum Postano:
i ja bi išo al jebiga vid kako je vrijeme kmu

#14:    Autor:  MissTake Postano:
ajmo zajedno
nakon što primiš mail osijek031.com smile

#15:    Autor:  Anastazija Postano:
tonya je napisao/la:
Jao, preslatko!
Već vidim očerupane životinje na kraju dana. osijek031.com smile

Idem popodne opet tamo pa ću provjeriti. Smile
Osijek031.com » Vijesti » Uskrsni ponedjeljak u Zoološkom vrtu Idite na [1], 2  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::