Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Esseker centar: Doček nove godine 2011. + Intervju s Lauren Pope Idite na Prethodna  1, 2, 3 ... 6, [7], 8 ... 13, 14, 15  Sljedeća  :| |:
Poll :: Žućo će ovu novu godinu dočekat nevin!

Da
9%
 9%  [ 1 ]
Ne
9%
 9%  [ 1 ]
Tko te j*** šta si prodo kartu!
81%
 81%  [ 9 ]
Ukupno glasova : 11

#91:    Autor:  pavle99 Postano:
nidzo je napisao/la:
Frx je napisao/la :
sad se vratili iz assekera ima karata al kaze po 240 kao nema vise ovih 220 180

cuj to ima ovih po 240 haahha boli me ** za 20 kn al ako je napisano do 24. da je 220 koji kurac onda hahh nismo ni poceli a vec prevaraa

A meni niste vjerovali!!! Rekao sam vam svima da čemo se čuti poslije 1.1.2011 i izmjenjivati dojmove ko prošle godine s dočeka u Slaviji!!!

#92:    Autor:  Android Postano:
pavle99 je napisao/la:
A meni niste vjerovali!!! Rekao sam vam svima da čemo se čuti poslije 1.1.2011 i izmjenjivati dojmove ko prošle godine s dočeka u Slaviji!!!

.de mir. kak bude bit ce. sta se ti zamaras glupostima. nemoj doc i gotovo.

#93:    Autor:  maradona Postano:
dobro jel ima još tih karata za kupiti?

#94:    Autor:  CARPEDIEM-OS Postano:
Pozdrav...

Javljamo se kao organizatori, te želimo obavijestiti osobe koje nisu kupile kartu za Doček Nove Godine u Essekeru , da nazalost karata vise >>> NEMA<<<,
te su prodane i one KARTE PO 240 KN sto su bile namjenjene od 25.12., (ZBOG VELIKE POTRAŽNJE.)
Karata više nazalost neće biti...
Zahvala svima koji su kupili....
VIDIMO SE ....

#95:    Autor:  Brick Top Postano:
CARPEDIEM-OS je napisao/la :
Pozdrav...

Javljamo se kao organizatori, te želimo obavijestiti osobe koje nisu kupile kartu za Doček Nove Godine u Essekeru , da nazalost karata vise >>> NEMA<<<,
te su prodane i one KARTE PO 240 KN sto su bile namjenjene od 25.12., (ZBOG VELIKE POTRAŽNJE.)
Karata više nazalost neće biti...
Zahvala svima koji su kupili....
VIDIMO SE ....

Jel postoji ikakva razlika na samoj karti, između ovih od 220 i tih od 240kn? Jel piše cijena na njima?

#96:    Autor:  mali R Postano:
Samo ne znam kako ste uspjeli prodati sve karte a da nemate video spotove za Novu!? I sad vam Vesnica neće doći...osijek031.com smile

#97:    Autor:  maradona Postano:
ako netko ima za prodati kartu za esseke neka javi na pm.

#98:  Great ! KUPUJEM KARTU ZA ESSEKER C. Autor:  zuco demulos Postano:
Beš mi baksuza-prodam svoju kartu,sad nemam ja-već nestalo Confused

Pa eto ako netko prodaje kartu neka mi se javi na
0994045242 Cool

Nemojte pokušavat zaradit na meni dajem max 250kn i to je to.

P.s.Ako sam malo fulo kak se to veli "mjesto topica" vi ga premjestite.
odo se ubit
A kruvati
A 500 žena sigurno da će biti Evil or Very Mad
A ja slobodan-a đaba mi Shocked

#99:    Autor:  karta Postano:
Ko je zaniteresiran za kartu nek se javi na pm. Cijena 220 kn

#100:   Re: Esseker centar: Doček nove godine 2011. + Intervju s Lauren Pope + nagradna igra je završena! Autor:  soulrelic Postano:
haha ma na koju foru su prodane karte, pa koliko ste ih stavili u opticaj?! uz gradski vrt koji je dosad prodao vise od tisucu karata i solidno rasprsenje ljudi vi ostali bez karata, e svasta se nece ovdje procitat Laughing

#101:    Autor:  soulrelic Postano:
karta je napisao/la:
Ko je zaniteresiran za kartu nek se javi na pm. Cijena 220 kn

evo ga, sad krece prodaja ko za georgija Very Happy cijena raste svakim danom po eksponencijalnoj krivulji Smile

#102:    Autor:  idesh Postano:
Ako netko ima za prodat dvije karte nek se javi na pm

#103:   Nova godina Autor:  godfather Postano:
eto ako netko zna nekoga koji zna onog trećeg koji ima kartu viška, molio bih da mi javi ovdje, a kasnije ćemo se sve dogovorit oko cijene.

#104:   Re: Esseker centar: Doček nove godine 2011. + Intervju s Lauren Pope + nagradna igra je završena! Autor:  godfather Postano:
također ako netko ima prodati jednu kartu za doček u essekeru neka javi na PM..hvala

#105:   Re: Esseker centar: Doček nove godine 2011. + Intervju s Lauren Pope + nagradna igra je završena! Autor:  marinche Postano:
Imam pitanje: Jel cura moze uci s muskom kartom za docek nove godine u essekeru:D
Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Esseker centar: Doček nove godine 2011. + Intervju s Lauren Pope Idite na Prethodna  1, 2, 3 ... 6, [7], 8 ... 13, 14, 15  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 7 / 15.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::