Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Urban Fest Osijek uz Osječko - UFO 2011.: drugog dana letjeli i grudnjaci! Idite na Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, [7], 8, 9  Sljedeća  :| |:

#91:    Autor:  muvifrik Postano:
exHOP3on je napisao/la:
a jeste ih razbacali... ništa, izgleda da ću se morat potrudit bit svaki dan Wink

pa to i je kvaka 22, da dođeš svaki dan, a ne na jedan tematski Very Happy

#92:    Autor:  saba Postano:
šta niste limare stavili za hedlajnere u četvrtak a ne u faking subotu...

#93:    Autor:  maddox_rumble Postano:
pa vj nisu mogli Very Happy

#94:    Autor:  markonato Postano:
Kada počinje pretprodaja ulaznica?

#95:    Autor:  Redakcija 031 Postano:
[15.06.2011.] Ažurirano: raspored nastupa...

#96:    Autor:  Nera00 Postano:
Sa pretprodajom se kreće sljedeći tjedan, više informacija uskoro na ufo.com.hr, a vjerujem i ovdje Smile

#97:    Autor:  tux Postano:
Za sada sve izgleda i više nego dobro,sviđa mi se ovako pregledno napisan raspored nastupa,napreduje se iz dana u dan.Prije festivala imate pohvale s moje strane,a kako izgleda biti će tako i nakon festivala Very Happy

#98:    Autor:  max payne Postano:
U jebote,50 kn dnevna a 80 kn 3dnevna,pa mogli su biti malo jeftiniji!!!! Al dobro....nadam se da ce pivo biti kako spada,ne ko na oljm kada smo pili staro i razvodnjeno pivo!!!mamu im lopovsku!!!!

#99:    Autor:  maddox_rumble Postano:
max payne je napisao/la :
U jebote,50 kn dnevna a 80 kn 3dnevna,pa mogli su biti malo jeftiniji!!!! Al dobro....nadam se da ce pivo biti kako spada,ne ko na oljm kada smo pili staro i razvodnjeno pivo!!!mamu im lopovsku!!!!

pa de molim te Very Happy

let 3 i jinxi zajedno dodju sigurno 100 kn kao koncert bez ostatka

o ostalom necu ni komentirat

#100:    Autor:  markonato Postano:
maddox_rumble je napisao/la:
let 3 i jinxi zajedno dodju sigurno 100 kn kao koncert bez ostatka

Slažem se, a valjda je trebalo biti besplatno, ne znam, sve više i više ne razumijem ove ljude ovdje...

#101:    Autor:  avantgarde Postano:
Kako se razvodnjava pivo?

#102:    Autor:  Juzomachine Postano:
max payne je napisao/la :
U jebote,50 kn dnevna a 80 kn 3dnevna

Tako je bilo i prosle godine. I sasvim razumno je, mislis da svi ti bendovi sviraju za 2, 3 piva?

#103:    Autor:  clean_ac Postano:
nadam se da imate dozvolu do 2 da bude glazba xD da ne bi bilo ko prošle godine na, hm, saftu (nisam sigurna al mislim da je saft)?

#104:    Autor:  morgan Postano:
-xoxo- je napisao/la:
ja se onda ispricavam, jer nakon tog saznanja prije koju godinu da bendovi placaju da sviraju a i grad financira, prestala sam dolazit...
naime za jukica sam par puta radila nesta i covjek je veliki govnar tako da ajd bar nesta pozitivno u tome da nema vise veze s tim

mali upit za administratora. kako to da ovdje imamo ime osobe a u ovom topicu http://www.osijek031.com/viewtopic.php?t=32608 ne? nisu li i jedna i druga javne osobe? ne bi li se ženska osoba objavljivanjem svoga imena bar malo zastidjela svog postupka?
uzgred, UFO je odličan i obećava

#105:    Autor:  inka12 Postano:
sranje Very Happy
Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Urban Fest Osijek uz Osječko - UFO 2011.: drugog dana letjeli i grudnjaci! Idite na Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, [7], 8, 9  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 7 / 9.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::