evo ove (prošle) godine sam se dvoumio gdje bih išao, i konačno odlučio u danji čas.. "sexy & glam" party.. ne mogu da ne iskomentiram ovo i popratne stvari..
proslava u gradskom vrtu je po meni bio totalni promašaj..prvo, čekanje na ulazu (do 30-40min) je bilo izluđujuće, ljudi vani čekaju na zimčugi, sablažnjavaju se, dok unutra rade 2 lika koji kidaju karte i lupaju žig.. da to nije mogli ići brže stvarno ne razumijem.. drugo, za garderobu sam morao čekati i duže vremena i ona se naplaćivala (što nigdje nije spomenuto da će tako biti) i to 10kn za svaku jaknu.. tamo su bile zadužene 2 cure od kojih ti jedna zapisuje broj na papirić, a kad ga dobiješ moraš se provuć do druge cure da joj predaš jakne...šou..i taman kad sam došao na red pukne im ta drvena kvazi garderoba pod teretom jakni i sve popada na pod.. treće, poslije 1 sat, ne znam dal je ljudima bilo svejedno šta piju ili ne, ali osim viski kole i redbull votke, točnije sinalco votke, nema ničeg drugog za popiti..NEMA

"neograničene" hrane je također nestalo, ne znam točno kad, ali ne puno vremena od ponoći..tjestenina, gužvare, makovnjače, sladoled u škrinji su bili pretpostavljeni za samoposluživanje, a sastrane je ostavljen plastični pribor, tanjure itd. za korištenje.. tu su barem mogle radit 1-2 osobe koji bi to malo regulirali ili posluživali, jer je nastao takav nered da mi se smučilo nešto probat pojest..koliko sam vidio bio je samo jedan duži šank za cugu smješten uz staklo dvorane, a nereda ajme.. konobari su posluživali u roku 5min sve i to je oke, ali bilo je teško probit se do cuge.. ostalo, sklizavica u predvorju, redovi u wc-ima, nemaš uopće mjesta za sjest (osim par stolica koje su valjd izvukli iz vip dijela), a after party (također nije nigdje ni spomenut) se navodno održavao u bastionu na koji nisam ni išao, neki pirotehnički show i šampanjac se spominju, kontam da sam to prozujao (ili sam u krivu?)...dakle preloše..glazba je bila u redu iako nije moj stil, al to je nebitno.. dakle, na preko 1000 ljudi, koliko mislim da je bilo i za ovih 250kn što sam dao za ulaznicu organizacija (izuzev glazbe) je bila ispod svakog nivoa.. ko god da je organizirao ovo ne sumnjam da se jako fino opario, a ja zaključujem da više nikom ne dajem pare za organizirane dočeke.. btw taxi cammeo nula bodova.. totalno je zakazao, nitko se ne javlja, telefon samo zvoni tak da smo legica i ja išli pjehe do tvrđe u jer nema ništa ljepše od šetnje po trpimirovoj u 5 ujutro po totalnoj šljivi.. kad smo kameovce napokon uhvatili u tvrđi tražili su nam 50kn za prijevoz do centra grada.. naravno da smo propješačili